איך לעזאזל אומרים למשהיא "לא מתאים לי" בצורה עדינה?
V Vdrums New member 23/5/03 #2 אמממ.... אין לי זמן לקשר רציני עכשיו... אני חושב שאין ביננו תקשורת... תהיה אדיש והיא תבין לבד.
ב בלתי צפויה New member 23/5/03 #3 יש לי יש לי... ..."לא מתאים לי". איך אני? בגדול, תומר צודק, פשוט מגלים חוסר התעניינות, או רומזים לקיומה של אישה נוספת בחייך, אם לא אכפת לך לשקר.
יש לי יש לי... ..."לא מתאים לי". איך אני? בגדול, תומר צודק, פשוט מגלים חוסר התעניינות, או רומזים לקיומה של אישה נוספת בחייך, אם לא אכפת לך לשקר.
ט טיפטיפונת המתוקה New member 24/5/03 #5 בד"כ זה ישיר ופוגע.. כלומר.. תראי ... כרגע לא מתאים לי קשר רציני.. אני פשוט לא בנוי לזה.. קשה לי עם הגדרות..למרות שכיף לי איתך וסבבה לנו ביחד.. איך זה? הרבה השתמשו בליינים האלה.. מומלץ חחח
בד"כ זה ישיר ופוגע.. כלומר.. תראי ... כרגע לא מתאים לי קשר רציני.. אני פשוט לא בנוי לזה.. קשה לי עם הגדרות..למרות שכיף לי איתך וסבבה לנו ביחד.. איך זה? הרבה השתמשו בליינים האלה.. מומלץ חחח
ש שגית11 New member 24/5/03 #6 אין צורה עדינה..../images/Emo122.gif כל צורה פוגעת ולכן, צריך להגיד באופן ישיר. תגיד שלא נראה לך שיכול לצאת מזה משהו.
אין צורה עדינה..../images/Emo122.gif כל צורה פוגעת ולכן, צריך להגיד באופן ישיר. תגיד שלא נראה לך שיכול לצאת מזה משהו.