איך לכתוב תגובה?

איך לכתוב תגובה?

סדרה של 4 פוסטים שמפרסמות ידידות שלי (או, לפחות, אנשים שהכרתי לפני שהתפרקתי
ׁׁ)
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=5301748
תיהנו!

ויימס

New member
זה קל.

א. קודם כל צריך להתחיל בקריאות "זבל, גרוע, עגבניות רקובות, את מספרת ולא מראה."* זה מביא מזל.
ב. אחר כך צריך לרדת על האדם עצמו. לעולם אל תבקרי את הסיפור, תמיד תבקרי את הכותב.
ג. תקללי הרבה.
ד. תדברי על סדרות/ סרטים/ ספרים שאת אוהבת בלי קשר לכלום.
&nbsp
* לי יש מראה ליד השולחן שלי, ולעתים כאשר אני יושבת מול המחשב אני נוהגת להביט בה ולדבר עם עצמי, או סתם לעשות thumbs up. יום אחד הבטתי במראה ואמרתי לעצמי, "אבל את מספרת ולא מראה! היי, רגע."

אוקיי, זהו זה.

רשמית, עכשיו הבנאדם היחיד שאני אוהבת יותר ממך הוא אמא

צחקתי כל-כך מהמראה-thing שהחתולים שלי חשבו שאני חוטפת שוק אנפילקטי. או לפחות נדמה לי שזה מה שהם חשבו. ראיתי את האוזניים שלהם זזות קצת, אפילו השפם. אני חושבת שזה אומר שהם נורא דאגו לי.

אבל ברצינות גם

(כי ויימס גמרה את כל הבדיחות הטובות)
מה זאת אומרת "איך לכתוב תגובה"?
לוחצים על "הוספת תגובה", כותבים מה דעתך על הסיפור ומדוע זאת דעתך, ואז לוחצים "פרסם" (לא לשכוח להוסיף נושא, אחרת תפוז ממש מתחרפן).
זה לא אמור להיות יותר קשה מחבר ששואל אותך מה דעתך על סרט שראית/ספר שקראת, ואתה אומר, "meh". והחבר שואל, "למה?" ואתה עונה לו, "בגלל הנחיריים של וולדמורט".
כי זה, כאילו, הרעיון בתגובות. לדעת מה דעת הקהל אומרת על הסיפור שלך ולמה.
לא ככה?

נ.ב
אם חסר לך משהו בתגובה אתה גם תמיד יכול להגיב בעצמך ולבקש את זה. סטייל, "אולי תוכל למחוק הכל ולהתייחס הפעם רק לדברים שאהבת, תוך הדגשת העובדה שאני חתיך הורס? אם לא אהבת כלום אתה יכול פשוט לשקר".

פשוט ממש אהבתי את זה!

מעבר לעובדה שהן כותבות נהדר. ומצחיק.
זה מעניין
ואפשר ללמוד מזה.
העשרה למי שרוצה

סליחה אם פגעתי

חס וחלילה, מותק!

דוקא הצצתי קצת בבלוג הזה, של אעאע(אע?)עמית(?) והסיפורים שלה גאוניים למדי ומתפקעים משנינות. רק בשביל זה היה שווה לתת לינק^^

ויימס

New member
למעשה, זה די נחמד.

אבל חסר את המקרה שבו למבקר יש איזו אובססיה לא ברורה, והוא מקיף לך בעיגול את כל הפעמים שהאות א' מופיעה כי הוא מתנגד לזה אידאולוגית.

למעלה