איך לחלץ רק את האובייקט (ללא הרקע)?

Assiduous

New member
איך לחלץ רק את האובייקט (ללא הרקע)?

אני מעוניין ליצור סמל ובסמל הזה אני שם אובייקט, יש לי את התמונה נטו עם האובייקט אבל אני צריך לחלץ את האובייקט נטו- ללא הרקע שמאחוריו (שאח"כ רואים אותו במדפסת כצבע שחור...)

לצורך העניין דמיין תמונה עם רקע לבן שעליה סמל של מגן דוד, איך אתה מחלץ את המגן דוד בלבד?

mmzm1964

New member
או או או

או שתבנה את הסמל עם רקע שקוף , או שתצרוב את מה שאתה רוצה ותייצר בעצם רקע "לא קיים" מאחוריו , או שתדגום בצורה מדוייקת , הכל תלוי בתוכנה שבשימוש ובמיומנות המשתמש

Assiduous

New member
פשששש

"הכול תלוי בתכנה שבשימוש ובמיומנות המשתמש"
אז ככה,
התוכנה שיש לי היא אופיס 2013, או צייר של windows 8, והמיומנות שלי בגזירה לא בשמיים... (לדעתי זה גם תלוי בכלי שאיתו עובדים בחדות שבו, ובנוחות הגזירה)
&nbsp
למה הכוונה בלצרוב את מה שאני רוצה ולייצר בעצם רקע לא קיים?

rondadon1985

New member
באף אחד מהנ"ל

לא תגיע לאיכות גבוהה של עבודה כזו.
&nbsp
אם הרקע הוא אחיד (צבע בודד), יש לך אפשרות באופיס לקבוע את הצבע הזה כשקוף (חפש word 2013 set image background transparent בגוגל).
&nbsp
אם הרקע לא אחיד, יש צורך בתוכנת עריכה גרפית יותר רצינית מ"צייר" של חלונות.
גם בצייר זה "אפשרי", אבל הסיכוי שתצליח בעזרת כלי הבחירה שם לסמן את האלמנט במדויק, נמוך מאד, וגם הקצוות יצאו לך משוננים.

Assiduous

New member
החלטתי לתת את זה לאשת מקצוע...

mmzm1964

New member
צר לי...

צר לי אבל אופיס מכל גירסה שהיא אינה חבילה גרפית בעלתץ יכולות שתואמות עבודת הכנה מקצועית לדפוס.
כן , בידים מיומנות שיודעות מה ואיך , יש אפשרויות מוגבלות להגיע לתוצאה סבירה , אבל , לא יותר מזה.
אז אם יש צורך בתוצא איכותי...זה לא הכלי המתאים.
SORRY

למעלה