איך לסדר את הסלון ?

gold33

New member
איך לסדר את הסלון ?

שלום לכולם אני מצרף לכם את השרטוט של הסלון של בית שאותו רכשתי (אני אמור לעבור אליו עוד כ שנה+) איך אפשר לסדר את הסלון הכי טוב, כך שהספה של ה 3 תהייה מנוצלת טוב, לא תהייה הפרעה למעבר לגינה ? תודה על הרעיונות מראש

s h i r i 1

New member
לדעתי היא ממוקמת עכשיו

במקום הכי טוב... מציעה לא לשים את הכורסא הבודדת. היא חוסמת את הסלון איפה הבית אגב?

gold33

New member
הבית בבית חשמונאי

אז מה את אורת ? איך מסדרים את ה 3 + 2 והאחד ? בהנחה שה אחד הוא שונה מהסלון עצמו תודה לך שוב

s h i r i 1

New member
.....

אני באופן עקרוני נגד 1+2+3 לדעתי ספה דו מושבית וספה תלת מושבית מסודרות כמו בשרטוט. אם אתה מתעקש להוסיף כורסא, תמקם אותה מול הספה הקטנה בזוית של 45 מעלות לפינת האוכל. רעיון אחר שיש לי, אבל אני חייבת לדעת מידות וקצת יותר פרטים: להעביר את פינת האוכל לאיזור בו אמורה להיות הטלוויזיה כשהקיר בינה לבין המטבח בחצי גובה וכך איזור הישיבה בסלון יגדל. השאלה היא מה הצרכים שלך ושל המשפחה שלך. אתם אוהבים לארח הרבה? אוהבים לראות טלוויזיה? מתי בד"כ וכו'

gold33

New member
איך ?

מדברים איתך בע"פ ולא כאן ? לא מצליח משום מה לפנות אליך במסר אישי ולהשאיר לך את הנייד שלי תודה

s h i r i 1

New member
נראה לי שיש בעיה עם מערכת המסרים

כשזה יסתדר אני אשלח לך את המייל שלי במסר. בכל אופן, לגבי הבית, במבט כללי, אני יכולה לומר לך שדלת האמבטיה בקומה השניה נמצאת בדיוק ממול המדרגות... אז גם מטעמי פרטיות וגם מטעמי יופי (מי רוצה לעלות במדרגות ולראות מולו דלת?) הייתי מזיזה אותה הצידה כך שמי שעולה במדרגות יראה מולו קיר עם תמונה ולא דלת. זה מצריך להפוך את חדר האמבטיה, אבל בשלב כ"כ מוקדם (בטח עוד לא התחילו לבנות) זה לא אמור להוות בעיה. בנוסף, מפריע לי שחדר שינה מספר 3 נהנה רק מכיוון אויר אחד בעוד שבקלות אפשר היה להוסיף חלון נוסף על הקיר שעליו משורטט כרגע הארון. זה שינוי בעייתי יותר מכיוון שהוא משנה את החזיתות וסביר להניח שהתוכניות האלו אושרו כבר. מפריע לי שחדר הארונות מבזבז קיר שהיה יכול להיות בו חלון נוסף... מה מותר לך לשנות?

gold33

New member
ככה.........

ראשית תודה לגבי החלון בחדר 3 , מוזר כי אני חושב שאמור להיות שם, אסתכל בתוכנית הראשית. לגבי החדר ארונות , יש כוונה לעלות את חדר הכביסה למעלה כך שבעצם חדר הארונות מתבטל ובמקומו תהייה האמבטיה (בהגדלה מסוימת) ומחדר האמבטיה של הילדים תהייה כניסה לחדר הכביסה שיהיה בינו לבין האמבטיה חדר הורים. מה עם מיקומים השירותי לדעתך ? איפה אפשר לשים קמין (אם בכלל) אני עוד יכול לשנות - בפנים אין מגבלה בחוץ בעייתי כמו שאמרת תודה בינתיים

gold33

New member
אשמח לעזרת הפורום מה לעשות עם...

הבית , מה הייתם משנים שימו לב בקומה למעלה יש כרגע מעטפת לעוד חדר + פינת משפחה(ליד המדרגות) שכרגע ישאר סגור. תודה על השיתוף.... יום מקסים

gerson1

New member
תשאיר את הכל פתוח:

כלומר-אין צורך בחדר הכביסה שהנו בקומת הקרקע וראוי להעלותו לקומת השינה. שרותי אורחים תחת מדרגות עולות לקומה ב' אורור מכאני וכניסה מוסתרת קלות. חדר כביסה מזווה מתבטל, המטבח פתוח וקרוב לכניסה כולל יציאה החוצה והדלת של המזווה. לא מתיחס כרגע לנושא הגבהים, מערכת המיזוג וכד' קיר קטן ליד הכניסה כ-70 ס"מ על מנת להחריף את תחושת הכניסה פינת כביסה בקומה ב', קרוב למרפסת הנוכחית, שצריך לבצע פתח אליה. אין צורך בשתי אמבטיות-רצוי מקלחון באמבטית ההורים בהנחה שיש ילדים קטנים הזקוקים לאמבטיה.

gold33

New member
שמע , אתה בסדר......

וואלה על הרעיון הזה עוד לא חשבנו ! אני מעביר את המפה של דגם משופר עם חדר הכביסה למעלה להתרשמות. בעקרון על הדגם הזה חתמנו . י תודה לך כל הכל בינתיים

gold33

New member
אשמח לעוד עיצות בנושא.....

תכנון הבית ומיקום רהיטים....... בפעם האחרונה צירפתי את התוכנית המאושרת לבנייה. תודה לכולם

gold33

New member
אשמח לעוד רעיונות .....

לגבי כלל התרשים...... תודה לכולם

למעלה