איך לעשות כסף למרות שיושבים בבית

איריתנט

New member
איך לעשות כסף למרות שיושבים בבית

נושא: להרוויח כסף בקלות -------------------------------------------------------------------------------- שיטה גאונית להרוויח כסף . בדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה לגמרי במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של 6$ או 30 ש"ח ו- 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן בטח..." הייתי סקפטי, אבל כמו רובנו הייתי סקרן והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם שאם אשלח 1$ - 5 ש"ח לכל אחד מ-6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות מאות דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם שלך והכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח לכ- 300 NEWESGROUPS ברשת, אין מלכודת, זה עובד! אם מכתב זה ימשיך כפי שהוא אמור להמשיך, אם נניח את חשדותינו בצד, ונבטח, כל אחד מאיתנו ירוויח. כמה אבסורדי זה, לחשוב שמרמים אותנו ב- 1$, כמה אנרגיה אנחנו מבזבזים על הספק? במקום לקחת את אותה האנרגיה ולהשקיע אותה בהזדמנות שנקרית בדרכנו, מי יודע? השאלה הראשונה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק ולהיות מעורב בדבר הזה ששינה את חיי היה. האם זה נכון? ובכן התשובה היא כן! זה נכון, זה חוקי וזה עובד! האדם שהיה תחתיי ברשימה מספר כי בתוך 7 ימים התחלתי לקבל מזומן בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה ייגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מדי. אבל המזומן המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי 25$, בסוף שבוע השני עשיתי סכום של 1000$, בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ- 4000$ וזה עדיין גדל. לתשומת לבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותראו איך הכסף מגיע! זה קל, זה חוקי, וההשקעה שלכם היא רק 6$ (30 ש"ח ו6 בולים. אם כל ההוראות הבאות ייעשו בתשומת לב אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל. התכנית הזאת נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני. להלן ההוראות : צעד 1: קחו 6 פיסות נייר (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות גניבה דרך הדואר) וכתבו את המשפט שלהלן על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שמכם ואת כתובתכם המדויקים. עכשיו קחו 6 שטרות של 1 $ או 6 מטבעות של 5 ש"ח ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה. שימו כל מטבע או שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת (6 סה"כ), וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפות חתומות, בכל אחת יש פתק שעליו כתוב המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 ש"ח או שטר של 1$. מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימות הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ומשלמים על זה. שלח 6 המעטפות לכתובות הבאות: לירן שביט, חיים הזז 2/29, ב"ש 2. הילה הדר ת.ד. 327 נעלה ד.נ. מודיעין 71932 3. מיכל שלמון י.ל. פרץ 14 ב"ש 84233 4. דודו אביגדור ת.ד 7125 חולון 5. ענבל שרוני מקור חיים 50/6 ירושלים 6. אירית ניסים רבינו ירוחם 7/7 יפו 68182 צעד 2: הוציאו את השם ה- 1 מהרשימה למעלה, הזיזו את השאר למעלה והוסיפו את שמכם כמספר 6 ברשימה. צעד 3: השתמשו ב- NETSCAPE או ב-EXPLORER וחפשו אחרי קבוצות שונות (צ´אטים, פורומים, קהילות, לוחות וכו' - יש לפחות 500,000). צעד 4: שנו מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור.( נית ן להוסיף מילים שיפנו מנועי חיפוש למסמך כגון: כסף קל, דרכים לעשות כסף בקלות, המון כסף תוך זמן קצר, ( עבודה מהבית ) , ₪ וכו' ). שלחו את המאמר שלכם לפחות ל- 300 קבוצות ברשת. (ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן!) כמו כן, שלחו לכל חבריכם את המכתב המתוקן לאי מיילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע. הסבר לשליחת המאמר לקבוצות ברשת: לכו למסמך המאמר ששמרתם בזיכרון המחשב והוסיפו את שמכם לפי צעד 1, שמרו את המסמך כ- TXT.FILE, שלחו את המאמר כהודעה חדשה בלוח הקבוצות אותם מצאתם. סמנו את הכותרת של הנושא, זהו הדבר שכולם יראו כשהם נכנסים לקבוצה מסויימת. הקליקו על שלח הודעה וסיימתם עם הקבוצה הראשונה! כל מה שאתם צריכים לעשות זה לעבור מקבוצה לקבוצה ולשלוח שוב, ככול שתשלחו את המסר ליותר קבוצות, תקבלו יותר מזומן. אבל עליכם לשלוח מינימום 300 הודעות. בבקשה זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל ידי זהירות ותשומת לב במילוי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינגרציה, התוכנית תמשך והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו, יעבור גם דרככם. אז כשכל מכתב מקבל התייחסות והוראותיו מבוצעות בזהירות, 6 אנשים יזכו לתמורה עבור השתתפותם כמפתחי רשימה עם 1$ או 5 ש"ח כל אחד. השם שלכם יזוז ברשימה למעלה באופן גיאומטרי, כך שכאשר שמכם יגיע למקום 1, אתם כבר מקבלים אלפי שקלים במזומן!!! – כולנו נרוויח אם נבצע את ההוראות במדוייק. הערות: אולי תרצו לשכור ת.ד. בגלל כמות הדואר שתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימים תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוור מעביר לכם את המכתבים. אם אתם מנסים לרמות אנשים על ידי כך שאתם שולחים את ההודעות עם שמכם ברשימה, בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים שברשימה, לא תקבלו כמעט כסף! מישהו שדיברתי איתו, ניסה לעשות את זה והוא קיבל רק 150$ וזה אחרי 7 או 8 שבועות! עכשיו לחלק הלמה? מתוך 300 הודעות ששלחתי נניח שאני מקבל רק 7 תשובות (אחוז מאוד נמוך), אז אני עושה 7$ עם השם שלי במס´ 6 ברשימה. עכשיו, כל אחד מ- 7 אנשים ששלחו לי 1$ ישלחו מינימום 300 הודעות, כל אחד מהם עם שמי כמס´ 5, ורק 7 אנשים יענו לכל אחד מ- 7 המקוריים\ זה עוד 47$ עבורי, עכשיו 49 האנשים האלה ישלחו מינימום 300 הודעות, עם שמי כמס´ 4 ורק 7 יענו להם. אני אקבל 343 $ נוספים. עכשיו 343 האנשים ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמס´ 3 וכל אחד יקבל רק 7 תגובות, אני אעשה 2,401$. זכרו "כנות היא השיטה הטובה ביותר" אנחנו לו צריכים לרמות את הרעיון הבסיסי על מנת לעשות כסף!

את לא חושבת שאת חצופה?!?!?!?!

מה את מפרסמת פה הודעות שלא קשורות לסדרה זה ממש מרגיז אותי!!!!! קינרת תימחקי לה את ההודעה הזאת מיד וגם תחסמי אותה היא את הלקח שלה תלמד החצופה

KinKin

New member
../images/Emo32.gifבגריל?

ראו מה קיבלנו??? אייקונים חדשים לפורים!

למעלה