shronyor35
New member
איך למתן טעם חזק של שום,ותימין ב- מרק ?
מכיוון שזה קרה לי ונשפך עודף של תיבול שהשתלט על המרק,
עלה לי רעיון:
הוספתי למרק קוביות של בטטה מבושלות,
חיממתי עד לרתיחה ,והשארתי ללא בישול,סגור במכסה,לרבע שעה.
הטעם של הבטטה נספג במרק, והסווה לחלוטיו את התיבול החזק.
והתקבל מרק מאוזן ובטעם מעולה.
כמו שאומרים:
כמעט מכול טעות - אפשר ללמוד.
מכיוון שזה קרה לי ונשפך עודף של תיבול שהשתלט על המרק,
עלה לי רעיון:
הוספתי למרק קוביות של בטטה מבושלות,
חיממתי עד לרתיחה ,והשארתי ללא בישול,סגור במכסה,לרבע שעה.
הטעם של הבטטה נספג במרק, והסווה לחלוטיו את התיבול החזק.
והתקבל מרק מאוזן ובטעם מעולה.
כמו שאומרים:
כמעט מכול טעות - אפשר ללמוד.