איך לפנק את החתולים באוכל?

aclinova

New member
איך לפנק את החתולים באוכל?

הם אוכלים אצלי בעיקר יבש ומידי פעם תוספת קטנה למדי של שימורים בשביל הטעם. אני לא נותנת הרבה כי השימורים יקרים.
הבנתי שבעקרון עדיך לשמור לבע"ח על תזונה פשוטה ואחידה אבל נראה לי שהם היו שמחים לגיוון.
מה (והאם כדאי) לתת להם תוספות של אוכל מבושל? מרק עוף פשוט (הכוונה לאבקת מרק) יעשה את העבודה? האם יש בו מרכיבים שלא בריאים לחתולים?

אני לא תזונאית חתולים, אבל...

אבקת מרק? מונוסודיום ושאר כימיקלים זה זוועה גם לבני אדם. למה לתת אותו לחתול? גם עוף טרי לדעתי לא צריך לתת , בין היתר בגלל הכשרות (כביסה במי מלח).
גם אצלי החמולה של קומבינטורים מבקשים פינוקים ואף גונבים בכל הזדמנות (לפחות הם גונבים מזון בריא
- אבקות מרק/מזון מאובד/חומרים משמרים/גלוטן וסוכר לא גרים אצלי בבית). זה לא אומר שהם צריכים את זה. כל עוד יש להם מזון יבש שמספק את הצרכים שלהם לדעתי לא כדאי לתת יותר כלום. מעבדות מחקר עבדו קשה כדי ליצור מזון איכותי לחתול - לא נראה לי שאני כסתם בן אדם יכולה לשפר משהו בתזונתם....

aclinova

New member
אני מבינה מה את אומרת

אבל ההתנפלות וההתלהבות שלהם מהאוכל *שלי* גרמה לי לחשוב בכיוון.
חתיכת סייטן טבעוני קנוי… לא יכולתי לאכול כי הריח שיגע אותם. בסוף טפטפתי מהרוטב על האוכל שלהם והם טרפו בהנאה.

dimitrygo

Active member
מנהל
שימורים לדעתי זה מספיק לגמרי בתור צ'ופר, לא לתת שום מזון

מהשולחן. אפשר לתת מוצרי חלב מוחמצים בכמויות קטנות.

aclinova

New member
אני לא אוכלת מוצרי חלב

אבל החבר'ה שלי לא בררנים. נקניקי טופו וגבינות סויה מתקבלים אצלם בלי בעיה.
אין לי מושג אם זה בכלל בריא להם אבל לפעמים אחרי מאבק איתם על האוכל שלי אני מתייאשת ונותנת.

אלישבע777

Well-known member
הכי טוב לא לתת לחתולים פינוקים כי

הם נעשים נודניקים ורוצים רק את "הממתקים". ותוספות משמינות .
אם לא אכפת לך שהם ינדנדו, תעשי מה שהם אוהבים. מה כבר יכול להיות? אם אינך רוצה - תהיי עקבית בסרוב. אם לא אז לא- תמיד ולא לזגזג בין כן ולא.

למעלה