איך לזיין חזק

איך לזיין חזק

פעם ראשונה פה. אנחנו נשואים 12 שנה. זוגיות מדהימה ואוהבת. עשינו סופשבוע של טנטרה וסיימנו עכשיו 3 חודשים של סדנת המשך והיה מאוד מאתגר, אוהב, קשה, מצחיק ועוד קשת שלמה של רגשות. מעבר לזוגיות או אולי בתוך הזוגיות אני מרגיש שאני לא נותן מספיק מבחינת הסקס. אישתי ואני מאוד מיניים אבל אני מרגיש שאני כל הזמן עוצר את עצמי לדוגמא מלזיין אותה חזק כי אני מרגיש שאוטוטו אני גומר. אז נכון שיש את כל התרגילים של נשימת אשכים ואת כל המדיטציות של העצמה גברית וקונדליני אבל בשורה התחתונה, כשאנחנו שוכבים ומגיע קטע שאני דופק חזק אז היא אומרת לי כמה היא אוהבת את זה וכמה זה נהדר לה -ואז אני גומר. אני לא באמת בחופש של פשוט לזיין אותה כי לעשות אהבה אנחנו עושים. לגמור, היא גומרת המון פעמים. אבל כשזה מגיע אלי, אז אני שם תמיד משחה שתגרום לזיין שלי להיות פחות רגיש (ואז כמובן אני מרגיש פחות
) ואם זה שאני לא משתגע עם תנוחות כי אני אגמור בקיצור, למרות שהיא אומרת שאני לא גומר מהר אני יודע שכן אני יודע שאני אולי נשמע כמו תיכוניסט מתלהב אבל אני מת לדעת מה אני יכול לעשות על מנת פשוט לזיין אותה חזק זה תמיד משאיר לי טעם של פספוס כמובן חוץ מכשלקחתי ויאגרה ואז פשוט לא נגמר לי. לא גמרתי. הייתי חזק ויכלתי פשוט לתת לה. אני מת על אישתי. אני רוצה להעניק לה גם אהבה וגם מהגבריות שלי. המון תודה מראש לכל תגובה שהיא

vali9

New member
אהוב יקר.

אהוב יקר. התלבטתי עמוקות אם לכתוב לך כאן תשובה או לשלוח לך מייל בעניין מאחר ומדובר בנושא אישי ועמוק מאד . בחרתי להגיב כאן בכל זאת כי ברור שהרבה גברים חשים לעיתים כמוך וחשוב לי לומר על כך כמה דברים כאשה . אתה מסיק מסקנה מכמה הנחות יסוד שאתה מעמיד : "שאני לא נותן מספיק מבחינת הסקס" "אני רוצה להעניק לה גם אהבה וגם מהגבריות שלי" "למרות שהיא אומרת שאני לא גומר מהר אני יודע שכן" "זה תמיד משאיר לי טעם של פספוס" אהוב , כמה שהמחשבות שלך מטעות אותך .....
אתה חושב שאתה לא מעניק לה אהבה לא מהגבריות שלך לא נותן מספיק סקס וגומר מהר .... אני רואה שכתבת גם : " היא אומרת לי כמה היא אוהבת את זה וכמה זה נהדר לה " "אני מת על אישתי." אתה נותן למחשבות שלך על -איך צריך - מה צריך - כמה צריך - לקלקל לך את הכייף . אז לא צריך !!!! למה לפתח ציפיות ? למה לייסר את עצמך ?? דבר עם זוגתך , יש לי תחושה עמוקה שהיא לא מרגישה מאוכזבת , זה אתה שחש מאוכזב מהביצועים שלך . תרשה לי להיות גלויה איתך . מעשה אהבה מקודשת הוא נטול ציפיות , נטול הצלחות , נטול תיכנונים ונטול קפאין ( סתאםם) אחרת זו לא אהבה מקודשת , אולי זו אהבה מתוכננת ... עשה אהבה בלי שמץ ציפייה , עשה אהבה כי אתה אוהב ומכאן שאתה נותן אמון בבן הזוג שלך ויודע שלא חשוב מה יהיה - אתה תתמודד ותצליח ותהנה כי אתה אוהב ! זה מה שאני עושה לפני ..... אני מוכנה להתמסר . אני מוכנה להעז אני מוכנה שלא יקרה כלום ואני מוכנה לנסות הכל ואני נותנת אמון מוחלט ואז אני יכולה להנות מרגע לרגע בלי פחד ובלי ציפייה ובלי להוכיח שום דבר . דבר עם זוגתך , שאל אותה ... וגם אם אתה גומר מהר לפי הגדרתך - אז מה ?! אין כל מניעה להנות גם בלי חדירה , יש מיליון ואחד דרכים שאתה יכול לענג את זוגתך , המשיכו ללמוד ולתרגל טנטרה אחרי שתשוחחו בינכם . זה רק יעשה לכם טוב , ישפר את התקשורת בינכם גם ללא מילים ובעיקר יבהיר לך שבאהבה לא צריך להגיע לשום מקום ...... חיבוק לאהבה מקודשת
ואלי - כוהנת טנטרית.

המון תודה שענית פה ולא באישי

כי אני גם מאמין שהרבה גברים שבויים בקנספט של "אני חייב לזיין חזק" " אני חייב לא להראות לה שקשה לי" וכו' אחרי שטיפלתי בילדות שימשיכו להעסיק את עצמן, נכנסתי למיטה ואמרתי ליפה שהגיע הזמן לקום. הדבר הראשון שהיא אמרה היה - היה לי מדהים אתמול אני קמתי עם סיפורים שלא הייתי מספיק והיא קמה עם "היה לי מדהים אתמול" הילדות קראו לי, סידרתי להן ארוחת בוקר וחזרתי למיטה התחלתי לגעת בה ובעצמי ופתאום שכבנו שוב היא לא גמרה ואני כן אבל הכל היה טוב כי נשארתי במיטה ועזרתי לה להגיע לאורגזמה. קמנו, מקלחת ויצאנו עם הילדים להסתובב בעיר כל הזמן חיבוקים ליטופים הכל זה בראש והכל מבפנים גם אם לצד השני יש דיעות ושיפוטים ואיך דברים צריכים להיות ומה זה גבר כי אם אני (ושאר הגברים והנשים) אשכיל להבין שדעות של אחרים לא צריכות לנהל אותי, אז אני אהיה בחופש אמיתי של בחירה, של אהבה, של זרימה בין גבר לאישה כי אין שום דבר שהוא לא בסדר אני פשוט צריך לזכור שהחיים זה כאן ועכשיו וגם מחר וגם מחרתיים וכנשואים אז לפעמים לא נמשכים, לפעמים גומרים מהר, לפעמים חפוז ולפעמים סקס ארוך הכל בסדר תודה לך על המילים החמות

uri2004

New member
אהבתי מאוד...

דבריך חשובים כפליים בתור אישה כדי לפוגג חששות כאלה נפוצים בקרב הגברים. הסברת את דבריך בחוכמה, בסבלנות ופירוט, אהבתי מאוד. תודה.

0 אור 0

New member
ועוד משהו

באמת אין מה להוסיף על התשובה היפה והמעמיקה של ואלי, אבל סתם בתור אשה, רק רציתי להגיד שאולי התכונה האחרונה שמעניינת בגבר היא היכולת "לזיין חזק" - כל כך יותר חשובה היכולת לתמוך כשצריך, לחבק, לאהוב, להיות שם, וכשיש את כל אלו , המין תמיד יהיה טוב, כי אצלנו המין בא מאהבה ומחום ומרגש, והפרטים של אפיזודה כזו או אחרת במיטה פחות משנים.

למעלה