זה לא מדע טילים...אבל ככה אני מכין:
קודם כל שוטף אותו טוב טוב ועובר עם קיסם בכל החורים שיש בו בכדי לוודא שלא נתקעו שם חתיכות טבק שיקשו על העישון. אחרי זה אני מייבש אותו, מחזיר את הגומי שנמצא בתוכו ושם אותו על גוף הנרגילה. אני לא אוהב לשחק עם הטבק בידיים כי למען האמת זה די מגעיל אותי, אז אני פשוט מפריד לאט לאט את הגושים שיש בטבק לחתיכות קטנות (עם המלקחיים), מעיף את הענפים והחתיכות עץ הקטנות, ושם את הטבק בעדינות בתוך הראש. אני לא שם יותר מידי, בוא נגיד 85% מהגובה של הראש מתמלא. אחרי זה אני מסדר קצת את הטבק שבראש שיהיה מונח בתוכו בצורה מאוזנת. ברגע שהטבק נראה טוב ואין בעיות, אני לוקח שאיפה קטנה מהצינור, בכדי לוודא שלא נתקעו חתיכות טבק בטעות בחורים שבראש הנרגילה. אם הכל היה בסדר אז השאיפה עוברת חלק. אחרי זה אני חותך חתיכה של נייר כסף (שכבה אחת), ומהדק אותה על הראש. ברגע שהיא מתוחה, אני עושה בה חורים קטנים וקרובים, עם קיסם, לקוטר כל הראש. (אני קצת פראנויד עם הנרגילה הזו אז אני לוקח בדר"כ עוד שאיפה בשלב הזה בכדי לוודא שהטבק לא חוסם את החורים שבראש לפני שאני מדליק את הגחל.) זהו.. אחרי זה כל מה שנותר לעשות זה להדליק את הגחל (מחוץ לחלון), ולשים אותו כשהכוכב יושב על הנייר כסף. לפני שאני מפמפם (או במילים אחרות, פותח את הנרגילה), אני מחכה שלפחות חצי מהגחל יהיה אפור, לפעמים אני גם נושף על הגחל בכדי שזה ילך יותר מהר. זה הכל ...