איך לנסות ולחנך גבר?

animotek

New member
איך לנסות ולחנך גבר?

אני יוצאת עם מישהו למעלה משנה. אנחנו אוהבים כמו שלא ניתן לתאר. אך הוא לא משקיע ולא מפרגן וזה מאוד חסר לי.. ניסיתי כבר הכל, ועכשיו אני ניצבת בפני צומת דרכים.. להקשיב לראש ולעזוב אותו. או שמא לנסות שוב או דרך אחרת. איך לגרום לו להשקיע, לפרגן, ולהיות יותר רומנטי???

magenta73

New member
אני מאוד אוהבת את המשפט

"לחנך גבר"... מזותומרת לחנך? למה את איתו? את איתו כי את אוהבת אותו, לא? הראייה הזאת של חינוך הגבר כאילו הוא, סליחה, אבל, איזה כלב שיש ללמד אותו תרגילים, לא ממש נראית לי. ומה זה ניסיתי כבר הכל? ישבת, הסברת, דיברת? ולמה ההשקעה כ"כ חשובה? שוב החשיבה הזאת שבן זוג אמור לתת לנו משהו שאין לנו בעצמנו, לא יודעת... לא מקבלת אותה. וכן, פירגון, רומנטיקה, השקעה כל אלה חשובים. אבל הם דו-סיטריים. לא חד סיטריים. וכן, אחרי שנה, אין מה לעשות, ההתלהבות קצת יורדת. אם את בקשר רק בשביל לקבל כל הזמן חיזוקים חיוביים, אם את בקשר רק בשביל לקבל כל הזמן, סבבה, אז תעזבי. או, שהדרך האחרת היא שתמצאי את השלמות הזאת בתוך עצמך. תבדקי למה את כל הזמן צריכה את ההשקעה והפירגון. אהבה לא פוגשים בכל יום. אהבה לא נמצאת בכל מקום. אם אתם באמת אוהבים אחד את השני, כמו שלא ניתן לתאר, וכל עוד הוא לא פוגע בך, לא בוגד בך, לא במכוון ובמזיד עושה לך רע, אני לא רואה שום צורך בלחנך. ואולי, שוב, זו רק אני...

אם את רוצה אותו קבלי אותו כמו

שהוא אני אומר לך בודאות מוחלטת שהוא לא יתחנך זה אופיו אולי הוא יכול לשנות גישה זמנית אבל הוא בסופו יתזור להתחלה. במקביל אולי תקבילי אותו כמו שהוא בשם נאהבה .אחד הסיבות שאנשים מתגרשים הם חוסר השקעה ופירגון שמשליך על דברים אחרים. אני מציע ללכת ליועץ איתו אם הקשר חשוב לך . אני יודע שדברי לא נעימים ונחרצים אבל המציאות עובדתית קשה לשנות אופי . אני יגיד לך אני לא הייתי מוכן להשתנות הייתי רוצה שבחורה תקבל אותי כמו שאני עם מגרעותי.ואני יקבל אותה כמו שהיא .

blue eyes21

New member
../images/Emo12.gifלחנך???

ועוד אחרי שנה של מערכת יחסים? אין לך סיכוי.נזכרת קצת מאוחר מדי,הקודים הזוגיים בינכם כבר נקבעו.בכל מקרה לחנך זאת לא המילה הנכונה ולא הגישה הנכונה,אם אינך אוהבת את היחס שלו אלייך ,היית צריכה להתנות את המשך היחסים בדרך התנהגות כלפייך כבר בהתחלה ,עכשיו נותר לך לקבל זאת כמו שזה או לעזוב. אני כן יכולה להבין את הצורך שלך בפירגון ,במילים טובות,במחוות רומנטיות ותחושה שהוא מתאמץ בקשר הזה ובשבילו.פשוט לא מבינה מה התעוררת עכשיו?כתבת שניסית הכל,מה ניסית?

duduamar

New member
אי אפשר לחנך

תשבי איתו לשיחה רצינית ורגועה ותסבירי לו את כל מה שמפריע לך. אם הוא יפנים וינסה להשתנות - אחלה, אם לא - וזה כל כך מפריע לך - פרידה היא הפתרון לצערי. אנשים לא יכולים להשתנות מכף רגל ועד ראש.

פאנדו

New member
אולי תתחילי בלהבין

למה בעצם את אוהבת אותו? לא משקיע, זה אומר שלא נותן לך את תשומת הלב לו את זקוקה. לא מפרגן, זה יכול להיות שהוא לא תומך בך בדברים שחשובים לך, לעיתים זה מדד ל"חוסר אכפתיות". למה באמת את אוהבת אותו? וכיצד מובעת האהבה שלו אליך? תורידי את הסקס מהרשימה. מה אתם אוהבים לעשות ביחד? האם הייתם יכולים פשוט להיות ידידים טובים ותו לא?

SAPIR XX

New member
תגידי לו לעזאזל תפרגן תן צומי תתיחס

תחיך תחבק והכל בצעקות זה ילך תאמיני לי חחח

למעלה