איך לעזאזל מחברים בומבטה ?

zoharfi

New member
איך לעזאזל מחברים בומבטה ?

קניתי בומבטה ובעל החנות לא היה, כך שלא יכולתי לקבל הסבר איך לתפעל את זה. מישהוא יכול להסביר לי איך מחברים ? הבנתי שניתן לקבוע את המרחק של המצוף מהפיתיון, איך ? זה נראה כמו מצוף גדול עם מקל קטן,בקצה המקל לולאה, ניסיתי למשוך את המקל אבל זה לא יוצא בקלות, חששתי שאולי זה לא אמור לצאת אז לא ניסיתי בכל הכוח. תודות.

ככה,

קודם כל, את המקל לא מוציאים. אתה משחיל את החוט דרך ה"מקל" שהוא למעשה צינור, כך שהבומבטה רצה חופשי על החוט. החלק הדק בכיוון החכה, והחלק המתכתי בכיוון הקרס. כדי לשמור שהיא לא תגיע לפתיון, אתה צריך לשים מעצור. הדבר המתאים ביותר לדעתי הוא סוויבל. בין הסוויבל לקרס חבר חוט חלש יותר כדי שבמקרה תקיעה, לא תאבד את הבומבטה. יש כאלה שטוענים שצריך להוסיף חרוז פלסטיק או גומי בין הבומבטה לסוויבל, כדי למנוע נקישות בין הסוויבל לקצה הבומבטה המתכתי. נקישות שלפי הטענה, מפחידות את הדגים. לא יודע אם זה נכון. תן פרטים על הבומבטה: איפה קנית? איזה משקל? כמה עלה?

בעצם רגע אחד

עכשיו ראיתי שכתבת משהו על "לולאה". בבומבטות שאני מכיר אין דבר כזה. יתכן שאנחנו מדברים על דברים שונים. תן תאור יותר מפורט, ואם אפשר, תמונה.

zoharfi

New member
עלתה לי 12 שקלים...

בחי בר בפ"ת. בצד הרחב יש לולאה קטנה + סוויבל ובצד המחודד יש מקל שבקצהו לולאה קטנה, הלולאות כנראה להשחלת חוט. תודה.

למעלה