נכון לעכשיו לפי הסטטיסטיקה
ביקרו היום בבלוג שלי בתפוז 26 פעמים. וגם אלה אנשים תועים ממנועי חיפוש שבכלל לא קראו אלא ישר סגרו את החלון, כלומר - אף אחד לא נכנס. ביום שאני מפרסם רשומה מבקרים עוד 20. הבלוג שלי לא מעניין אף אחד חוץ מקומץ זעיר של אנשים, שנרשמו לעדכונים ולא תמיד נכנסים לקרוא את הרשומה. על כל 10 רשומות שלי נרשם מישהו לעדכונים, ומבטל את זה אחרי זמן קצר. יחס התגובות צפיות שלי קרוב ל-1, כלומר - כמעט כל מי שנכנס - מגיב. מזה את יכולה לחשב את מספר הצפיות הממוצע לרשומה שלי, שעומד על 20. מתוך ה-20 חלק חוזרים לרשומה כדי לקרוא את התגובה שרשמתי לתגובה שלהם, כלומר - בממוצע 10 קוראים לרשומה. יחסית להשקעה וההתמדה שלי - רשומות בנושאים מועילים ולא משעממים, שכוללות תמונות וסרטונים שאני הכנתי להדגמה, ולמשך התקופה שבה אני פעיל - בהחלט מדובר בבלוג כושל. ובקשר לקידומים - מעולם לא קרה שמישהו נרשם לעדכונים כתוצאה מרשומה שקודמה. הקידומים לא מקדמים אותי אלא רק את מה שכתבתי ברשומה הספציפית שקודמה. ואני לא פוסל את האפשרות שבעלי בלוגים שיש להם השפעה פה - פועלים להשמצת הפעילות שלי כדי לפגוע בה. אני יכול להבטיח שגם אם יהיה צופה אחד בממוצע לרשומות שלי - אני לא אפסיק את הפעילות.