איך לטוס לתאילנד ?

GILADBEERY

New member
איך לטוס לתאילנד ?

שלומות, אני לקראת טיול בתאילנד ומחפש כרטיס. בינתיים האפשרויות הזולות שנתקלתי בהן זה אתיופיה, אוזבקיסטן או ירדן, כמובן שאף אפשרות לא קורצת ואל על מציעים בהפרש של 200 $. אשמח לסיוע על אלטרנטיבות הטיסה. רוב תודות,

אוקי אז ככה...

הירדנים הם חברה מעולה אבל במצב של היום זה לא יהיה צעד חכם לטוס איתם וגם קצת מפחיד (אן המטוס עוצר לחצי שעה בערב הסעודית Zו לא ההרגשה הכי נעימה בעולם ואני מדבר איתך מניסיון) ומה זה לא קורצת? אם זה מחיר טוב בחברה סבירה למשל אתיופין מה איכפת לך? מה אמור לקרוץ בדיוק? וכן אל על לוקחת 200 דולר יותר ויש שיגידו שזה כדאי כי אתה טס בהרגשת ביטחון ובחוסר ובלי דאגות ועדיין זוהי חברת התעופה הלאומית שלך ויש אנשים עם דיעה כמו שלי שיגידו שזה לא משתלם המחיר הוא יקר מידי ולא מצדיק ובמיוחד את השירות של אל על ולכן יעדיפו לטוס בחברות אחרות כגון האתיופים או הירדנים. בהצלחה כנס לכאן כאן תמצא עוד מידע אפילו על החברה התאית. .

אוקיי הבנתי ואני ממליץ מניסיון

על טורקיש איררליינס, הם פשוט מאוד נחמדים, מאוד זולים, מאוד בטוחים, ( תבקר בדיוטי פרי של איסטנבול ממש מקסים וזול יחסית ואל תבהל מהמחירים הם במיליונים ). מאוד נוח, המוזיקה והסרטים שמוקרנים ממש חדשים. בהצלחה

למעלה