איך לעזאזל ממלאים את הג'יפה???

yehavi11

New member
איך לעזאזל ממלאים את הג'יפה???

שלום, הכנתי היום צמיג טיובלס תוך שימוש בפנימית 24 וצמיג המתאים לטיובלס. הכל הלך חלק פרט לכך שלא הצלחתי להכניס את הג'יפה (או מעט מאוד): - דרך הונטיל - הכל משפריץ החוצה כאילו הוא סתום (וכן - הוצאתי את הליבה...). האם כדאי לנסות להעביר חוט מתכת כדי לשחררו? - ניסיתי מהצד לדחוף קלות את הדופן פנימה ולהכניס את הנוזל - הרוב נזל החוצה מהחלק התחתון של הצמיג. לא ניסיתי להוציא קצת החוצה את אחת הדפנות של הצמיג כי נורא קשה להכניס פנימה את השלב הסופי. מה אני עושה לא נכון? תודה! __יהבי:

לירוןE

New member
גם אני הכנתי השבוע טיובלס

הסיבה שלא הצלחת להכניס חומר דרך הונטיל היא שפשוט החומר סתם את הצינורית המזיגה (קרה לי אותו הדבר בחומר של ג'ו.יעיל ברמות). חשוב לציין שאני לא השתמשתי בצמיג יעודי לטיובלס ולכן אני לא יודע איך הוא מתנהג. אבל מה שעשיתי אני הוא לפתוח חלק מהצמיג בצד אחד, המינימום שצריך על מנת ליצור פתח מזיגה.ופשוט שפכתי את החומר ישרות לבפנים לא דרך הצינורית (כמו מזיגה מבקבוק), סגרתי וניפחתי. כדי לסגור את הצמיג חזרה ביטותר קלות, כדאי למרוח על דפנותיו הפנימיות מי סבון, שיעזרו לא להחליק חזרה פנימה. כל העיצות הן פרי יצרו של חברי הטוב איתן ברמן, וכולן עבדו בצורה מושלמת. בהצלחה.

yehavi11

New member
הצלחתי - תודה!

היות ודופן צמיג טיובלס קשה יותר היה לי קשה להשאיר פתח קטן למילוי ולסגור אותו בקלות. לכן - ניסיתי שוב דרך הונטיל; "העברתי חוטר" בו והכל נפתר. __יהבי:

למעלה