איך לחיות נכון

rshilkrot

New member
איך לחיות נכון

אנחנו לומדים לחיות נכון - רק בסוף החיים שלנו. בעעעעעע לא בא לי... מישהו יכול להמציא מכונה לחזרה בזמן? אני רוצה לחיות נכון מהתחלה. אם אפשר בבקשה. מכל מקום לחיות נכון... מממ... אין דבר כזה. ברגע שאתה חי - אתה חי נכון, כי אין לך דרך אחרת לחיות. כל תוספת זה בונוס. בקיצור ולעניין: תחיו, אל תתיאשו, תנסו ותצליחו, תהנו, אל תעשו סמים, ואל תדאגו, בסופו של דבר, תהייה שלווה, יהיה שקט.

RedStorm

New member
בסופו.....של דבר!

כן , נכון בסופו של דבר... חבל שצריכים לעבור הרבה כאב בדרך לשם :(

Chot

New member
אז מה שאתה בעצם אומר

שאזרחי הולנד לא חיים נכון?

IC4

New member
הפטריותיות שלי עולה

מי האידיוט שאמר שפטריותיות היא מעלתם של המרשעים ?!
אנגלי מפורסם שדי צדק לדעתי הנוכחית. אבל הולנדים חיים את החיים הכי פחות שגויים. סמים,זונות,מוות בחסד לאנשים שימותו בכל מקרה ונשאר להם רק סבל... לימודים גבוהים בחינם מכינים את המאכלים הכי טעימים שיש... נישקו את האמריקאים כשהם באו להצילם במלחה"ע ה-2. ---- הו מלכי וילהלם השני בך אבטח עד שאמות. או שאתה תמות, מה שיעזור לי להתקדם בחיים. מונרכיסטים ארורים. אנרכיה לשלטון! (לא ביטוי מאד אירוני ?) אגב לא מעצבן מישהו שסרטים כמו טריינספוטינג ופייט קלאב נגמרים כמו שהם התחילו? הם מציגים רעיון ובסופו אומרים אתם יודעים מה? בעצם הרעיון הוא טעות. הסרט הוא ההוכחה לטעות של הרעוין שהסרט מציג. סליחה שראיתם את הסרט, SUCKERS

Chot

New member
איתי אתה ה!דבר

כל כך משעשע ובאמת נראה לי שהכי אדיר בהולנד שכחת את האופניים הלבנים. אופנים לבנים זה הדבר..

למעלה