איך לעצור ת'אבנים המתגלגלות

ferdinand

New member
איך לעצור ת'אבנים המתגלגלות ../images/Emo8.gif

(דמעות! דמעות! לא אבנים) המקום: הרכב המשפחתי, ביציאה מהחניה. השעה: 8:47, עוד שלוש-עשרה דק' הצילצול. הדמויות: אבא אווזה, ושניים אפרוחים. אפרוח ב': "אבא, בא לי את החולצה של החוג!" אבא: "אוקיי, מחר בבוקר אלביש לך אותה." [עדיין לא קולט את עומק המשבר המתקרב] אפרוח ב': "אבלבאלי עכשיו!" [או! או! – האיסמון נופל – הלך עליי!] אבא [עדיין, בלי הרבה מחשבה קדימה]: "אז למה אתה נזכר עכשיו?!!! אנחנו כבר באוטו! מחר בבוקר אני מבטיח, אלביש לך ת'חולצה של החוג!" אפרוח ב': פורץ בבכי. אבא [הדם מתחיל לעלת לראש. הוא יודע ששום טיעון "הגיוני"/ראציונלי לא יכול לעמוד אל מול ה-בא לי, הזה, ואפילו באיזשהו מקום, הוא חש אמפטיה – גם הוא מבין את עוצמת ה-"בא לי"... אבל!.... אחרי מאבקי הבוקר (תסיים כבר את הקורנפלקס, ותנעל נעליים! תכבו ת'טלויזיה! איפה שמת את הקלמר שלך?!...) ושלוש- כלומר שתיים עשרה דק' לפני הצילצול, החולצה המז... הזאת, היא בגדר הקש ששבר את גב האווז...] "פעם הבאה, תבקש את זה ל פ נ י שאנחנו עולים לאוטו!!!..." והספינה שטה, על ים הדמעות. מדליק ת'רדיו על גלגל"צ, לא שוכח להדליק אורות (גם כן, ראפורט זה עוד מה שחסר לי על הבוקר) מגיעים לבי"ס דקה לפני הצילצול. וכשמגיעים לגן, כל עניין החולצה הזאתי, כבר נשכח... עד ל-פ'ם הבאה..... After all, to morrow is another day

שי ז.

New member
סיפור מוכר פרט לשעה

ב 8.47 אני כבר עמוק בעבודה. אתה צריך להגיד תודה שאתה לא מקבל 3 חלזונות כדי שתשמור עליהם עד שתגיע הביתה מהעבודה (ואוי ואבוי לך אם תאבד אחד או תחליף אותם. היא מיד שמה לב).

felagund

New member
בדיוק כתבתי

על אחד הבקרים האחרונים שלי בבלוג (http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=837991) אני בדרך כלל מתמודד עם ה'אבל בא לי' דרך זה שאני זוכר עד כמה הקשב שלהם קצר - אם אנחנו היינו חווים אכזבה ברמות כאלה, היא הייתה מעסיקה אותנו כל הבוקר. להם אפשר להראות נחניאלי מהחלון והם ישכחו

אוי, גם לי היה בוקר קשה היום...

אבל כיוון שכבר מאוחר עכשיו - הכל נשכח. כלומר, הילדון שכח. אני זוכר הכל, ורק מקווה שמחר בבוקר יהיה כיף כמו שצריך ולא סיוט כמו שקורה לעתים... ארנון

chompi XL

New member
מוכר מוכר

שלי רק בן שניים וכבר כל הזמן אנילבדדדדדדד, לא רוצה הולצה כזו... חלק מהחיים מה נעשה.....

למעלה