איך לנקום בגבר מעצבן?

איך לנקום בגבר מעצבן?

שזיין אותי ואז לא מתקשר שבוע? אני מדברת על נקמה כואבת.

כמעט25

New member
אני כל כך מצטערת

לומר לך....שאין מה לעשות, אחרי הכל צאי מנק' מחשבה שכל אחד ממכם לא חייב לשני כלום. זו ריזיקה שאת לוקחת שאת נכנסת למיטה עם מישהו. לנקום בו יראה ילדותי ופטאתי ובמקום להשפיל אותו בנקמה או לעצבן אותו, הכל יחזור אלייך, תאמיני לי- ניסיון כואב. תלמדי מטעויות ותמשיכי הלאה.. אם הוא מתקשר אלייך מתישהו בעתיד (יש בנים שחושבים שמתי שבא להם סקס הם יתקשרו)ואת ממש ממש חייבת אז תגידי לו משהו כמו, "הא, כן, אתה... תשמע..לא ממש נהנתי פעם קודמת, אתה לא ממש טוב בסקס, וכבר איבדתי עיניין בך..." (בטון נבוך ומתנצל כאילו את לא רוצה לפגוע בו) תפגעי איפה שכואב, ולפעם הבאה תעשי חושבים בהצלחה מותק.

Cobe Anan

New member
הלוווו!!!

הוא זיין אותך?... נהנית?... כן...? נו??? מה ציפית? שהוא יתאהב בשרירי האגן המפותחים שלך??? באמת!!! אין לי בעיה עם אנשים שמזדיינים- שיהיה לבריאות, כל עוד הם לא אני. אבל כל כך ברור וידוע שזיון זה סתם, שהעצה היחידה שנשארה לי לתת לך היא לשים לב מתי זה זיון ומתי לא. (רמז: אם את לא יודעת איך קוראים לו, אל תחכי לטבעת..) אם את מחפשת קשר רציני, הוא לא יצמח לך מבין הרגליים, אז בפעם הבאה תנסי לסנן את מה שנכנס לך מלמטה, ועוד יותר לסנן את מי שנכנס לך ללב. טוב, יאללה, תעבירי את זה.. סתם מנייאק..

../images/Emo46.gif

פשוט להגיד לו שיש סוגים של חרא שהם לא מסריחים אבל הוא מהסוג המסריח ביותר

הממממ

תשרטי לו על האוטו את המילים... מניאק לך תזיין את אמא שלך פעם הבאה... ופעם הבאה פשוט תחשבי יותר... חוץ מזה שתמיד את יכולה לגרום לו לבוא לאיזה מקום מציפייה ששוב.. ואז תני לו את הברז של החיים... או שפשוט תרדי עליו ותגידי לו שבזמן הזיון חשבת על לנקות את החדר... קיצר את בטח במחזור וסתם עצבנית... צאי מזה...

pain is MY love

New member
צאי מהפאקינג סרט!!!

למה את אומרת "זיין אותי"?!?!?!? אם זכרוני אינו מטעה אותי (והוא אכן יכול כבר להטעות עם כל הזמן הזה שסגרתי בבסיס...) בשביל לעשות סקס צריך שני אנשים! אז שכבתם, נהניתם, זה מה שחשוב! לא מתקשר יותר?! שיילך להזדיין! (שוב...) לא צריך לנקום בכל זיון... חבל על האנרגיות

למעלה