איך לממש פנטזיה... בלי לגמרי לממש אותה באמת?

The Antiproduct

New member
איך לממש פנטזיה... בלי לגמרי לממש אותה באמת?

אז לפני איזה שנתיים סיפרתי כאן שיש לי פנטזיה לרדת לגבר וביקשתי הצעות איך לשתף את זוגתי בעניין. לבסוף בשנה שעברה סיפרתי, היא ביקשה תקופה לחשוב על זה, חשבה ברצינות ולאחרונה הודיעה לי שזה לא מתאים לה כרגע.
נו טוב, אז לא ארד לגבר. נשים את זה על הולד וננסה עוד כמה שנים.
אבל עדיין, הפנטזיה קיימת. או לפחות הרצון לעשות משהו דומה. אז אני חושב איך אני מכניס את עניין המציצה לחיי המין שלנו, בלי לצרף גבר כמובן. מה, לקנות דילדו ולמצוץ? לחבר לה סטרפ-און? לקנות בובת מין גברית?
בחיי, אני קצת אובד עצות. יש לכם רעיונות?

(אה, וחג שמח ושנה טובה למי שחוגג!)

seymore butts

New member
פעם הייתי בצ'אט עם מישהי ועלה נושא המציצות

נתתי לה כמה טיפים והצעתי לה לנסות להתחיל להתאמן על נקניקיה....

אני במקומך הייתי מציע לאשתי במקום שתרד לגבר אחר שתרד לאישה אחרת. אם היא תסכים לזה - גם שווה לא ?....

The Antiproduct

New member
נחמד לי לישון על הספה

אבל לא בקביעות.
הנושא הזה עלה גם לפני שנים אבל כבר לא רלוונטי.

Sharoman

New member
היה פשוט יותר

אילו היה יורד לעצמו ובכך מרצה את כולם בו זמנית.

Sharoman

New member
אני חושב שאתה צריך לנסות להבין מה בדיוק מפריע לאישתך

ובכך לחפש פתרון מתאים שירצה את שניכם.
כלומר, ייתכן שאישתך פחות אוהבת את הרעיון שלך עם אדם אחד מהמחשבה שבעלה רוצה לחוות בחוויה חד מינית.
מצד שני יכול גם להיות שהיא חוששת מפני נטיות חד מיניות של בעלה שעשויים להפוך מפנטזיה לאורך חיים חדש.
בכל מקרה תמיד אפשר לברר לגבי האפשרות של צירוף גבר דו מיני שיהיה עם שניכם יחד.
אפשרות אחרת היא באמת לנסות למצוא סטראפ און מתאים ולתת לה להישתמש בו.
למעשה, יכול להיות שהחוויה תמצא חן בעינה מספיק כדי לאפשר לך לעבור לגבר ממשי.
החלק החשוב ביותר כאן אבל הוא התקשורת שלך עם אישתך וצריכה להבין בדיוק מה אתה מחפש, למה אתה מחפש דווקא את זה ולאן זה יוביל.
כלומר, אתה צריך להסביר לה בצורה הכי מובנת ומפורטת איך החוויה תראה ואיך זה ישפיע על שניכם ע"מ שהיא תרגיש אותה מידת נוחות עם העניין כמוך.
אחרת הספה תיחשב לשידרוג מבחינתך כמקום לישון בו...

The Antiproduct

New member
תגובה לך ולמיצי

מה שמפריע לאשתי זה הצירוף של אדם נוסף למיטה. היא דווקא התלבטה הרבה זמן ואמרה שאם הייתי מציע אישה, למשל, זה היה נפסל על הסף. במקרה של גבר, ניסיתי להציע אופציות שונות: שהוא יצטרף אלינו, שניפגש איתו יחד אבל שהיא לא תהיה באקט עצמו, שהיא רק תצפה וכו' - כך שהיא חשבה איזו דרך תתאים לה יותר. לבסוף החליטה שלא מתאים לה צירוף של צלע שלישית, אפילו כאקט שהוא מיני בלבד ולא בהכרח יוביל לשינוי משמעותי בסגנון חיי המין שלנו.

אני מכבד את דעתה, בעיקר כי היא הקדישה לזה מחשבה וניסתה להגיע עם עצמה להשלמה עם הרעיון. אולי זה יקרה בעתיד ואולי לא, מי יודע. אני גם שלם עם זה ואני לא מנסה לשכנע אותה אחרת.

בכל מקרה, אני מחפש פתרונות למצב הקיים. סטרפ-און, למשל, יכול להיות מגניב. אבל בפועל, מכיוון שהיא לא חודרת איתו אלא אני רק מוצץ - איפה ההנאה הפיזית שלה?

Sharoman

New member
אישתך נשמעת כאישה נהדרת

שמור עליה טוב ;)

יפה שאתה מקבל את ההחלטה שלה בצורה בוגרת ושהיא עצמה הקדישה לכך חשיבה משמעותית (כי היא מבינה כמה זה חשוב לך), אבל כנראה שזאת פנטזיה שלא תצליח להגשים, או לפחות לא בזמן הקרוב.
לגבי ההנאה שלה, אני באמת לא יכול לענות לך.
רק היא יודעת ממה היא תהנה או עשויה להנות.
יכול להיות שיספיק לה שאתה תהנה, יכול להיות שהיא תהנה מלהיות במצב הזה בלבד שבו היא עם סטראפאון, יכול להיות שהמצב החדש כל כך ימצא חן בעיניה שהיא תרצה להמשיך או אפילו להתקדם עם זה הלאה וכן לצרף אדם נוסף.
מצד שני יכול להיות שלא תרגיש הנאה כלל אלא פשוט תעזור לך להגשים (חלקית) אחת מהפנטזיות שלך.
ברור לי שיותר מכל דבר אחר היית רוצה שהיא תהנה ותתלהב כמוך אבל לרוב פנטזיות לא עומדות במבחן המציאות, או לפחות לא באופן מלא.
אני בטוח שגם אתה היית מוכן להגשים לה אחת מהפנטזיות שלה גם אם לא היית נהנה ממנה בעצמך.
אבל בסופו של דבר לא תדע אם לא תנסה ולכן הכי מומלץ לעבור על כמה אתרי אביזרים עם אישתך ביחד ולנסות למצוא משהו שימצא חן בעיני שניכם.

The Antiproduct

New member
תודה

אני אציע לה לעבור על אביזרים - זה רעיון טוב!
לגבי הגשמת פנטזיות שלה - לחלוטין. היא רוצה יותר כאב - סטירות, שריטות, חניקות, אלמנטים של השפלה וכו'. אבל אני ממש לא מצליח עדיין להנות מזה בעצמי. אני עובד על זה, כל פעם קצת. :)

Sharoman

New member
זה משהו שנורא קשה להתרגל אליו או אפילו לקבל

אבל זה ללא ספק נורא נפוץ :)
קודם כל הייתי מציע לך (ואולי גם לאישתך, דרך המשתמש שלך) להתייעץ בפורום השכן של אלון.
תוכלו למצוא שם המון מידע רלוונטי הנבחרות או לשאול שאלות ולשתף חוויות בעצמכם.
שנית, חשוב שתבין יחד מאיזה מקום זה מגיע ובכך תבינו מה היא באמת רוצה לקבל ואיך היא רוצה שתתנהג.
ברגע שתבינו את זה שניכם, יהיה לך קל יותר להיכנס לזה ואפילו להנות.
הפתיחות שלכם נורא חשובה כאן ושום דבר לא אמור להישאר מוסתר או מוסווה מהשני, אם אתה מרגיש לא בנוח או שקשה לך להבין למה שתבקש בקשה מסויימת תשאל, תסביר את עמדתך במדויק ותתעקש על הסבר ממצה מצידה.
שיהיה בהצלחה :)

ההנאה בסטרפאון

היא בעיקר מההנאה וההתרגשות של הפרטנר.
מהחילוף בתפקידים. מהדומיננטיות.
יש דילדויים שמענגים גם את הלובשת- חיצונית או פנימית. זו אופציה טובה אם רוצים שיהיה גירוי סימולטני.
ואם קונים חגורת סטרפ שמאפשרת גישה לכוס- אז היא יכולה להורות לך לענג אותה עם האצבעות בזמן שאתה מוצץ.. שזה ממש כיף [-:

גם אם חודרת לא תהיה הנאה פזיולוגית אצלה

אבל אולי הנאה מכזה אקט תהיה הנאה אחרת אצל אישה

מחזקת את שרונמן

ומוסיפה-
נסה להבין מאישתך מה לא מתאים לה במימוש הפנטזיה. כך תוכלו להבין יחד איזו פשרה אפשרית.
&nbsp
בעיניי סטרפאון זה מדליק בטירוף

סליחה על הדעה הלא פופולרית, כולה מציצה, לא רומן

אנשים הם לא מפלצת דו ראשית, גם כשהם זוג נשוי.

זוגות לא נבראו בהתאמה מושלמת ומתמשכת כל חייהם להתאמת פנטזיות מוחלטת, אם בכלל.

מה עם להגשים את זה לבד? לא במסגרת הזוגיות, בא בחשבון מבחינתה?

The Antiproduct

New member
זו הייתה הכוונה מראש

כלומר הצעתי לה כמה אפשרויות שרלוונטיות מבחינתי: לעשות את זה יחד, לעשות את זה לבד, בידיעה מלאה שלה או בידיעה חלקית או בכלל בלי. כלומר אפילו שתגיד לי "לך תעשה את זה בכיף שלך" ואני לא אספר לה על זה כלל. כי מבחינתי זה לא משנה לגמרי איך הפנטזיה תתממש, אבל חשוב לי שהיא תרגיש שלמה עם זה.
בכל מקרה, היא לא הטילה וטו, פשוט אמרה שהיא לא רואה איך זה מתאים לה כרגע לעשות את זה.

לא מבינה מה היא צריכה לעשות. היא רק צריכה להסכים.

קשה לי אישית עם מערכת מגבילה כ''כ, אני אישית הייתי פשוט עושה, האם לדווח או לא הייתי שוקלת על סמך הכרותי עם בנ/בתזוגי ומה שזה עלול לעשות למערכת היחסים איתו.

Sharoman

New member
חבל

אישית אני מאוד אהבתי לשמוע שהוא לא מוכן לבגוד באמון שאישתו נותנת בו ושהוא מבין איך הייתה מרגישה אילו הייתה יודעת שלא רק שהוא עשה מעשה שהיא מתנגת לו אלא גם שעשה אותו מאחורי גבה.
מערכת היחסים שלהם מוגבלת בדיוק באותה מידה כמו שלך.
גם הם מחליטים עד כמה הם בוחרים להגביל את עצמם מול בן/ת זוגם.
הם עושים זאת מבחירה ולא מתוך מחוייבות לאדם השני :)

The Antiproduct

New member
ההסכמה זה כל העניין

היא לא צריכה רק להסכים. היא צריכה להסכים ואז להתמודד עם זה שבן זוגה הלך להיות עם גבר. ברור לך שלא כולם רוצים לחלוק את בן/בת הזוג שלהם עם אנשים אחרים.

לגבי לעשות בעצמי ואז לא לספר לה - מערכת היחסים הזו שלנו ל"כל-כך מגבילה"... מה הביג דיל, שאנחנו חס וחסה רוצים להיות רק אחד עם השניה בלי וחוששים להכניס אלמנטים חיצוניים? כן נו, סטנדרטי לגמרי. תראי, אנחנו לא ילדים. אנחנו יחד כבר מעל 15 שנה. עברנו בעבר משברים על בסיס אמון וזה לא היה כיף בשום צורה ולאף אחד. ולכן, אני לא מוכן לייצר אחד עכשיו. מבחינתי, זה big no no.

שלא לדבר על זה שחלק מהעניין זה שהיא יודעת - משתתפת או לא.

אני רחוקה מלהיות מונוגמית

אבל הייתי מגיעה למשבר קשה אם הייתי מגלה שבן זוגי מימש לו פנטזיה מאחורי גבי כי אני לא רציתי לשתף עם זה פעולה

למעלה