איך לעזאזל מוציאים מישהי מהראש? :\

Optimus_Prime

New member
איך לעזאזל מוציאים מישהי מהראש? :\

המממ פעם שאלתי ועניתם לי, אבל אני פשוט לא מצליח..=זה קשה(אתם בטח יודעים) אבל יותר מזה, זה מתחיל להיראות כבלתי אפשרי. אם למישהו יש פיתרון מעניין או משהו כזה אשמח לקבל.

xflil

New member
אין פיתרון אבסולוטי

הזמן עושה את שלו, מניסיון

Optimus_Prime

New member
זה לא ככה

אני לא יכול לאכול לא יכול לשתות לא יכול ללכת לא יכול לחשוב(חוץ מעליה) לא יכול כלום !!11 אהההה(טוב נו מטאפורה אבל שיהיה). בלתי אפשרי אהההההה

lolita...

New member
פשששששששש

אני ממש מקנאה בה.... אמרו לך-הזמן עושה את שלו...אבל אתה צריך לעזור לו..כי בעצם זה הבעיה שלך.. לדעתי תצא תבלה תהנה תסתובב תחזור תעשה הכל מההתחלה ויהיה רק טוב! ועכשיו ברצינות תנסה למצוא אחת אחרת שמוצאת חן בעינייך והיא אפילו עלולה לגרום לך לשכוח את ההיא.... חוץ מזה-למה לשכוח אותה? היא לא רוצה אותך? רע לך איתה? אתם לא ביחד? אתה אוהב אותה אבל זה לא הדדי? הקיצר- אם אתה לא מצליח לשכוח אותה כנראה שהיא ...איך אנייגיד לך...... פשוט היא! ז"א כנראה שהיא באמת חשובה לך אז תחשוב אם בכלל אתה רוצה לשכוח אותה כי אם כן אתה תצליח-זה בדוק!@ -אלה-

Optimus_Prime

New member
אני לא

רוצה לשכוח אותה, אבל אני יודע שזה עדיף...:טוב תודה בכל מקרה:)

xflil

New member
תלוי מאוד

אני לא יודע מה קורה בינהם...... אבל אם הוא היה חבר שלה, והם נפרדו... וזהו זה נגמר..סופית.... לנתק כל קשר... אני יודע כמה שזה קשה, שוב מניסיון, ושאתה מרגיש שאם תנתק קשר לגמרי, אתה מרגיש פשוט כאילו עולמך יחרב עליך... אבל אין ברירה, יעבור חודש... חודשיים...שלוש, ולאט לאט אתה תראה איך עשית את הצעד הכי נכון באותו רגע.... עדיף לנתק קשר, ועדיף לא לחיות באשליות, של אולי? אולי יש סיכוי? אולי נחזור? זה סתם יכאיב לך בלב... כל פעם שתדבר איתה בטלפון, יכאב לך...עוד ועוד...... לנתק קשר.....מצטער ובהצלחה מתן
(נ.ב שמתם לב איך מתגובה ללוליטה עברתי ישר לתגובה של ההודעה המקורית? מצטער על הבלבול....)

להתבגר . . .

זו הדרך היחידה להוציא מישהו/י מהראש . . . גם לי היתה פעם חברה (חוץ מליטל עכשיו) והיא הייתה האהבה הראשונה שלי למרות שהקשר שלנו היה מטורף והיא הייתה איתי ביסודי וגם בתיכון אנחנו לומדים באותה כתה ואנחנו ידידים טובים מאוד, לי יש חברה ולה יש חבר אחר. קודם כל צריך לסיים את הקשר בצורה בוגרת ולא ריבים וצעקות וכו, אח"כ צריך כמו כל בנאדם נורמלי "תקופת צינון"- ניתוק קטן אחד מהשני (לא נראה לי שזה כ"כ נחוץ אבל שיהיה), אח"כ צריך להתחיל לאט לאט לדבר ולהיות ידידים ולנסות להשתיק את הרגשות של רצון לחזור להיות ביחד ולנסות כמה שפחות לדבר על רגשות שלכם והקשר שהיה. זו ההצעה שלי, ככה אני מתגבר על קשרים מהעבר, אי אפשר להגיד ששכחתי מכל הקשרים הרבים שלי מהעבר אבל אני בכלל לא מדבר על זה עם ליטל וכל הזמן אני מתחמק ורק לפעמים אני מספר לה כל מיני דברים מהעבר שלי. אני שונא את העבר שלי בגלל שהייתי כ"כ אבוד ולא ה"אני" האמיתי עד שהתחלתי לבנות לעצמי חוקים, דרך התנהגות, דרך דיבור ודעות בקשר לכל מיני נושאים (כגון אהבה וכו´). בגלל כל ה"סדר" שעשיתי לי בראש הייתי מוכן לקשר רציני ולמזלי פגשתי את ליטל (החברה הנוכחית) שתמכה בי בדרך הכי טובה למרות שבתחילת הקשר אני יותר תמכתי בה בגלל בעיות ענקיות בחיים שלה (משפחה, חברים, לימודים וכו´) . . . . מקווה שעזרתי DJ made in israel

אז אני עונה לך

היא אפשר ככה בקלות להוציא מהראש מישהי שאוהבים כי היא כנראה נמצאת אצלך בלב... אבל מה שאתה כן יכול לעשות, זה פשוט להמשיך עם חייך למלא אותם בפעילות,,, למרות המחשבות,,, לצאת,לבלות,להיות עם חברים,,,, ותאמין לי שלא יעבור הרבה זמן אתה גם תכיר מישהי חדשה. שתיכנס ללב שלך.. ואז פשוט מה שהיה בעבר ייכנס מאחור ואז תהייה מקום לאהבה חדשה....... חוקרת

אסף כץ

New member
לי יש דרך שפועלת מצויין

אבל עזוב זה דיי מביך אני יוותר על התענוג

MetalBoy

New member
יש המון דרכים..

דבר ראשון תנתק אתה קשר! דבר שני תעסיק את עצמך בדברים ובלויים שלא יהיה לך זמן לחשוב עליה! דבר שלישי תמצא אחרת! מטאל

Optimus_Prime

New member
אני מגיב יותר מדי.. זה טוב? :|

לא חשוב הקיצר אני אעזור לכם לעזור לי
זו הייתה ילדה ש... פשוט הייתי חולה עליה..אין לכם מושג כמה..גם לפעמים כשאני חושב על זה קשה לי לעכל כמה.. =] אבל הממממ.. היא לא מתה עלי (וזה אנדרסטייטמנט כמו שאומרים, או אם תרצו, זה בלשון המעטה). אני נוטה לחשוב(כנראה זו גם האמת) שזה בגלל ההתנהגות שלי. אוקי אז לא התנהגתי אליה כפי שמתנהגים למישהי שהיא כמו אלה עבורך (ושוב, זה בלשון המעטה).. פשוט הראש שלי הסתובב יותר מדי שלא ידעתי מה לעשות.. אז הקטע הוא, שאני כל הזמן חושב על מה שיכלתי לעשות, ואני יודע שאם הייתי עושה את זה, זה היה מסתדר טוב! אני לא אספר לכם את כל הסיפור, כי זה ישעמם אתכם וגם לא תבינו אותו כל כך , אבל אני יודע שאם הייתי נוהג אחרת, הכל היה שונה עכשיו! וזה הדבר שהכי מעצבן אותי! כל כך הרבה שטויות אלוהים... זה מה שאני רוצה לשכוח.. את כל השטויות האלו..

לך op../images/Emo13.gif

חמוד... מה שאני רוצה להגיד .. ש.....אל תסכל אחורה.. מה שנעה נעשה... אף פעם לא בוכים על חלב שנשפך....... אולי זה משהו שהיה צריך לקרות.... אתה צריך פשוט להמשיך הלאה..... יש פתגום שאומר: "מטעויות לומדים........" אחרת איך נלמד.... אני בטוחה שפעם הבאה תהייה יותר עם עיניים פתוחות.... ובינתיים.... אל תתבאס.. יהיה טוב..... חוקרת

רונינה

New member
לאופטימוס...................

למה אתה מנסה להוציא את אותה מישהי מהראש????.. אם אתה לא מצליח זה אומר שהיא חשובה לך,נכון? אז כנראה שאתה לא צריך..........כי אם היה צריך אז לא היית זוכר אותה......... אבל אם תסביר את עצמך יותר אני מקווה שאני אוכל יותר לעזור :)) ביי בנתיים

אננדה

New member
אופטימוס יקר ../images/Emo37.gif

אנסה להעביר אליך חלק ממעט הנסיון שרכשתי בחיי... כאשר קשר זוגי שהיה לנו נקטע ע"י הצד השני, אנו נשארים עם שתי מחשבות מרכזיות: 1) זכרונות טובים שהיו לנו יחד בעבר. 2) תוכניות לעתיד שבנינו לנו.(ציפיות). אם תשים
קיים מכנה משותף בין שתי המחשבות הללו: באחת קיים העבר ובשניה קיים העתיד אם ננסה להבין את זה קצת יותר לעומק ובדרך זאת אולי למצוא את הפיתרון איך "להוציא מישהו מהראש" נבין כי: העבר - היה ונגמר וכי כל מה שנותר בנו הם הזכרונות הטובים שהיה לנו מהקשר העתיד - עדיין לא התקיים וכי כל מה שנותר בנו הן ציפיות שלא התממשו. ברגע שנלמד להפריך את העבר בכך שנבין כי הוא היה ונגמר ולא נוכל להחזיר את הגלגל אחורה - נשחרר את החלק הראשון. ברגע שנלמד להפריך את הציפיות שהיו לנו כי בעצם הנתונים השתנו לנו כרגע ולא נותר לנו במה ל´האחז´ - נשחרר גם את החלק השני. אני אספר את ה´שיטה´ שלי....... לגבי ה´עבר´ - אני נאחזת רק בזכרונות הלא-כל-כך טובים שהיו לי מהקשר.....ומרשה לעצמי בינתיים - עד שאתגבר ויודעת שעוד שבוע שבועיים חודש או כמה זמן שארצה - אוכל תמיד לחזור ול´היזכר´ בזכרונות ה´טובים´. אך כאשר הכל עדיין טרי לי במחשבות - אני נוטה להתעלם מהזכרונות האלו. לגבי ה´עתיד´ - אני מהר מהר יוצרת לי ציפיות חדשות מעצמי או מהסביבה שלי כי הרי כרגע כאשר אני שוב לבד - אוכל לעשות את כל הדברים שלא יכולתי לעשות כשהייתי בקשר. ויודעת (!) שזה עיניין של זמן עד שאהיה שוב בקשר זוגי ואז אתנהג ככזאת. אופטימוס, אנו נוטים לחיות את העבר כי הוא זה שנותן לנו את הכח להמשיך אך חייבים גם לשחררו כאשר אין הוא עושה לנו טוב - למען מטרה נעלה יותר=>להתקדם הלאה בחיינו ולא לדרוך במקום=> להוציא מישהי מהראש. אנו נוטים לחיות את העתיד שנבנה לנו מתוך האהבה שהיתה לנו או מתוך חוויות שונות שאנו חווים או חווינו בעבר - אך אין בם לא כלום מאשר דמיונות שלנו וגם הציפיות הללו נותנות לנו את הכח להמשיך בחיינו - כל עוד שבסיסן אמיתי. ברגע שהן היו מבוססות על קשר שנגמר=> ננסה לשחרר את הציפיות הללו משום שאין להן עוד תפקיד כ´כח´ וכל מה שהן עושות כרגע, שוב, גורמות לנו לדרוך במקום. למד לשחרר => תוכל להוציא אותה מהראש. כל מה שקיים הוא ההווה, כאן ועכשיו. אנו שואבים את הכוחות שלנו אמנם מן העבר והעתיד - אך אנו שוכחים שה´כח´ הוא זה שנותן לנו את העכשיו ! בהצלחה
אננדה.

Magik7

New member
אין סיכוי

רק הזמן יכול להוציא לך מישהי מהראש. אין דרך אחרת.

למעלה