איך לנהוג בעניין החבר החדש

איך לנהוג בעניין החבר החדש
שלום מגי, שמעתי בעצתך מה-16.7.15 ועשיתי מה שהמלצת. להזכירך, היה לי קשר מדהים עם אדם שלא ידעתי שהוא נשוי וכשגילתי זאת וזה החל להפריע לי, החלטתי שאני עוזבת אותו. זה היה קשה מנשוא, לא אפרט. בסוף החלטתי שרק קשר חדש יוציא אותי מן הדכאון הקשה שבו אני נמצאת ועשיתי את מה שלא הייתי מאמינה שיקרה לי- הכרתי אלמן , מבוגר ממני בעשר שנים ( אני בת 62) , חריף , חכם, שמייד היה לי חיבור איתו והייתי מוכנה "לסלוח " לו ( למרות שזה הפריע לי מאוד) , על זה שהוא נורא שמן. ראיתי שהאיש החדש חמים כלפי ומעוניין וזה עזר לי קצת להתגבר על געגועי לקודם. מצד שני, הוא לא כל כך משך אותי פיזית והיה לי קצת קשה גם עם החיספוס שלו והביקורתיות כלפי, כבר בשלב כה מוקדם של הקשר. אחרי מספר שבועות אני נסעתי לחו"ל, גם כן לפי המלצתך מיום 16.7.15 אף כי בטיול התגעגעתי בטרוף לחבר הקודם שהיה גם הוא בטיול (לבד) אחר, חזרתי בראש אחר, יותר רגועה ויותר שלמה לקבל את החבר החדש שלי ולנסות ליצור איתו קשרים יותר עמוקים מצידי.
והנה עבר קצת זמן, אני שמה לב וחשה, שלמרות שאני כבר מוכנה לקבל אותו ומראה לו יותר יחס מאשר לפני הנסיעה, הוא לא מקדם את הקשר מצידו. יזמתי כל מיני בילויים בחודש הקרוב, תיאטרון ,טיולים וכו כדי לאפשר לנו לבלות לא רק בבית.
הוא ציין שהוא אוהב אותי וחושב עלי, אבל בשטח זה לא כך. אני כבר מבולבלת ומאוכזבת. איני יודעת איך לנהוג ומה יהיה יותר טוב. האם עלי להזמין אותו אלי ? האם עלי לשבת בשקט ולחכות שהוא ירצה להגיע? אולי כדאי לי בכלל לעזוב אותו כי הוא התחרט על ההכרות איתי? גם אני לא ממש שלמה עם ההכרות הזו בעיקר לא בעניינים האינטימיים, אבל הוא מתאים לי מבחינות אחרות. אני מוכנה להעמיק את הקשר אבל אני חוששת שהבחור לא יסכים ושוב אני אצא פגועה. גם עכשו אני קצת לחוצה ממה שאני מרגישה שקורה. אשמח לדעת מה תהיה המלצת הקלפים על שאלת הכותרת . אני מקווה שניסוח שלה טוב. אם לא תעזרי לי לנסח את השאלה, כך שאדע מה לעשות. עד כה, כל מה שהמלצת לי עבד יפה ועל כך תודתי!

מגי 336

New member
תולעת הגשם
תפרסי פריסת ניתוח קשר בינאישי -
השאלה - מה עלי לדעת על הזוגיות ביני לבין איקס?

הפריסה למגי בתודה!!
השאלה שנשאלה:
מה עלי לדעת על הזוגיות שלי עם א-ש

תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - אס הגביעים
הצד השני - אס המטבעות
מה עוזר - עשר החרבות
מה מפריע - השמש
פוטנציאל הקשר - עשר המטבעות

מגי 336

New member
תולעת גשם
נראה שמדובר בקשר שיכול להצליח,
אך בכדי שזה יקרה עליך לשנות את הגישה..
את מגיעה לקשר ממקום תמים, את מעוניינת לבנות זוגיות
שמבוססת על רגש הדדי.
הצד השני מאד מעשי, ויחפש זוגיות שממנה יוכל להפיק תועלת,
בידיעה שגם הצד השני מפיק תועלת מהקשר איתו.
בכדי להצליח בזוגיות הזו כדאי לראות את החיובי,
להיבנות מהעבר ולא לתת לעבר להרוס לך את מה שיכול להיות שלך...
&nbsp
לשאלתך, לא נראה שהוא מתחרט, הקשר איתך הוא בהחלט אפשרות חיובית עבורו..
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למגי תשובה משמחת ומעניינית
תודה מגי על העידוד. אכן עד שהגיעה תשובתך, העניינים התקדמו לטובה ואולי ראיתי צל הרים כהרים. את צודקת בגשר לטאומת העבר. הגעגועים שלי לחבר הקודם לא חלפו לגמרי. אני בהחלט צריכה לראות את החיובי, אבל קשה לי עם ההופעה החיצונית שלו והוא חש בזה. את צודקת בקשר אלי- אני מעוניינת לקיים זוגיות שמבוססת על רגש הדדי והייתי מוסיפה גם עניין הדדי וקשר גופני חזק.
מה שמאד מסקרן אותי ולא חשתי בזה בכלל , הוא הרעיון שהוא מחפש זוגיות שבה הוא יוכל להפיק תועלת.
איזה סוג תועלת? לי אין עניין להתחתן, או לגור ביחד עם אף אחד ואיני מעוניינת בתמיכה כספית, מבן הזוג, או אליו. אם זו התועלת שהוא מחפש, אז כנראה הקשר שלנו לא יימשך זמן רב.
אודה לך אם תוכלי להוסיף לי. ושוב תודה על כל העצות שעזרו מאוד.

מגי 336

New member
בבקשה

תועלת יכולה להיות גם בילוי הזמן שלו איתך...
חברה, מישהי שאפשר לשוחח איתה, להתייעץ איתה...
הפקת תועלת היא לאו דווקא חומרית..
&nbsp
&nbsp

למעלה