איך לעזאזל מעלים מצב רוח?

איך לעזאזל מעלים מצב רוח?

אוקיי. חרא לי היום, וגם אתמול. הסיבות ידועות, והן לא משמעותיות, ומה שמשמעותי הוא, שלא בא לי להיות עם ההרגשה הזו. אז מה אני עושה? אני רוצה לכתוב כאן רשימת רעיונות להעלאת המוראל שלי, ואתן/ם מוזמנות/ים להצטרף ולכתוב מה אתם עושים כדי להיות שמחים.
הולכת לספורט. סרוטינין ישר לורידים, מעלה לי את המוראל.(כבר חזרתי)
יציאה אל השמש. שמש בחוץ ופעילות של אנשים בד"כ עושה לי טוב. מחברת אותי בחזרה אל העולם.
לא להתבודד. להיפגש עם חברים. לא להיות לבד. לאלהיותלבד.
להשקיע בהופעה חיצונית. במיוחד היום אפשר - בגלל פורים
לשמוע מוסיקה (רגע. עכשיו שמה) ורצוי שמחה.
לא לאכול ג'אנק. להשקיע בארוחה, כי מגיע לי. (ג'אנק מגביר דיכאון)
לעוף כבר מהמחשב

לקשמי

New member
העלאת המצברוח

כתבת דברים מצוינים: לעשות ספורט, לצאת לשמש, להיות עם אנשים. מה שעוזר לי להעלות את המצברוח זה: לא להיות במצב של חוסר מעש. אני תמיד מוצאת לי משהו להתעסק בו, כי בטלה היא מתכון בטוח לדכאון. (לפחות אצלי). אוהבת לטייל על חוף הים. מתרגלת יוגה. ביוגה יש גם תרגילי נשימה שאם עושים אותם כל יום זה מאוד משפר את איכות החיים. וגם התרגול הפיזי משפר את ההרגשה בצורה נפלאה. קוראת ספר טוב. מחייכת ומזכירה לעצמי שהכל קורה לטובה.

יש גם ימים כאלו וצריך ללמוד להתמודד

אם ימים ללא "מצב רוח טוב" כמו התבוננות עצמית, מדיטציה, לא מזיק התבודדות וכניסה פנימית לנפש ...לא חייבים לשנות מצב רוח שכזה אלא אפשר להפוך אותו לעבודה פנימית ושקט פנימי.(זה מה שאני עושה...) זה ממילא משתנה למצב רוח טוב....כאשר מתמלאים. שלהבת

מצב של שקט פנימי

הגדרת את זה מאד מאד יפה. לזה התכוונתי. זה לא להפוך מצב רוח חרא למצב רוח שמח. תודה על ההגדרה הנפלאה.

one smile

New member
מצברוח רע

יש את הימים האלה שהכל מרגיש חרא והמצברוח ברצפה.. אני חושבת שזה משהו שכל אחד חווה ובאמת לכל אחד יש את השיטות שלו כדי להתגבר על זה. לי באופן אישי ספורט זה ה-דבר שמשפר תמצברוח, אין כמו שיעור אירובי עם מוזיקה טובה כדי לרוקן קצת תמחשבות המעיקות ולהעלות חיוך
חוצמזה, בניגוד אליך, לפעמים דווקא כשאני במצברוח רע לראות אנשים רק יוסיף להרגשה הרעה. בהיה במחשב במשחק אידיוטי שמרוקן את הראש הרבה פעמים עוזרת.

BellA עלמה

New member
מצב רוח

אני מתרגלת טאי צ'י וצ'י קונג הולכת לשחות או לעשות צעידה מדברת עם חברה בטלפון קוראת ספר עושה תשבצים דברים כאלה

בהייה ../images/Emo6.gif

צודקת. כל אחד ומה שטוב לו. אני תיכף זזה לים, לפגוש חברה. ובינתיים - קניתי קודם את עיתון "לאישה" (שאני קונה רק במצבי חירום כאלה) ובהיתי עד שנרדמתי

למעלה