איך לספר להורים

איך לספר להורים

אני שמח שיש כאן פורום שאוכל לשאול את השאלה הזו בו מבלי להרגיש מוקצה : איך יוצאים מהארון לעזאזל??

TheBlueOne

New member
אתה מתכוון לארון המטאטאים../images/Emo35.gif

כי אם אתה מתכוון לארון האחר.. אתה טועה בפורום

עושה מה שבא לך, עד שהם קולטים שאין

להם סיכוי עליך, ומתעלם ממה שהם אומרים, או עושים, כי ת'כלס הם לא יכולים לעשות הרבה, ולבסוף הם התייאשו, השאלה עד כמה אתה תלוי בהם, בעע ...
יובי.

hdawn

New member
ההורים חילונים או דתיים?

בהנחה שאתה מתכוון לפגאניזם... אם ההורים חילוניים, אז אפשר לגלות להם בלי חשש. למרות שהפגאניזם הוא עניין דתי, יש יותר קרבה בינינו לחילונים (אתאיסטים) מאשר לדתיים המונותאיסטים (יהודים כאן בארץ). אני מתכוון מבחינת מערכת הערכים: עצמאות מחשבתית, ספקנות וחקרנות, הפרדת הדת מהמדינה, אהבת הטבע ושמירת איכות הסביבה, ראיית הגוף והסקס כדברים מקודשים וכו'. אם ההורים דתיים (יהודים דתיים), אז יש פה קצת בעיה. אם אתה עוד לא בן 18, חכה עד שתגיע לגיל הזה ורק אז תתחיל בכלל לחשוב על גילוי הסוד. היו ברוכים. Heathen Dawn

הא?

פאגניזם הכוונה היא לא להומוסקסואליות?! פאג= הומו באנגלית התכוונתי לכך שאני אוהב גברים

fag ? faggot? hehe kinda funny,

no sweetie, see להיות פאגאני .... זה להיות מחובר עם הטבע, פאגאן מהלשון כפר, כל מקרה, למה אתה צריך לצאת מהארון, זאת אומרת מה קרה, אתה לא יכול לחיות רגיל, מי המציא בכלל את המילה הזאת לצאת מהארון, בן כמה אתה, יש לך אייסי ? מקווה שתענה
יובי. ואל תפחד אנחנו לא נושכים.. קסססס

hdawn

New member
paganism

ולא faganism (אין דבר כזה בכלל, faganism). עניין של דת, לא של נטיה מינית. הדבר היחיד המשותף הוא שהחברה הסובבת עלולה לא לקבל טוב את האחר. נסה בפורומים 225 או 119 או 332 (פורומי הגאווה של תפוז - כך עולה מהסתכלות בשער הפורומים).

Nizzan Cohen

New member
חחחח....

בעמוד הראשי של תפוז פורומים יש סקציה שלמה של "גאווה". חפש שם. בין הפורומים היותר מתאימים : גאווה צעירה, הורים לגאים, זהות מינית. בהצלחה
. גם בחיפוש וגם ביציאה עצמה
.

Tatu4Taty

New member
LOL

אני לא יודע אם כל השרשור התחיל באמת בתמימות אבל זה באמת קטע טוב D:

למעלה