איך לחבר palm tx לאינטרנט בבלוטות'?

די נו

New member
איך לחבר palm tx לאינטרנט בבלוטות'?

הי, יש לי פאלם TX ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך הטלפון, באמצעות בלוטות'. הבעיה היא שברשימת ה-carriers בטלפון לא מופיעה ישראל, ולכן אני לא מצליח לקנפג אותו. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כי אני חייל וצריך לחזור מחר לצבא. תודה רבה. יואב.

קובביס

New member
T3 Bluetooth-phone-Internet

הזנתי ב-T3 את כל הנתונים שמופיעים...התקשורת עם הטלפון נוצרת אך לא מתבצע חיבור לאינטרנט ומופיעה הודעת שגיאה. צריך לעדכן את הטלפון?

קובביס

New member
הצלחתי

ההגדרות ישנות, התקשרתי לאורנג ו....זה עובד. האמת היא שיש לי כרטיס WIFI ואני מכיר את האינטרנט-פאלם. אמנם דרך הטלפון זה זמין בכל מקום אבל דיי יקר (25 ש"ח ל- 5MB ו 50 ש"ח ל-100MB). אנסה לבדוק אם זה מלהיב ושווה את המחיר.

המדריך לא עובד אצלי

יש לי לייפדרייב וסוני אריקסון z800 ולא נוקיה וT3 כמו במדריך

יש לי סלקום

אז לא יודע מה ההבדל אבל אבדוק ישירות אצל סלקום הבעיה שלי שהמכשיר שלי לא נמכר בארץ בכלל להבדיל מהמכשיר שלך... אולי אותם הגדרות כמו הw800

AYELET1

New member
יש שם סיסמאות שונות לסלקום

שים לב ואם תדע על הגדרות שונות, כתוב לי בבקשה ואעדכן

קובביס

New member
הגדרות לאורנג

prefs>connection>New>orange name>orange contact to>modem via>bluetooth divice>T630 dialing>touchtone volume>low את השם orang ניתן לשנות T630 הוא שם ה- connection שבניתי ומתקשר עם הטלפון דרך bluetooth details speed>57600 flow ctl>automatic init string> at+cgdcont=1,"IP","internet"; עוברים ל nrtwork service>orang username>a password>b conection>orange phone>*99***1# a ו-b נבחרו באופן אקראי את השם orang של ה service ניתן לשנות השם orange של ה-connection נקבע בחלק הקודם

היידד ההגדרות טובות למכשיר שלי

כנראה שהייתה בעיית תקשורת קלה בין המכשירים וגם הזלנצר עושה בעיות אז השתמשתי בלעדיו וזה עובד נפלא עכשיו רק נשאר לי למצוא פיתרון לזלנצר בשביל להזניק תוכנות מההרדרייב

splashy

New member
המדריך הזה הוא לחיבור פאלם דרך מחשב

די נו ביקש להתחבר דרך המכשיר הסלולרי

למעלה