איך לעזאזל אדע מה אני?

איך לעזאזל אדע מה אני?

ולא, אינני מבקשת שאתם תגדירו אותי, זה גם לא רציני.
שכבתי 2 פעמים בודדות בחיי, ואני בת 31... וגם הפעמיים האלה, היו בשביל לסמן וי.
בכל הפעמים ש''התמזמזתי'', לא תמיד היה לי צורך יותר מנשיקה/חיבוק/נגיעות קלות פה ושם.
לפעמים כן יש לי צורך, אך הוא נגדע בגלל הפחד (OCD) מכל מה שקשור בזרע ובהלה מהיריון.
החשש מהיריון עד כדי כך חמור שלקחתי 'פוסטינור' אחרי ששכבתי בפעם הנ''ל. למרות שהיה קונדום.
עם אישה לעומת זאת, הייתי רוצה להתנסות, אך אני לא מוצאת אף אחת ראויה (=תתאים לדרישות).
אני מבולבלת. אני לא רוצה לשכב וגם לא להתעסק עם איבר של גבר -
האם זה בגלל שאני א-מינית? אולי אני מינית אך פשוט פוחדת?
הבנתי שיש רמות שונות על הסקאלה. אני כן ''עושה ביד''. אז אולי אני אפורה? (בין לבין).
אם אני א-מינית, איך זה יתכן שאני כן רוצה לנסות לשכב עם אישה?
אם אני מינית, אך פחדנית, איך זה יתכן שמספיק לי להתמזמז קלות עם גבר ולא מרגישה צורך ללכת עד הסוף?
אני חייבת תשובה, ולא יודעת איך להשיגה. אמרו לי שאני צריכה להתנסות בשביל לדעת, אך לא מוצאת פרטנר/ית מתאימ/ה.
בינתיים נעזבתי על ידי 2 גברים שהייתי עמם בקשר, וכשהבינו שלא יהיה סיפוק מיני, נפרדו ממני. זה כואב.

hatzilonit

Member
מנהל
האם את מוטרדת מחוסר הגדרה?

1. או יותר נכון, מה בדיוק מטריד אותך?
שאת לא יודעת איך "לקרוא" לעצמך או איך להסביר את עצמך לאחרים?
או שאת לא יודעת איזה ציפיות להציב לעצמך לגבי העתיד ?

2. האם יש לך (או היה) מטפל או פסיכולוג? דיברת עם מישהו מקצועי על החרדות שיש לך?

כן

נמאס לי להיפגע בקשרים ואני רוצה להגדיר לעצמי ולאחרים 'מה אני'
כדי לדעת איך להתמודד מבחינת תיאום ציפיות, אך כזה שאהיה שלמה אתו.
היו לי מטפלים, לא משהו סדיר, ודיברתי עמם על OCD, אך לא על הקטע המיני.

hatzilonit

Member
מנהל
לגבי דייטינג

את יוצאת להרבה דייטים ראשונים?
איך את מכירה אנשים חדשים? (שידוכי חברים \ אתרי הכרויות \ פייסבוק)

"להתנסות בשביל לדעת"?...

האם שמעת אי פעם שאמרו לבן אדם שתהה אם הוא סטרייט "להתנסות" ביחסים הומוסקסואלים בשביל ש"יידע" בוודאות?
אין סיבה "להתנסות" בשביל לדעת אלא אם כן את מרגישה צורך, סקרנות ורצון להתנסות. שאף אחד לא יבלבל לך את השכל. זה נשמע כמו פרסומת זולה מצד גברים לקבל עוד איזה ז*** ("בשביל ההתנסות", כמובן).

את צריכה להבין קודם מה זה א-מיניות.
הכי פשוט זה "אין משיכה מינית כלפי אחרים". ז"א, אנשים אלו אינם מרגישים צורך/רצון לבצע אקט מיני עם פרטנר/ית/ים (אנלוגית זה כמו שהומוסקסואל לא מעוניין לבצע אקט מיני עם אישה).
לגבי אוננות: תבדילי בין "חשק מיני" ל"משיכה מינית". לרוב הא-מיניים יש חשק מיני ורובם כן מספקים את עצמם. החשק המיני הוא תכונה טבעית ביולוגית של הגוף, אין לה שום קשר לבחירה שלך לפרטנים המיניים (אם בכלל).

כוונתם

אנשים שיעצו התכוונו יותר להתנסות עם נשים. הם אמרו שאני בעד, אך לא באמת יודעת, כי לא התנסתי.
יכול להיות שבדמיון זה קוסם לי (גם שאשה תכיל ותבין אותי יותר וגם אקט מיני עם גוף דומה לי),
ובפועל זה יגעיל אותי. יכול להיות, אין לדעת. לכן הציעו שאתנסה לפני שאני מצהירה שעם גברים לא ועם נשים כן.

שוב, אם את מרגישה שאת מעוניינת להתנסות

ולא בגלל ש"יעצו לך" על מנת לקבל "אישור" מה את באמת מרגישה ומה באמת נכון לך, אז סבבה.
אחת ההמלצות העיקריות בפורום הזה הוא: "לעולם לא לעשות משהו שאינך שלמה איתו".

וכן, הדמיון מאוד שונה מהמציאות. אחרי הכל, הדמיון הוא כולו "את" ואת יודעת ומרגישה את כל הדמויות, לעומת זאת, במציאות אין לך מושג מי באמת עומד לפניך, את לא מרגישה אותם ולא יודעת את כוונותיהם. ולכן, זה הבדל של שמיים וארץ.
אז הצעתי לך, אם את מתכננת לחקור את עצמך, עשי זאת בשביל עצמך ורצונך בלבד.

k500

Active member
מנהל
לאט לאט

נתחיל מההגדרה הפשוטה: א-מיניות היא כשלא חווים משיכה מינית כלפי אחרים.
זה לא אומר שאין מיניות או שאין חשק, אלא עד כמה את נמשכת מינית לאחרים/ות. מאחר ולרוב הא-מיניים/ות יש מיניות, אז קיימת גם אוננות וזה בסדר. להיות א-פורה או דמי-סקסואלית (יש הגדרות רחבות וקישורים, לא לדאוג..) זה אומר משיכה למישהו שמתאהבים בו ומפתחים כלפיו רגשות, דבר שיכול להוביל למגע גופני מסוים.
רוב הא-מיניים מעדיפים יחסים רומנטיים, כלומר כאלה שהם לא על בסיס של יחסי מין בלבד. כל זוג יכול ואף רצוי שייקבע לעצמו עוד בהתחלה מה הוא מעדיף, איך כל אחד/ת רוצה את היחסים, עד כמה מגע או לא, אילו מחוות הדדיות רוצים ומעדיפים ועוד.

כמו אחרים/ות כאן, גם אותך אנחנו לא נאבחן כמובן, אלא רק את יכולה לדעת אם את א-מינית, או בספקטרום הא-מיני, אם בכלל ועד כמה.
בשביל זה, תצטרכי לקרוא ולראות עם מה את מזדהה, מה את חושבת שמתאים לך, מאפיין את הרצונות וההרגשות שלך. יש הרבה דברים לדעת ולא תמיד אפשר להכיל הכל בבת אחת. תתחילי צעד אחר צעד, הגדרות, קישורים של דברים, תראי גם מה כתבו כאן בדיונים.

דבר נוסף וחשוב: כשתקראי על א-מיניות וגווניה השונים, גם אם לא תגלי שאת א-מינית, לפחות עברת דרך כדי לקבל פרספקטיבה על המיניות שלך, שזה דבר מבורך. ואם את חושבת שאת א-מינית, מה טוב. לא כולנו כאן ידענו מה אנחנו מההתחלה וגם אחרי הגילוי של הנושא לקח קצת זמן לראות את האפשרויות השונות של המגוון הא-מיני. למשל, מישהו/י שחשבו שהם א-מיניים מוחלטים והבינו שהם דמי-מיניים אחרי שגילו שיש גם דבר כזה, או הגדרות שלא היו ידועות קודם, משיכה למגדר מסוים ועוד.
את לא חייבת להתנסות כדי לדעת, את יכולה כמובן, אבל זה כמו שיגידו להומו מוצהר שהוא חייב לשכב עם אישה כדי לדעת- הרי הוא לא נמשך לנשים, אז אין לו מה לשכב איתן כדי לדעת כי הוא כבר יודע מה הוא ולמי הוא נמשך.

קראי, שאלי שאלות, תשתפי אותנו בהתלבטויות, בתהיות ועוד. אנחנו כאן ומוכנים לעזור תמיד. זה לא הסוף, זו רק התחלה, גם למצוא זוגיות, בהצלחה

למעלה