איך למנוע מהכרטיס זיכרון להעלם כאשר מחברים

איך למנוע מהכרטיס זיכרון להעלם כאשר מחברים

למחשב בWF? חיבור רק בשביל טעינה אלא אם כן אני מסמן אחרת, השאלה למה הכרטיס זיכרון מזוהה במחשב גם אם לא מסמנים USB DRIVE?

ברגע שמחברים את המחשב הכרטיס זיכרון מופיע

במחשב למרות שמופיע "טעינה בלבד" ואז אי אפשר לשמוע מוזיקה, או כאשר מתקשרים לקו אז במקום הצלצול שבחרנו יש צילצול עלוב של HTC זה די מעצבן כי כרגע המטען לחשמל מקולקל ועד שיגיע חדש צריך להשתמש בחיבור למחשב.

ronengeles

New member
אני מחובר עכשיו עם CHARGE ONLY

המחשב לא מזהה את ה SD ואין לי בעיה לנגן מוסיקה מהכרטיס במכשיר....

Rock Solid

New member
מוזר, אצלי אין בעיה כזו

המצב ב-Desire שלי זהה לזה של ronengeles. אם אתה רוצה, אתה יכול להתקין רום (או מוד לרום הנוכחי) שיאפשר תמיכה ב-Apps2SD+, שמאפשר להפוך מחיצה (שיוצרים עם תוכנה בשם gparted) בכרטיס הזיכרון ל"חלק מהמכשיר", כלומר גורם למכשיר להתייחס למחיצה הזאת כזיכרון פנימי שלו, וככה כל פעם שתחבר את המכשיר למחשב, לא תוכל לגשת לקבצים שבמחיצה הזאת, אבל גם לא תהיה הבעיה שציינת (גם אם תבחר לחבר את כרטיס הזיכרון למחשב).

Rock Solid

New member
לגבי הקישור שנתתי

שים לב שהרומים שהם נותנים שם הם ל-Desire.

ronengeles

New member
אפליקציה מעניינת

אתה יודע אם היא יכולה להיות על הרום הרגיל של HTC או שחייבים להתקין רום אחר (אני דיי אוהב את ה SENSE....)

Rock Solid

New member
לא הסברתי את עצמי טוב

לא מדובר באפליקציה, זו יכולת שמוסיפים למערכת ההפעלה (או שמתקינים מערכת הפעלה שהיכולת מובנית בה). בשביל לעשות זאת אתה חייב לעשות למכשיר root. זה לא בהכרח אומר שאתה תהיה בלי סנס, אני למשל משתמש ברום זהה לרום המקורי של הדיזייר (עם סנס), רק עם יכולת Apps2sd+ (ו-root כמובן).

ronengeles

New member
אפליקציה/יכולת, אותו דבר.... ../images/Emo13.gif

התכוונתי אם מספיק רק לעשות ROOT לרום המקורי, אבל אני מבין שחייבים להוריד רום אחר, אבל יש גם כאלה זהים למקורי, אז זה לא נורא.

אני לא רוצה לבטל את העגינה,

דווקא נוח לי לעבוד עם הכונן במחשב להעביר חומר אל המכשיר, אבל שהוא לא יתחבר אוטומטית אלא רק כשאני אקבע לו, בנתיים רק עכשיו כנראה זה יפריע עד שהמטען יוחלף, בנוסף גיליתי שאם אני מנתק את הכונן SD מהמחשב המכשיר מזהה אותו מחדש, ז"א הפיתרון ידנית ומעט מגושם אבל קיים.

נכון! אכן שם מוגדר שהוא יהיה אוטומטי

ולא משנה מה הגדרתי במערכת, ביטלתי, תודה

למעלה