איך לעבור את הטיפול בלי להלחץ?

מצב
הנושא נעול.

1כרמל

New member

אני כבר שנתיים מנסה להכנס להריון מחר אני מקבלת זריקת כוריגון וביום שלישי בעלי עובר השבחת זרע ואני הזרעה. קשה לי עם הצפיה התקוה והאכזבה שבה כל חודש-מאיפה לוקחים את התקווה??? אני מרגישה לבד. אין לי חברות במצב הזה ואין לי את מי לשתף. אני מקווה למצוא תקווה בפורום הזה. תודה מראש לכל מי שתוכל לייעץ לשתף ולתמוך בי. אוהבת את כולכן כרמל

העין ה 3

New member
ברוכה הבאה, כרמל

אני כבר שנתיים מנסה להכנס להריון מחר אני מקבלת זריקת כוריגון וביום שלישי בעלי עובר השבחת זרע ואני הזרעה. קשה לי עם הצפיה התקוה והאכזבה שבה כל חודש-מאיפה לוקחים את התקווה??? אני מרגישה לבד. אין לי חברות במצב הזה ואין לי את מי לשתף. אני מקווה למצוא תקווה בפורום הזה. תודה מראש לכל מי שתוכל לייעץ לשתף ולתמוך בי. אוהבת את כולכן כרמל
ברוכה הבאה, כרמל
ראיתי גם את הודעתך בפורום פוריות. למרבה האירוניה דווקא שם סיפרת שיש לך ילד בן 8 מהריון ספונטני ואצלנו לא סיפרת. בדרך-כלל, רצוי לעשות את ההיפך. שם משתדלים לא להזכיר את הילדים הקודמים, כי לרוב המשתתפות שם אין ילדים בכלל. אצלנו כדאי ורצוי להזכיר את הילדים, כי הם מקור הכוח שלנו. אמנם אצלך, בניגוד לרובנו, הילד לא מהווה את ההוכחה שזה אפשרי. אני מכירה את התחושה של: אם כל כך הרבה פעמים זה לא הצליח, למה שהפעם זה יצליח? אבל עובדה, שכולנו בסוף הצלחנו. אני התחלתי הזרעות פחות משנה אחרי החתונה, תוך חודשיים עברתי ל-IVF ואחרי עוד 3.5 שנים ו-10 הפריות, קיבלתי תשובה חיובית. לא האמנתי! לא עיכלתי! אבל באמת שזה בסוף מגיע! תני הצצה בגלריה שלנו (בעמוד הראשי של הפורום) ותראי את כל ההוכחות שזה אפשרי (שלי לא נמצאים שם כי בעלי מתנגד לפרסום ילדים באינטרנט
) בקיצור, השארי עמנו, ונעזור לך לעבור את התקופה הזו בשפיות. סה"כ לא נשאר לך הרבה זמן עד לתשובה החיובית...

מצב
הנושא נעול.
למעלה