איך לי מושג אם הוא נוכל או גאון

debby12

New member
מנהל
זה נורא ארוך - נשברתי אחרי איזה 10 דקות

אתה יכול לתת תקציר?

הספקתי להבין שהוא טוען שהוא פיצח את האלגוריתם המתמטי למספרים שיעלו בלוטו (ולהצטמרר מהסיפור שלו על המים הרותחים ששפכו עליו במחנה ריכוז בילדותו
)

מה קורה בהמשך? האם הוא גר על איזה אי בקריביים כי יש נגדו צו מעצר במקומות אחרים?

xbuffalomen

New member
הוא זכה בלוטו 14 פעמים ...

עבר חקירות של "כל העולם ואישתו" ויצא צח כשלג עד שהגיע לישראל והורשע שלא בפניו בשתי עברות שוליות , מכיוון שלא נוכח במשפט הוצא נגדו צו מעצר בין לאומי ועכשיו הוא תקוע באי. כאמור אין לי מושג אם הוא גאון או נוכל אבל סיפור חיו סופר מעניין

Boston Guy

New member
נדמה לי שאני זוכר במעורפל את השערורייה שבגללה הוא ברח.

אני חושב שזה קצת מוגזם לקרוא למה שהוא עשה בנוגע ללוטו "גאונות" - לקנות מליונים של כרטיסים לאותה הגרלה כך שאתה בעצם משלם על "כל הקומבינציות האפשריות" זו טכניקה שנקראת אצל ההאקרים BRUTE FORCE APPROACH. זה לא דורש גאונות מתמטית, אלא יוזמה, יכולות ניהול ויכולות לוגיסטיות.
החכמה שלו הייתה לייצר את קבוצת ה"משקיעים" שמימנה את האופרצייה העצומה שנדרשה כדי לייצר ולשלוח מליונים של כרטיסים (בעיקר כשמדובר בטכנולוגייה הפרימיטיבית יחסית של המחשבים האישיים והמדפסות שעמדו לרשותו בשנות ה 80 ותחילת שנות ה 90, התקופה שבה הוא פעל בתחום).

על פניו נראה שהאספקט של "לחשוב בגדול" ולהכנס לפעילות שדורשת הרבה יכולות לוגיססטיות זה מה שמאפיין את כל היוזמות שהאדם נכנס אליהן.

היוזמה שבגללה הוא נעצר, נשפט וברח היא פשוט גירסא מוקדמת למה שעושים בעשור האחרון עשרות או מאות יזמים שמוכרים לישראלים נדל"ן בחו"ל. הוא פשוט עשה את זה 20 שנה קודם.

xbuffalomen

New member
אתה זוכר נכון

כן מתוחכם או לא הבן אדם הרוויח מליונים ויצא נקי מחקירות של "כל מצורע וזב חוטם" בארצות הברית ... אגב , לטענתו הוא לא ברח אלא התייצב ושוחרר ... לטענת עורך דינו העברות בהן הוא מואשם הם זניחות לחלוטין והאמת בטח נמצאת אי שם באמצע.

Boston Guy

New member
עשרות יזמים כמוהו הציעו לציבור השקעות נדל"ן ללא תשקיף בעשור

האחרון - והרשות לניירות ערך התחילה לבצע פעולות אכיפה על הנושא רק בשנה שנתיים האחרונות.
ההבדל הגדול הוא שרוב היזמים העכשוויים השתדלו לשמור על קבוצות השקעה קטנות - של פחות מ 35 משתתפים - כדי להיות ב"תחום האפור" של חוק ניירות הערך - יען כי לכאורה אין צורך בתשקיף עבור קבוצת השקעה קטנה.
היזמים של העשור האחרון "שברו" פרוייקטים גדולים בצורה מלאכותית לחתיכות יותר קטנות כדי לא "לעלות על הרדאר" של הרשות לניירות ערך..

האיש הנ"ל יצר קבוצה של אלפי משקיעים... וזה כבר הקפיץ את הפיוז של הרשות לניירות ערך, שראתה בזה סוג של "השקעת המונים" שכפופה לרגולציה.

xbuffalomen

New member
נו ... אז כל שנישאר לי זה לפצל את עשרת

מליון החברים בקבוצה ל קבוצות של 35 בקבוצה ולהתחיל לחיות כמולטימליונר

למעלה