איך ליישם את הסוד?

חמוצי 25

New member
איך ליישם את הסוד?

שלום לכולם! אני חדשה פה בפורום והייתי מעוניינת לדעת איך ליישם את הסוד, איך הצליח ליישם את הסוד. אני לא מצליחה הבין את מפסיקים את המחשבות השליליות שצצות כל הזמן. קראתי את הספר של הסוד וכמה מאמרים פה באתר אך קשה לי ליישם את זה. הייתי מאוד שמחה אם מישהו יכול לחלוק איתי איך הוא יישם את הסוד, איך מצליחים לחשוב חיובי. תודה מראש

naty3

New member
כל מחשבה שלילית-מיד להפוך לחיובית

בכללי-לדבר ולחשוב חיובי להקיף את עצמך באנשים חיוביים ולהתרחק מאנשים שליליים אני למשל הפסקתי לקרוא עיתון ולצפות בחדשות כי זה לפעמים מדכא (למרות זאת, חשוב לדעת מה קורה בעולם, אז פעם ביום אני גולשת לוואלה לקרוא קצת חדשות, לא יותר מזה). במקום להגיד "קשה לי ליישם את זה" תגידי "קל לי ליישם את מה שקראתי בספר הסוד" תחזרי על המשפט מספר פעמים ביום (או כל משפט אחר שמתאים לך), כדי להכניס את זה לתת מודע. עם הזמן זה יהפוך להרגל ויהיה הרבה יותר קל

GMjoy

New member
ברוך הבא !

היי חמוצי 25, אפשר ליישם את הסוד, אבל צריך גם לדעת שזה מה שהחלטת באמת ! קראת את הספר וכמה מאמרים, אבל לפעמים זה נשאר לא ברור, גם למי שקרא עוד ספרים אחרי זה. מה שאת יכולה לעשות, זה לאמן את המוח שלך למחשבות טובות =] תמצאי לך כמה דקות ביום לשבת עם עצמך, ולהירגע. תחשבי על דברים טובים על עצמך והסובבים אותך - הכל ילך כבר בצעדים קטנים לשמחה טבעית! את מכירה את העניין, כשחוזרים על משהו 100 פעמים, אז ב101 זה נקלט כבר? יופי! אז תתמידי להטמיע במוח מנטרות חיוביות או סתם מחשבות על מה שאת רוצה, וזה ייקלט ! מאחל לך בהצלחה !

עוז86

New member
כתבתי איזה סיכום לפני שבועיים בערך

הוא נקרא "איך לברוא- סיכום מהספר שיחות עם אלוהים" כדאי לך...

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קיבלת פה עצות נפלאות. את יכולה להוסיף את המשפט: אני משחררת את המחשבות השליליות ומיום ליום יש לי יותר ויותר משפטים חיוביים. ודבר נוסף: רשמי על פתקים משפטים חיוביים ושימי אותם במקומות שאת נתקלת בהם במשך היום. זו יכולה להיות תזכורת נפלאה, שאולי אפילו תעלה חיוך על פניך, מה שמחזק את עוצמת המשפט. באהבה עופרה

למעלה