איך לחלק את החימום?

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
איך לחלק את החימום?

בשעה טובה סיימתי לבנות את הטרריום,יצא סבבה אש.התקנתי מנורה לחימום.יענו מנורת להט רגילה,והיא מחממת אבל אני לא בונה עליה בשביל התאורה.החלטתי ללכת על הפלת חימום.איזה חלק צריך להיות מחומם,המשטח הוא 60 על 30,איך לחלק,שליש קר ושהאר חימום או חצי חצי? תודה מראש. אני אצלם ושאלח תמונות של הטרריום והנחש כאשר הכל יהיה מוכן,כולל הנחש. ואיזה מצע אתם אומרים לקחת? דשא סינטטי או ניר סופג? אין בעיה של חימום בדשא? יעני החום עובר ללא בעיה?

obb

New member
עוד שאלה חשובה

מה אמור ליהיות הגודל קינג בו 6.5 חודשים ומה אמור להיות המחיר הממוצע? האם 450 ש"ח זה מוגזם,האם 35 ס"מ לנחש בגיל הנ"ל זה מעט מידיי,לקנות אותו או לא? זה חשוב כי אם לא אני לוקח אחד אחר.

naja

New member
חימום.

צריך בערך שליש חם. אם אתה משתמש בכבל אז תפרוס על שליש טרריום ותמדוד את הטמפרטורה בשני הצדדים ואז תדע אם להגדיל או להקטין את המשטח החם. בקשר לנחש-נשמע לי מעט קטן לגילו(אם מדובר בנחש מלך קליפורניה) אבל זה לא כ"כ קריטי. המחיר הוא סביר אם אתה קונה מחנות או יבואן אבל יקר אם אתה קונה ממגדל פרטי.(שוב-אם מדובר בקינג קליפורניה).

obb

New member
זה לא קינג אם קינג אלא הכלאה...

זה קליפורניה אם עוד איזה סוג ועוד משהו (יעני זכר חצי חצי ונקבה קליפורניה) הוא גם לא נראה רגיל.. יש לו הרבה מאוד לבן ונדלקתי על המראה שלו.

naja

New member
אם ככה אז....

הוא קצת קטן לגיל שלו. בקשר למחיר-ראיתי מעט מאוד הכלאות שנעשו שהן 50% קליפורניה ששוות לדעתי יותר מ150 ש"ח.

obb

New member
תודה על העידוד.סתם...

תראה,אני מאוד אוהב איך שהוא נראה,ובסוף אני לוקח ב 400.אני יודע שהוא יקר אבל לנחש ראשון אני רוצה לקנות משהו שאני בטוח שהוא בריא ולא יהיו לי בעיות איתו.הנחש הבא לא יהיה מסטלה אני מניח אלא ממגדל פרטי,כמו יונתן או משהו. ד.א סימנתי לי את הנחש הבא (אני מניח שעוד שנתיים,אפילו יותר) כ-בואה

naja

New member
תראה.

אם אתה אוהב את המראה של הנחש אז לך על זה. בסה"כ המבחר שיש עכשיו הוא לא הכי גדול מפני שלמרבית המגדלים כבר לא נשארו נחשים, ואם מצאת נחש שמוצא חן בענייך ושווה לך להשקיע בו אז תקנה בלי לחשוב פעמיים. וקבל טיפ קטן-תבקש מהם התחייבות לכך שהנחש אוכל ולא מקיא ושיבטיחו לך שאם הוא בעייתי בקטע הזה הם יהיו מוכנים להחליף לך אותו במשהו שווה ערך ללא תמורה נוספת.

obb

New member
זה מה שאעשה.

ןעכשיו שהכל סגור. שמעתי דברים מאוד רעים על סטלה (ממנה אני קונה) יש בסיס לדברים האלה?

o r i 6 6 6

New member
מצטער אני לא רוצה להשמיץ לפני כולם

אבל בכל זאת: אל תקנה מסטלה בשום אופן. יש המון בסיס לכל ה"שמועות" שאתה שומע. אני מדגיש וחוזר שוב- אל תקנה מסטלה

naja

New member
בקשר לסטלה.

יצא לי לדבר איתה כמה פעמים בעבר(שנתיים-שלוש) והיא לא השאירה עלי רושם כ"כ טוב(לא קשור לאמינות אלא יותר למקצועיות) ולא רק עלי אלא על כמה חברים נוספים. בנוסף, גם אני שמעתי כל מיני סיפורים ושמועות, בע"פ או באינטרנט. אבל...... מעולם לא עשיתי איתה עסקים ומעולם לא ראיתי את החיות שלה ולכן אין לי מושג האם מה שמספרים זה נכון או לא. בשורה התחתונה-אם לא מצאת מקום אחר לקנות ממנו ואם הנחש שהראו לך שם מוצא חן בענייך- תקנה אותו אבל אל תשכח לבקש אחריות מסויימת.

obb

New member
אין פה מקום אחר...

והיא השאירה עליי רושם ממש ממש טוב .היא מגדלת 400 נחשים והזמינה אותי אלייה לראות. אני יקנה כבר אצלה,פעם הבאה שאני קונה נחש ויהיה לי יותר ניסיון אני יקנה ממישהו פרטי.

obb

New member
תודה אחי...

שהוא יהיה אצלי אני יפרסם תמונות שלי ושל הנחש ושל הטרריום.

למעלה