איך לטחון קפה שיתאים לפרקולטור. ברשותי מטחנת דלונגי KG49

motiyairl

New member
איך לטחון קפה שיתאים לפרקולטור. ברשותי מטחנת דלונגי KG49

שלום לכולם,
רכשתי את המטחנה הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768690 דלונגי kg49 שבא ניתן לבחור את רמת הטחינה של הפולים.
אשמח לעזרתכם באיך אני אמור לטחון או בעצם מה הרמה של הטחינה שאמורה להתאים למכונת פרקולטור.
כיום הקפה שיש לי (שנטחן בעבר במקום שבו רכשתי את הקפה) טחון ממש (או לפחות ככה נראה), כמעט כמו קפה שחור.
עזרתכם...
 

Yehuda Badihi

New member
איך בדיוק ניתן לבחור את רמת הטחינה במטחנה הזאת?

ולשאלתך, אתה צריך טחינה הרבה יותר עבה מקפה שחור. קפה שחור הוא הכי דק בסקלה. לפניו (יותר עבה) בא האספרסו, לפניו המקינטה ולפני כולם (הכי עבה) הפילטר/פרקולטור.
נ.ב. תתחדש. קנית מטחנה מספיק טובה למשימה.
 

Yehuda Badihi

New member
זה לא בוחר רמת טחינה. זה טיימר שמתורגם למספר מנות

אם שמת כמות קפה לארבע מנות למשל, אתה יכול לשים את הבורר על 4 וללחוץ על הכפתור בכדי לטחון עד שזה יפסיק לבד.
 
למעלה