איך לכבות את ה-Secure boot מ-Windows 8 Acer

איך לכבות את ה-Secure boot מ-Windows 8 Acer

שלום, ניסיתי להתקין לינוקס, וזה הלך לי רע, ואז ניסיתי Reinstal וזה עשה את זה אבל השאיר לי חלון של הלינוקס כאפשרות מול החלון של ווינדוס כאשר אני מדליק את המחשב, לפני שזה נכנס לווינדוס עצמו, הבעיה שניסיתי להתקין פעמיים, ולהסיר פעמיים, ונשארו לי שני חלונות שכאלה, וכמובן שאם אני לוחץ עליהן, אז זה מתיחס כאילו לא הצלחתי להיכנס לווינדוס כמו שצריך.

אמרו לי שכנראה זה בגלל שווינדוס 8 לא ניקנה ביחד עם המחשב, אלא שמתי אותי אחרי שהיה לי ווינדוס 7, אז זה גרם לבעיה מסויימת, והדבר השני זה שה-Secure boot שלי דלוק ואני צריך לכבות.

אני ניסיתי לכבות ופשוט אני לא מצליח למצוא איפה זה נמצא, ואני חיפשתי, כל מדריך שאני פוגש, או שהוא מפנה אותי לאן שאפשרות הכיבוי לא נמצאת, או שמשהו שם לא עובד.

להלן רשימת הדברים שכבר ניסיתי:
לכבות ולהדליק את המחשב, ללחוץ על F2 או F12 ולהיכנס ל-Bios ומשם ל-Authorization ושם לכבות את זה, אז אין לי את ה-Authorization מבין האפשרויות.

לכבות ולהדליק את המחשב, ללחוץ על Delete ומשם להיכנס ל-Bios, אז כשלחצתי, שום דבר לא קרה.

להיכנס דרך ווינדוס, ואחת האפשרויות נותנות לי גישה לזה, ואצלי היא לא נמצאת, ראו כאן:
https://drive.google.com/file/d/0B6hGqMP0s8p6OVFYY0haWG1rQVE/view?usp=sharing

איך שהוא, כל מה שחיפשתי אומר לי את אחת האפשרויות הללו, והן לא מועילות כי אני פשוט לא מצליח לגשת לשליטה של ה-Secure boot הזה,
אשמח לעזרה.

Pv07

New member
תיצור סיסמת Supervisor

Completely shut down your computer.
Power on the system. As soon as the first logo screen appears, immediately press F2 to enter the BIOS.
Use the right arrow key to select Security.
Use the down arrow key to highlight Set Supervisor Password and press Enter.
Create a password and press Enter. Retype the password to confirm and press Enter again.
Use the right arrow key to select Boot.
Press the down arrow key to select Secure Boot and press Enter.
With the arrow key, highlight Disabled and press Enter.
Press the F10 key and select Yes to save the changes and exit the BIOS.
&nbsp

hetzbh

New member
אין קשר בין אחד לשני

Secure Boot לא קשור לסיסמת Supervisor כלל וכלל. הסיסמא היא בסך הכל לאפשר לנעול את ה-BIOS לשינויים, ללא קשר ל-Secure Boot

עשיתי את זה בעבר, וכלום לא קורה

באותו רגע של הפעלת המחשב, כאשר אני לוחץ על המקש delete, לא קורה שום דבר.
תיארתי שניסיתי את זה בהודעה הראשונה.
וגם את עניין הסיסמה כבר ניסיתי וקיבלתי את התוצאה ש-hetzbh ציין.

למעלה