איך לזמן משהו שמתעכב?

NNT1

New member
איך לזמן משהו שמתעכב?

שלום לכולם. לפני כשלושה שבועות צצה לי הזמנות בקריירה שתמיד חלמתי עליה. הייתי מאושרת מאוד ואותי אדם שאחראי על העניין אמר שיתקשר ויביא לי תשובה סופית בקשר לכך. עד עכשיו הוא לא התקשר וכשהרמתי אליו צלצול לפני שבוע הוא אמר שעדיין הוא לא הספיק לבדוק את העניין. אני כל הזמן מחכה לצלצול ואומרת "היום אני אקבל את הטלפון המיוחל" אבל זה לא קורה משום מה. אני יודעת שהטלפון יגיע בזמן הנכון אבל אין איזו דרך לזרזר את התהליך? אני כבר רוצה שזה יקרה וזה מייאש אותי ההמתנה הזאת! מה עושים?

אמרי בבוקר :

בכל בוקר ובכל ערב אמרי : "אני אסירת תודה כל כך שקבלתי את הטלפון המיוחל! לבי טוב עלי!" אמרי זאת באמונה שלמה. שחזרי את הרגע שבו קיבלת את הטלפון ואת התנהלות השיחה (בעזרת הדמיון). עשי זאת במלא הראש והאמונה! ואני מבטיח לך שתצליחי :] בהצלחה! דניאל!

ע ו פ ר ה

New member
אני הייתי מוסיפה עוד משהו

תתחברי לשפע שכבר קיים בחייך. וותרי על המחשבה שזה מתעכב. באהבה עופרה

יש חדש בעניין?

לדעתי מה שעושים כשרוצים משהו מאוד, זה מבקשים זאת מהתבונה האינסופית, בכוונה ובענווה. ענייני הזמן הם גמישים, והדברים תמיד באים בזמן הכי נכון עבורינו. טוב שיש מי שדואג לנו למעלה, ומסדר את העניינים באמת בצורה הטובה ביותר.

לשחרר או לחתוך

1) להבין שזה לא בידיים שלך, שאי אפשר "לזרז" את זה, שזה יקרה או לא בזמן הנכון או לא ולשחרר - תני לזה ללכת. אם זה יקרה, כנראה שזה מה שהיה צריך לקרות, אם לא - כנראה שלא והעתיד צופן לך משהו יותר טוב. 2) להתקשר אליו ולברר - אם הוא ממשיך להתחמק, להודיע לו שאת לא מעוניינת ולסגור עניין. אם את מספיק חזקה, לכי על (1) אם לא, על (2) - שתי באפשרויות עדיפות על מה שעובר עליך עכשיו.

אם ראית את הסרט

הזכרי מה קרה לנבט שגישש את דרכו לצמוח, וחזר לבטן האדמה כשבן האדם ביטא חוסר אמון וויתור. זה עוזר לי לפעמים. זיכרי שהכל לטובה אם לא תקבלי את התפקיד הנ"ל, בטוח שתקבלי משהו הרבה יותר טוב! האמיני בהצלחה

למעלה