איך ליהי מזכירה לי את אורנה בנאי

נעמה8080

New member
איך ליהי מזכירה לי את אורנה בנאי

הסתכלתי על ליהי כשהיא חייכה בשידור ובמשך חצי שעה שאלתי את עצמי את מי ליהי מזכירה לי, את מי?!!!!! ואז נפל לי האסימון שאת אורנה בנאי. איך אני שמחה שצעקו לאיתן ואתי, רק חבל שהרעות זילזלו בצועקים. מי שצעק שימשיך לצעוק, יצאתם גדולים. היום האף ירד לשלישית הרעות. איתן יצא טיפש שלא פירק את השלישיה, מעניין מה הוא היה אומר כשהוא היה מגלה שליהי אמרה על בן שהוא מגעיל אותה. תצעקו לבן שליהי אמרה שהוא מגעיל אותה, שאתי צבועה ורעה, שקרן וליהי רעות וצבועות וכו'..... שיחקתם אותה, תמשיכו ככה

ELA86

New member
וואי.. נכון חחחחחחחחחחי

הפה שלה ממש דומה חחח

נעמה8080

New member
עוד ירד להן הביטחון

מאז שהיו מועמדות. הרי קרן התחילה לבכות לפני הצעקות. מזלזלות באלה שצעקו?! למה מי הן?!

איציק911

New member
לא יפהה נעמה-אורנה בנאי חמודה

ברצינות למה להעליב את אורנה בנאי?היא גם אדם טוב שאוהב בעלי חיים בניגוד לאתי ובן

נעמה8080

New member
יש אנשים שיכולים לראות בזה מחמאה לאורנה או

לליהי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אישית לא חושבת שזאת מחמאה לשתיהן ואני אישית לא אוהבת את אורנה בנאי או את ליהי. וראיתם איך ליהי כאילו חיקתה את ליז עם השיניים?! לא הבנתי את זה, הרי לקרן וליהי יש בעיות עם השיניים, ולליז יש שיניים יפות, אז את מי חיקתה?! את קרן או את עצמה?! הייתי בהלם כמה הן לא רואות את עצמן! שלוש בנות רעות שאין דברים כאלה. שניה מלכלכת עליה ושניה אחרי זה מאמי..... איזה צבועות איכס!

נעמה8080

New member
איך רואים שליהי לא מרגישה בנוח ליד בן

כאילו זועקת לקרן לעזרה שלא תשאיר אותה לבד איתו. איך הוא לא מרגיש איך היא נרתעת ממנו?! זה רק מראה שהיא התנשקה איתו בשביל שישאיר אותה. עכשיו היא לא זקוקה לו עד שבוע הבא. מגיע לשניהם מה שהם עוברים, הוא בגלל שהשאיר אותה והעיף את עדי והיא כי היא התנשקה איתו בשביל להישאר. זה כל כך שקוף שהיא לא רוצה אותו, ממש רואים בהתנהגות שלה.

בן יצא חומוס !!!!

ומי אמר לו שהמיסטיקנית חשבה שליהי היא הבת זוג שלו לחיים? ואולי המיסטיקנית בכלל כיוונה לעדי? הרי היא אמרה בין היתר שאולי יש תכונה או שתיים שהוא לא אוהב אצל אותה אחת אבל שיהיה פתוח לראות תכונות טובות אחרות. לפי דעתי היא כיוונה לעדי ולא לליהי.

שריוקי

New member
גם אני הבנתי שהתכוונה לעדי..אבל

כשילד בן החליט שהוא צריך לכבוש את מלכת הכיתה במיל'...כי כמו שאמר ולא פעם אחת לחבריו לגן...אף פעם לא הצלחתי/יצאתי/התחלתי..עם אחת כזו,לא יעזור כלום גם עם זה יהייה כתוב על כל מראה בגנון,ליהי לא בשבילך ובארור שאתה לא הטעם שלה.....היא אוהבת את סגנון הקובי פרץ ,היא אמרה את זה במפורש.

ואתם באמת חושבים שאין סיבה להיותם

רווקים בגיל הזה? בן חנון, לא נראה כגבר שבחורות נופלות לרגליו. אורן צריך לשלם לו שקל כדי שיחייך,הבחור ללא שמחת חיים יש לו מראה של קרח. יונתן עם לוק לא כזה אטרקטיבי. ואיתן לא מובן לי בכלל,, נראה טוב, בחור טוב בטוח גם מבית טוב,בחור מחונך היטב..לא מבינה איך הוא לבד, למה הוא צריך את התוכנית. והנה פתאום נכנסו להם ארבעת המוסקיטרים להרמון מלא בחורות שנראות נהדר הם מאבדים את הראש,כולם שם מאוד מוסריים אבל נקרעים בפני, מה לעשות?להמשיך להיות מי שאני?או לנצל את ההזדמנות ולפלרטט עם כמה יחד,לבדוק, לבחון? 4 חרמנים שנלחמים עם עצמם בקטע המיני ולא יכולים לממש את עצמם מתסכל אה? מה הפלא שמאבדים את הראש?איפה ומתי תהיה להם פנטזיה כזאת שוב? בעיה אה? חחחח

easternstar

New member
ליהי שכבה לידו ובכתה (ברור זה סימן לאהבה)

בן האידיוט שאל למה היא בוכה והודיע לה שאיתן נתן לו את הבחירה בינה ובין עדי וכל עוד הוא והיא זוג איתן יקבל את דעתו. ליהי בכתה יותר ואמרה שהיא רוצה לדבר על איתן כדי שיכיר אותה. האידיוט שאל אם היא מעוניינת באיתן לדייט וליהי הכחישה. היה ברור שהיא לא רצה אותו. בן הסביר לה שהוא יקבע אם היא תשאר..אני פרשתי לשינה באמצע המחזה..הבנתי שבסוף היא התרצתה.

קשקשה9

New member
../images/Emo46.gif מה הוא דפוק??? לי זה נשמע

כמו סחיטה מינית תעשי מה שאני רוצה ואז תישארי פה חלאה!!!

goodpink

New member
קשה לראות את בן נוגע בליהי יש לה פרצוף של מיש

מישהי שממש סובלת מתענה מזה קשה לראות את זה והוא יוצא כבחור חרמן מבוגר שמנצל את מעמדו וכוחו כדי ליצור קירבה פיזית עליה

קשקשה9

New member
צ'טערת,עם כמה שאני ניגעלת מהצעדים של ליהי

אני יותר מתחלחלת ממה שבן עושה הוא מנצל את כוחו "ומעמדו" כדי לקבל ממנה טובות הנאה בעיני זה גובל בהטרדה וניצול מיני סליחה על הרצינות על הבוקר אבל אותי זה מאוווווד מכעיס במיוחד שפני התוכנית הן כפני החברה

goodpink

New member
קשה לראות את ליהי במצב הזה איך הוא לא קולט לפ

לפי השפת גוף של ליהי והתנהגות שלה זה מדהים אבל הצורה שהוא אומר לה את הדברים ואיך הוא ניגש למגע פיזי קשה לראות את זה היא ממש נראית סובלת אבל אמיתי מרחוק ראו שהוא בחור חרמן והוא כמו היורם של הכיתה שנתנו לו הזדמנות עם הבחורות המקובלות של הכיתה גם לפי מה שאמר לעדי שאף פעם לא היה עם מישהו כמו ליהי אף פעם לא היה לו הזדמנות עם מישהי כמו ליהי רק מאשר את זה

למעלה