איך לחזקת את מערכת החיסונית לקראת החורף?
שלום לכולם, אני מחפשת מידע איך ניתן לשפר את המערכת החיסונית של בעלי. הוא עוסק בספורט קבוע ויחסית שומר על התזונה אבל כל חורף שמגיע הוא מתחיל להשתעל ונזלת. בד"כ בחורף הוא רוב הזמן מצונן ומשתעל. הוא גם מאוד בעד טיפולים טבעיים אז רציתי לדעת איך ניתן לעזור לו? רוב הזמן הוא גורר את הטיפול ליותר מחודש ולא מוכן לקחת אנטיביוטיקה גם כשרופא משפחה ממליץ (פה אנחנו מאוד שונים
). אולי המידע יעזור אבל כשהיה קטן הוציאו לו את השקדים ומאז כל הצטטנות ישר עוברת לשיעול חזק (אצלי זה נעצר לפעמים בכאב גרון ואני יודעת איך לטפל בזה). הלכנו לבית מקרחת לברר על ויטמינים אבל בגלל שאנחנו לא מבינים בזה, לא הרגשנו טוב לקנות המלצה של מוכרת שיש לה אינטרס למכור. תודה רבה על העזרה, איילת
שלום לכולם, אני מחפשת מידע איך ניתן לשפר את המערכת החיסונית של בעלי. הוא עוסק בספורט קבוע ויחסית שומר על התזונה אבל כל חורף שמגיע הוא מתחיל להשתעל ונזלת. בד"כ בחורף הוא רוב הזמן מצונן ומשתעל. הוא גם מאוד בעד טיפולים טבעיים אז רציתי לדעת איך ניתן לעזור לו? רוב הזמן הוא גורר את הטיפול ליותר מחודש ולא מוכן לקחת אנטיביוטיקה גם כשרופא משפחה ממליץ (פה אנחנו מאוד שונים
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)