איך לע**** מעיפים עפיפון???

איך לע**** מעיפים עפיפון???

אנחנו האמהות החד הוריות נתקלוץ לא פעם בבעיה "גברית" לא?! חזרנו מהפארק לפני שעה - לקחנו איתנו 2 עפיפונים מיניאטורים , ואני מרגישה ש"אכזבתי" את 2 הנסיכות שלי. לפחות יצא מזה שהן לא הפסיקו להגיד "איזה אמא מצחיקה את" שרצתי בכל הדשא במשך 20 דקות בנסיון להעיף את העפיפון . טוב הגיע הזמן לקנות עפיפון שווה ולנסות שוב בשבוע הבא. שבת שלום.

רוח מעיפה עפיפון

את יכולה להמשיך לרוץ עד מחר אם אין רוח שתחזיק את העפיפון למעלה הוא לא יעוף לכן רוב האנשים מעיפים בחוף הים עפיפונים כי שם יש הרבה רוח טובה. לכן, כאשר יש רוח טוב בפארק או בחוף הים הקרוב לביתך תוכלי להעיף אותו. ואיך תרגישי את הרוח, תרטיבי קצת את האצבע ותרימי אותה למעלה את כבר תרגישי אותה. מקווה שעזרתי קצת.

סיוולה

New member
למה לא צריך, חסכה 70 ש"ח לקטרוזה או נאור

ציון או אסייג או כל מצחיק אחר. למה שלא נלמד את הילדים שלנו, שגם אנחנו יכולות להיות מצחיקות. מכל מצב קשה אפשר להפוך לבדיחה, ובמצבים מסויימים אני "אלופה". אני מה זה מכירה את הקטע הזה של העפיפון. תודה לאל הגדולה לא צריכה, תודה לאל הקטנה עוד לא מכירה, והסיכויים שהיא תכיר עפיפון נראה לי יהיו - כשיהיו לה ילדים משלה. אני בכלל היה לי כשרון להעיף עפיפון והוא היה חוזר לי לפנים. אז איזה גבר נחמד (תמיד יש איזה גבר נחמד שנותן עצה ומגלה נכונות לעזור וללמד), ניגש אליי והסביר לי שאני עומדת עם הכוון הפוך לרוח, והוא העיף, העפיפון דץ ורץ לו למעלה. איך שהנחמד נעלם "לכשרון" (שזו אני) העפיפון המשיך לעוף לפרצוף. לא משנה לא אחת כמוני תוותר. התחלתי עם עפיפון שעלה לי 5 שקלים ועליתי לעפיפון שעולה 50 ש"ח. תנחשי, מה קרה עם העפיפון ב- 50 ש"ח, שוב, כשאני העפתי כלפי השמים, ובהתלהבות מוגזמת, שוב העפיפון עף לפנים שלי ובחזרה. זה קשור לזה שאני חד הורית?? (סתם, בדיחה). רק בשורות טובות שמח בלב ולזכות בלוטו.......... ורד

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בדרכי לקנות חומרים לעשות איתן עפיפון. רוח לא חסרה באזור הפארק הזה , הוא ממוקם כ"כ גבוה שאני מתפלאת איך לא הצלחתי להעיף את הדבר הזה . מקווה שהפעם נצליח כצוות , להעיף את העפיפון. תודה על החיוכים על הבוקר. אורית

למעלה