איך לעשות את העשן סמיך יותר?

orca9

New member
איך לעשות את העשן סמיך יותר?

יש לי נרגילה יצוקה גדולה שנוקתה לא מזמן וצינור מזגן. אני משתמש בגחלי סטאר. העשן יוצא לי ממש חלש - למה? איך אפשר לעשות עשן חזק יותר בלי לשרוף את הטבק?

sgold666

New member
שתי בעיות שונות

בשביל עשן סמיך יותר תמלא יותר מים חוסר עשן יכול להיות גם מבעיה של איך שאתה עושה את הראש

D a r k m a n72

New member
שאלה לחברי הפורום..

בעקבות מה שהזכיר sgold666 איך כל אחד מכין את הראש ? לא משנה הטעם כמובן
אני שם את הטבק לא ממלא ממש עד הסוף מפורר אותו טוב שם 2 שכבות של נייר כסף ועושה חורים קטנים עם סיכה ורק באמצע משאיר קצת ללא חורים. בסופו של דבר יוצא לי סבבה , חוץ מחבר אחד שתמיד שאני מעשן אצלו אני מרגיש הרבה יותר סבבה כאילו הטעם מתוק וזה אותו הטבק (תפוח של נחל'ה )

sgold666

New member
אפשר גם בלי ה666

התעצלתי קודם לכתוב אני אכתוב עכשיו את התהליך כי זה או זה או ללמוד למתמטיקה אממ לוקח תטבק או תטבקים לוקח קבוצות קטנות ביד מפורר אותם ואז מניח בראש מדי פעם מערבב עם האצבעות ממלא עד הסוף שם נייר כסף עבה בדרך כלל נושף מהצד השני ואז עושה חורים עם סיכות על כל הראש מדליק גחל, נושף עליו, מניח על הראש ולוחץ טיפה קצת אחרי הפימפום אני מזיז אותו הצידה וממשיך לעשן בדרך כלל אני יכול לשים 2 גחלים בכיף ולפעמים יותר מליץ על מגן רוח גם כשמעשנים בבית לא יודע זה כאילו מחמם יותר טוב או לא יודע אבל זה עוזר

D a r k m a n72

New member
אוקיי , אבל האם אתה

גם נהנה מהנרגילה מהטעם או שפשוט סתם מעשן ?! אני בעיקרון נהנה אבל כמו שאמרתי אצל חבר שלי הרבה יותר ואין לי מושג איך להסביר את זה

sgold666

New member
נהנה מאוד!

אחלה טעם מלא עשן אני הפסקתי מזמןןןןן לעשן רק כדי לעשן והוכחה לזה זה שלא עישנתי 3 שבועות

Krishi

New member
המגן רוח...

שומר על החום של הגחל... לכן העישון נמשך יותר זמן ויותר טוב....

lizard

New member
אני מפורר את הטבק,

שמאוכסן אצלי (חבילות גדולות) במקרר במידה והוא פתוח. שם בראש, אבל לא ממלא אותו עד הסוף. שם נייר כסף ועושה חורים על כל שטח הנייר כסף עם קיסם. גם אצלי זה מספיק לפעמים ל2 סיבובים, תלוי כמה אני מעשן באותו רגע. הגחלים שלי הם גחלים שמדליקים על הגז.

D a r k m a n72

New member
>> מקפיצ <<

חברים וחברות שאלתי איך אתם מכינים את הראש לנרגילה.. ורצוי לפרט כמה שיותר

זה לא מדע טילים...אבל ככה אני מכין:

קודם כל שוטף אותו טוב טוב ועובר עם קיסם בכל החורים שיש בו בכדי לוודא שלא נתקעו שם חתיכות טבק שיקשו על העישון. אחרי זה אני מייבש אותו, מחזיר את הגומי שנמצא בתוכו ושם אותו על גוף הנרגילה. אני לא אוהב לשחק עם הטבק בידיים כי למען האמת זה די מגעיל אותי, אז אני פשוט מפריד לאט לאט את הגושים שיש בטבק לחתיכות קטנות (עם המלקחיים), מעיף את הענפים והחתיכות עץ הקטנות, ושם את הטבק בעדינות בתוך הראש. אני לא שם יותר מידי, בוא נגיד 85% מהגובה של הראש מתמלא. אחרי זה אני מסדר קצת את הטבק שבראש שיהיה מונח בתוכו בצורה מאוזנת. ברגע שהטבק נראה טוב ואין בעיות, אני לוקח שאיפה קטנה מהצינור, בכדי לוודא שלא נתקעו חתיכות טבק בטעות בחורים שבראש הנרגילה. אם הכל היה בסדר אז השאיפה עוברת חלק. אחרי זה אני חותך חתיכה של נייר כסף (שכבה אחת), ומהדק אותה על הראש. ברגע שהיא מתוחה, אני עושה בה חורים קטנים וקרובים, עם קיסם, לקוטר כל הראש. (אני קצת פראנויד עם הנרגילה הזו אז אני לוקח בדר"כ עוד שאיפה בשלב הזה בכדי לוודא שהטבק לא חוסם את החורים שבראש לפני שאני מדליק את הגחל.) זהו.. אחרי זה כל מה שנותר לעשות זה להדליק את הגחל (מחוץ לחלון), ולשים אותו כשהכוכב יושב על הנייר כסף. לפני שאני מפמפם (או במילים אחרות, פותח את הנרגילה), אני מחכה שלפחות חצי מהגחל יהיה אפור, לפעמים אני גם נושף על הגחל בכדי שזה ילך יותר מהר. זה הכל ...

למעלה