איך לעשות כסף והרבה רעיון גאוני

yagluli

New member
לא באמת שווה קריאה ..

האמת היא שחבר טוב שלי שהוא יוצא יחידה טכנולוגית בצה"ל חשב על רעיון שנראה לי גאוני.. אבל אין לי מושג מאיפה משיגים משקיעים לדברים כאלה :| אם כבר כסף ..

yagluli

New member
השקעה ראשונית בפיתוח ?

הוא מעריך בין 80-100K$ לפיתוח.. אבל הבחור בעייתי רוצה איזה 60 אחוז בחברה וכאלה.. אתה מבין בזה ?

goldy

New member
גאד דאמט!

למה אף פעם אין לי כסף להשקעות: תמיד מתחת למינימום.

yagluli

New member
עזוב אותך השקעות..

הכי כיף זה להרים פרוייקטים עצמאיים בעלות מינימלית וברווחים קטנים..

yagluli

New member
אני לא מאמין בכסף..

זה יותר מידי וירטואלי.. אני מאמין בתוצאות ובעבודה..

Matsman

New member
הבנאדם חי בסרט

הוא עכשיו בן 23 וההורים שלו מרפדים לו את התחת. עוד שבע שנים הוא יתחיל לבכות בפורום שנמצא לו עבודות במכולת כי הוא לא יכול יותר.

yagluli

New member
שברו את הכלים

ההודעות שלי נמחקות מפה ולכן אני אפסיק לכתוב פה :) שבת שלום ששש.. אל תדברו בקול , בעלי האינטרסים שומעים אותנו כנראה..

goldy

New member
לאן אתה עוזב?

לא זוכר שקיבלתי קישור לבלוגך החדש.

פנומן 72

New member
הוא טרם הוקם

סך הכל אני סוגר בסוף החודש כך שיש עוד זמן. בינתיים אני עובד על בנייתו ...

yagluli

New member
ואני באמת חי בסרט

בסרט שלי אני פצוע, אני ממש פצוע, אבל אז אני מתעורר ! ופתאום אני מגלה שאני בכלל לא בן אדם.. אני בכלל אריה ;)

Matsman

New member
אם אתה אריה זה כבר טוב

מעבר לזה אני אשמח לקרוא מה שכתבת. הכוונה שלי טובה

yagluli

New member
אולי ..

יפה שהרחבת את החתימה .. זאת פילוספיה שיותר מקובלת עלי.. והיא גם מאוד נכונה.. שואלים זזים הרבה והם ערמומיים.. האריה שוכב ונח כי הוא כבר שבע.. חיים טובים יש לו לאריה :) דבר איתי במסרים או משהו, הפורום הזה לא מקום בטוח

פנומן 72

New member
אתה נוהג לצטט את סוקרטס ואת זיו ...

אין לך ציטטות של אנשים עם IQ שיותר גבוה ממספר הנעליים שלהם ?

Matsman

New member
גיסנו, אל תתלכלך

גם לסוקרטס יש לפעמים יציאות טובות. וזיו ? תצחק כמה שתצחק, אני מסכים שהצורה שהוא הגיע אליה היא זבל, אבל התוכן היה קביל גם באוזני השונאים הכי גדולים שלו שם. הוא מזכיר לי את עצמי בכמה וכמה מובנים.

אין מה להצתדק בפניו

הוא סתם מקנא שאין דביל שיצטט את השטויות שיוצאות לו מהפה אתה מבין, קשה לו לשמוע דברים כאלו, זה אוכל אותו הוא פותח בלוג, וכותב ומשקיע בפורומים, ואף אחד אפילו לא זוכר תניק שלו ועל כל זה הוא רואה עוד מחמאות לאויב הגדול מכולם שלו איזה כיף ליהיות מסטול

למעלה