איך למדתם הקשבה?

tlingit

New member
איך למדתם הקשבה?

כל מאמן ומלמד אימון יאמר שהקשבה היא החלק החשוב ביותר והכלי המועיל ביותר באימון אותי מאד מרתק תהליך הלמידה, פיתוח המיומנויות שאחר כך הופכות לנו לטבע שני, איך לימדו הקשבה בקורס בו אתם למדתם? ואיך פיתחתם את יכולת ההקשבה שלכם לאחר מכן?

נתינה אגו שליטה

מודעות שאני רכשתי בקורסים למודעות. הקשבה בתפיסתי חלק ממודעות שלתת זה לא תמיד לדבר. שלמרות שאני בכובע המאמן אנחנו באותו הגובה ואני לא המרכז . ושליטה שצריך לדעת לכוון אבל לא לשלוט . בהקשבה הנקיה נקיה שלהיות במאה אחוז יש המון למידה !!!

ramib6

New member
הקשבה

הקשבה התחלתי ללמוד כשהתאמנתי בקראטה המקוםן הכי מקשיב בעולם הוא תרגיל "איפון קומיטה" תרגיל כל כך פשוט לכאורה אך עם כל כך הרבה משמעויות מעבר ךתרגיל הפיסי. לאחר מכן בעבודה של מודעות מדיטציות וכו .ואני מנסה להתאמן כל הזמן על יכולות ההקשבה שלי. רמי

tlingit

New member
מקסים איך כל אחד מגיע מעולם אחר

ומכמה מקורות אפשר ללמוד הקשבה... תודה לכם שפתחתם צוהר קטן לעולמכם

הקשבה

שלום לכולם, וקודם כל ברכות על הפורום המקסים. בדיוק השבוע כתבתי מאמר לקהילה שלי בנושא ההקשבה ואשמח לשתף בו גם כאן. כמה מלים עליי - אני יעל, עוסקת באימון אישי באופן פעיל בשנה האחרונה. מפעילה גם תוכנית אימון וירטואלית דרך אתר האינטרנט שלי, מרצה ומנחה צוותים וסדנאות. בחיים הפרטיים שלי חוללתי מהפכה של ממש בחמש השנים האחרונות, עם מספר פריצות דרך משמעותיות. אל התחום הגעתי לפני קצת יותר מארבע שנים, כששימשתי בתפקיד מנהלת עמותה לנפגעי טרור, שם התוודעתי ליכולותיו המצויינות של האימון ושם נרקם לו החלום לעסוק במקצוע שאותו מימשתי השנה. שמחה להצטרף אליכם.

tlingit

New member
ברוכה הבאה יעל ארבל ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת לפורום שלנו
כמובן שנשמח לקרוא , ובכלל נשמע שיש לך סיפורים מרתקים באמתחתך
אני מזמינה לעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

היי יעל

כל שבוע אני קוראת את המאמר השבועי שלך . וישר כוח על המקצועיות והחיבור האמיתי והדרך האנושית שאת מצליחה להעביר את המסריים. שמחה שאנחנו נפגשות כאן בטוחה שתתרמי ממקצועיותך ואישיותך לחברי הפורום. שבת שלום לכולם !!!

תודה חברות

עידית לא ידעתי שאת קוראת את המאמרים שלי, תודה על כל המחמאות. וטינגלית תודה על החיבוק, שולחת בחזרה לשתיכן.

dia logica

New member
הקשבה

הקשבה היא כלי חשוב ביותר בתקשורת בין אנשים. הקשבה למדתי בקורס גישור שעברתי. הקשבה זו יכולת שהולכת ומתפתחת ככל שיש לי יותר ויותר אינטראציה עם מונחים ואנשים באים ליעוץ הקשבה מצריכה יכולת הכלה, יכולת נתינה ויכולת לשים את האחר במרכז

tlingit

New member
ברוכה הבאה dia logica ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת לפורום שלנו
מרתק לראות עוד ועוד כיוונים מהם צומחים הכלים שלנו
אני מאד מסכימה איתך בעניין היכולות שהההקשבה דורשת אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את אתה רוצה
ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

dia logica

New member
../images/Emo13.gifחן חן

שמחה להיות פה אני שרון, בשנים האחרונות אני עוסקת בגישור ובהנחיית קבוצות. גישור בתחום המשפחתי ובתחום העיסקי. בתחום המשפחתי הן ליחידים והן לזוגות הרוצים לשפר את התקשורת הבין אישית שלהם במשפחה, ולזוגות העומדים בפני גירושין. אני משתמשת רבות בכלי של הקשבה,ומתוך הניסיון שלי אנשים מאוד אוהבים לדבר את לעיתים כלל אינם יודעים כיצד להקשיב.

G r e

New member
הפרעת קשב וריכוז

עד לפני שהתחלתי ללמוד את התחום לא העלתי על דעתי שיש לי הפרעת קשב וריכוז ולכן גם הייתי מאוד מבולבל ואובד עצות בהרבה מקרים. משנפתח לפני עולם האימון ותוך כדי התהליך הפכתי להיות מודע לעצמי ברמות שאף פעם לא חשבתי שהן אפשריות בכלל. מאותו הרגע שהתחלתי לעצב את הסביבות שלי ככה שהן יתמכו בי גיליתי שיש לי יכולת על להתמקדות ושבעצם קיבלתי מתנה.

למעלה