איך לכתוב סטטוס בפייסבוק עם המסר הכי ברור?

איך לכתוב סטטוס בפייסבוק עם המסר הכי ברור?

יש לי רעיונות בראש וכשאני בא לכתוב אותם אז אני לא מצליח שהם יובנו. למשל, יש לי חברים בפייסבוק שכל הזמן כותבים נגד ריטלין ואני מכיר אותם אישית ויודע שהם אנשים שכותבים את זה בגלל שהם לא רוצים להחשיב את הילדים שלהם כסובלים מהפרעות קשב וריכוז, למרות שמומחים קבעו זאת שהם סובלים מקשב וריכוז. הם מזיקים לילדים שלהם, רק בגלל שהם לא רוצים להחשיב את הילדים שלהם כסובלים מקשב וריכוז. אני דיברתי איתם אישית ומכיר אותם אישית ויודע שזו הסיבה. לפעמים הם כותבים על שינאה כאילו לא צריך שתהיה שינאת חינם בעולם. בא לי לכתוב פוסט שממנו הם יתחילו להבין סוף סוף שכל ההתנגדות שלהם להחשיב את הילדים שלהם כסובלים מהפרעות קשב וריכוז נובעת מתוך שינאה למגזר האנשים שסובלים מקשב וריכוז. למה אני רוצה להבהיר להם את זה מפני שיש שם שתי אימהות שאני מכיר אותן אישית ויש להם שני בנים בגילאי 40 שיצאו מהארון (הומואים), ואני רוצה שבהבנה שלהם הם יבינו שבעבר הציבור היה מיושן וגם השכל היה מיושן אז כשהאינטלגנציה בציבור נמוכה גם שונאים קבוצות מיעוט, ושנאו את ההומואים בעבר, וכיום האינטלגנציה בציבור עלתה אז גם פחות דיעות קדומות ופחות שינאה. ואני רוצה למעשה שהם יבינו שלמעשה ההתנגדות שלהם לריטלין וההתנגדות שלהם להחשיב את הילדים שלהם כסובלים מהפרעות קשב וריכוז נובעת בגלל שהם עצמם יש להם שינאה לשונה, והשונה במקרה שלהם הוא ילדים עם הפרעות קשב וריכוז שאותם הם שונאים ולכן לא רוצים להחשיב את הילדים שלהם בתוך הקבוצה הזאת שאותה הם שונאים וחיים בהכחשה מזה שהם למעשה אנשים שונאים שינאת חינם.
אימא אחת (דודה שלי) ממש צבועה ! היא מנסה להכפיש את הבת של אשתו של הבן שלה, הלכה למשטרה להתלונן שאימא שלו נתנה לו ריטלין בלי שאף אחד ידע (שקר כי אימא שלו הביאה לו בהמלצת פסיכיאטרית בכירה וידועה), ומאז היא מכפישה אותה על ידי זה שהיא 24 שעות בפייסבוק וכותבת שהנכד שלה קיבל סם, והפסיכיאטרים מסממים את הילדים. הקטע הוא שיש לה בן הומו, והיא כל הזמן כותבת גם שאסור לשנוא אנשים. היא ממש צבועה ! ואני רוצה לכתוב מסר כללי ולחשוף שהיא צבועה, מבלי להתכוון אליה ספציפית, אלא באופן כללי, שאדם שמתנגד לריטלין ולהגדרת הנכד כסובל מקשב וריכוז, זה בגלל שיש לו שינאת חינם לאנשים, והשינאה שלו לאנשים היא השינאה לאנשים עם בעיות קשב וריכוז וזו הסיבה שהוא מתנגד כל כך להחשיב את הבן/הנכד שלו כסובל מההפרעה הזאת. ולמעשה ההתנגדות שלו וההתעסקות שלו 24 ביממה בסטטוסים הם כתיבה שנובעת משינאת חינם שהוא עסוק בה עשרים וארבע שעות ביממה.

אשמח לעזרה איך לכתוב את זה בצורה הכי בהירה ונכונה.

השאלה איזה סטטוס פיוטי או מטפורי או יצירתי יכול להבהיר להם את המסר הזה ?

גרא.

New member
מוקה בננה,א

את השאלה הזו,עליך לשאול בפייסבוק.אין מקום בפורום הזה,לשאלות כאלה,להבא,שאלה כזו,תמחק.

למעלה