איך לחשב את המרחקים המדויקים של הכסא והכידון?

yarivlevi

New member
איך לחשב את המרחקים המדויקים של הכסא והכידון?

לפעמים יותר נוח לי ולפעמים פחות נוח לי והבנתי שיש חישוב מדויק לפי גובה הברך או משהו כזה ,מה שאני רוצה לדעת זה: 1. גובה הכסא 2. גובה הכידון 3. המרחק בין הכסא לכידון תודה ,יריב

בבקשה

לקוח מתוך מצגת של אלעד פלטין, מאמן בבית הספר למאמנים בווינגייט (ולפחות בעבר אימן את קבוצת סגל-מומנטום) בין השאר המצגת מבוססת על ספרו של כריס כרמייקל (היה המאמן של ארמסטרונג). המצגת כתובה עבור אופני כביש אבל אני מוצא אותה מתאימה בחלקים האלו גם עבור רוכבי INDOOR. ונתחיל מגובה האוכף (כיסא)

גובה הכידון

כאן חשוב להדגיש שאני מסכים שאין נוסחה קבועה, אך להבדיל מרכיבת אופניים בה יש חשיבות רבה יותר לאווירונידמיות ולהספק שאנחנו מקביל ביחס להוצאה הקלורית, בIC אנחנו פשוט מעדיפים לשמור על הבריאות ואין לנו כל התנגדות להוציא יותר קלוריות, נהפוך הוא. המשמעות היא שאין סיבה, לטעמי, לרכוב עם כידון נמוך מגובה המושב, אלא אם אתה רגיל לרכיבה כזו מהכביש ומרגיש איתה ממש נח. אני ממליץ על כידון בגובה המושב/קצת מעל ובמידה ומרגישים כאבים בגב התחתון או אי נוחות אחרת, להגביהה עוד קצת.

תודה על המידע החשוב. עכשיו האם אפשר

לתמצת את הכללים לרכיבה כדי להגיע לביצועים המוצגים בסרטון הבא

רוןר9

New member
מדהים את גדולה (-:

היי חיים חדשים 1 את תמיד מפתיעה אותנו עם "מתנות" מוסקליות ווירטואליות. מלכה אמיתית תודה על הכל רון9.

רוןר9

New member
כיוונים

היי yarivlevi אתן את קווי היסוד שאני מנחה מתאמנים חדשים ומכאן יש תמיד מיקצה שיפורים: תנוחת הבסיס לכיוון עמידה- במקביל לאופניים. 1)גובה הכיסא- רכס עצם הכסל (רכס עצם האגן). 2)גובה כידון - קשת צלעות תחתונה. 3)מרחק כיסא-כידון. יש להביא את הזרוע והאמה במנח של '90 מעלות ,קצה המרפק בקצה הכיסא והאצבע השלישית ביד (הארוכה)נוגעת במוט הכידון (כאשר שומרים על זוית של 90 מעלות). דגשים חשובים ברכיבה: אין לנעול ברך . כף רגל - ברך בקו רכיבה אחיד (ללא פיסוק או רוטציה פנימית). קרסול מוביל כף רגל. אין לדווש על רייק תמיד להקפיד שהרגל מובילה את הפדלים ולא הפדלים את הרגליים. בהצלחה רון9

../images/Emo92.gif ../images/Emo214.gif

חישוב מדוייק ביותר, בעזרת משוואות דיפרנציאליות חלקיות:

Tami661

New member
חחחחחחחחחח... קרעת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה גדול!!! אני מדפיסה ותולה אצלנו במכון... בפ"ת מרוכזת בדיוק האוכלוסיה שמבינה רק נוסחאות

למעלה