איך לסדר את הכוורת
הלפ ! :)

morsh17

New member
איך לסדר את הכוורת ../images/Emo35.gif הלפ ! :)

יש לי בחדר כוורת גדולה (3X4), בצבע דובדבן. היא מאוד בולטת, למעשה היא הדבר הראשון שרואים כשנכנסים לחדר כי היא בדיוק מול הדלת. יש לי עליה מערכת סטריאו, ספרים, בשמים, איפור וסלסלות קש מרובעות מאיקאה עם כל מיני שטויות. רציתי לדעת אם מישהו יוכל לתת רעיונות מקוריים איך לעצב אותה ? זתומרת אולי להצמיד מקדימה לחלק מהקוביות בדים צבעוניים או משהו, כי אני לא אוהבת שהכל יותר מדי חשוף, ולפעמים היא מבולגנת אז זה לא נראה טוב. ניסיתי לשים בפורנט שלה וילון חרוזים אבל הוא לא כיסה את כולה וזה נראה מזעזע... כן כן אין לי שום מושג בעיצוב. עכשיו גם סיימתי ללמוד לגמרי (י"ב) אז אני מוציאה את כל הספרים ומתפנה לי הרבה מקום. אם תתנו לי רעיון לעיצוב צעיר (לא יותר מדי, שיהיה בוגר, שיתאים למישהי בת 18 :) ) אני מאוד לכם !! תודה.... :)

טיפים

אבל לפני כן: אולי תזיזי אותה, (ואת שאר הרהיטים בחדר בהתאמה), כך שהיא פחות תבלוט? שלא תהייה תחושה כאילו נופלים עליה ברגע שפותחים את הדלת... 1. מה גובה המדפים בכוורת? למדוד. למדוד ספרים שאת רוצה להשאיר, וכל ציוד ניירת שהוא (מעמד לעיתונים ומגזינים למשל, או קלסרים), ולמקם לפי הגובה. מה שכבד יותר ושימושי פחות - לשים במדפים התחתונים. תתקדמי במיקומים מהכבד ביותר למטה - ומעלה. 2. פיצ'פקעס קטנים לרכז לפי השימושים שלהם. למשל, מברשות שיער, קישוטים לשיער וכו' - בסלסלה אחת. 3. לגבי כיסוי: אפשר לקנות או לתפור צלון, אפשר לתפור וילון קל במראה צעיר (לא תפירה "כבדה") - מבד תואם לבד של הספה - על כל הכוורת, או רק למצוא בד בגוונים מתאימים לקירות ולחתוך ממנו כמה ריבועים ולהצמיד אותם (עם חוט וילון קפיצי, עם נעצי רפד, או עם ולקרו) לחלקים המבולגנים יותר בכוורת... 4. בחלקים שמתפנים לך: את יכולה למקם עציצים - כאלה שמתאימים לתנאי האור שבחדר; את יכולה למקם מראה, להכניס מראה קיימת או להדביק אריח מראה על מסגרת הכוורת, לפי גודל מתאים. (אפשר להדביק עם ולקרו, שוב, כדי לא לקלקל את הרהיט עם דבק חזק); או לשים ארגטל, פסלונים וכל אביזר קישוטי אחר שמוצא חן בעינייך. הכל תלוי במצב הרהיט, ובמצב הרוח שלך... שיהיה בהצלחה!

למעלה