איך לפרסם את הבלוג

ניסית לעבוד עם RSS?

זה נוח יותר, אפשר גם לסדר את העדכונים בתיקיות. זה מה שאני עושה - יש לי קטגוריות לבלוגים שאני לא מפספס, וקטגוריות לבלוגים בעדיפות פחות גבוהה.

ועוד דבר

הרבה אנשים לא יודעים מה זה RSS. גורו הבלוגים דארן רווס (יש לו 118 אלף מתעדכנים ב-RSS) מציע להוסיף בבלוג הסבר RSS, כי פשוט המון אנשים לא יודעים מה זה. בבלוג שלו, מתחת לקישור ההרשמה ל-RSS הוא שם קישור לרשומת הסבר.

אני לא חושבת שבאמת אפשר לדעת

כמה מנויים יש לך ב-RSS, אולי רק בלוגים עצמאיים יכולים.

Bezalel P

New member
לא ניתן לדעת את זה.

לכל היותר יש קוראי RSS מסוימים (למשל גוגל רידר) שיכולים לומר כמה מנויים מושכים את אותו הפיד באמצעותם בלבד. אבל מבחינה טכנית אין אפשרות לעקוב אחרי מי קורא את ה-RSS שלך.

motior

Member
תודה

פתאום היה נראה לי שחוץ ממני כולם יודעים...

תנסה לשים סקר כמו שאני שמתי בבלוג...

זה ייתן לך איזהשהו מדד (אם אנשים יענו). גם אותי זה עניין כמה מנויי RSS יש לי, למרות שבינתיים רשום רק 1 (ואז, אני גם יודעת מי זה
)

בתחום האוכל

יש גם בלוגים עם 1200 מתעדכנים. בלוגי האוכל הם נישה בפני עצמה, אנחנו לא יכולים להשוות את עצמנו אליהם כי הם כמו המקבילה למה שהיה פעם טור בישול בעיתון.

../images/Emo45.gif גם אני חושבת כמו סימור

הבלוג שלך בכלל לא בלוג כושל. הצלחה ו/או כישלון אינם נמדדים בכמות כניסות. אתה כותב ברמה גבוהה ואתה אחד מהבלוגים (היחידים אגב) שאני קוראת אחורה כדי לא לפספס. אני לא מרבה להגיב לאחרונה , אבל אין מצב שאני מפספסת פוסט שלך. מכל מאות הבלוגים שהייתי מנוייה עליהם בעבר (ושכעת מפאת קוצר זמן אני לא קוראת ) יש קבוצה של כעשרה בלוגרים שאין מצב שאפספס אצלם רשומה, ואתה אחד מהם, אז בעיניי אתה אחד הטובים . כמובן שמסכימה עם ההצעות שנתת, למרות שאישית אני לא ממש עומדת בהם... לדעתי מה שחשוב הוא להיות אתה. אנשים יודעים מי הוא מה ואם תהייה אתה לאורך כל הדרך תקבץ סביבך קבוצת אנשים שמקבלים את מה שהם רוצים, היינו אותך.

אני שמח שמעניין אותך מה שאני רושם

אכן זה חשוב להיות אתה כי בלוג זה גם שטח אישי, אבל בנוסף לזה - אפשר לעשות דברים שיעודדו מבקרים להרשם לעדכונים. יש שיטות שקראתי עליהן לאחרונה.

תחכים אותי, אשמח ...

וכן, אני אוהבת לקרוא אותך, ללא ספק אתה אחד הטובים. לא תמיד אני מזדהה עם דעותיך , אבל זה כל מה שכיף.

seymore butts

New member
טוב אז אחרי שעיינתי בלינקים שקיבלת פה בשרשור

ממליץ במיוחד על הדברים הבאים: - תגווני בנושאים. ביקרתי אצלך וראיתי שאת כותבת רק על הריון, לידה וגידול ילדים. אלו כמובן נושאים חשובים ויקרים ללב כולם אבל זה מדבר לקהל מאוד מצומצם. יש נושאים שמדברים לקהל רחב יותר. לדעתי השוס הבלתי מעורער בעולם הבלוגים זה מתכונים. תפרסמי מדי פעם מתכון שנהוג אצלכם, רצוי עם תמונה או שתיים. כמובן שגם רשומות על חוויות ופנטזיות מיניות ימשכו קהל, אבל זה לא מתאים לכל אחד. - אם את יכולה להגיב במהירות לאיזה אירוע אקטואלי פתאומי ולפרסם רשומה תוך זמן קצר, יש לך סיכוי טוב להגיע לעמוד הראשי. לדוגמה - תמציאי אח או אחות דמיוניים שהיה או הייתה לך ומת או מתה כביכול חס וחלילה משפעת החזירים. תכתבי על זה רשומה ותחכי עד לפעם הבאה שיודיעו שמישהו מת משפעת החזירים. ברגע שאת שומעת על זה תפרסמי את הרשומה ותטעני שמי שמת זה אותו אחד שכתבת עליו ברשומה. יש לך סיכויים גבוהים מאוד להופיע בעמוד הראשי. כמובן שבאותה מידה את יכולה להמציא אקס מיתולוגי שחטף מכות משלוחיו של דודו טופז וכולי.

הצעות מעניינות

אבל לא הייתי רוצה לקרוא רשומות מפוברקות. אני מסכים איתך שמתכונים הם כנראה להיט ב"בלוגוספרה" הישראלית. בעולם אני לא בטוח שזה ככה. הבלוגים הפופולריים ביותר עוסקים בטכנולוגיה, באורח חיים ובאיך לעשות כסף מהבלוג. מעניין כמה מהישראלים שגולשים באינטרנט מבקרים בקביעות בבלוגים. לדעתי לא הרבה.

motior

Member
לדעתי

רוב הקוראים הם גם בלוגרים בעצמם (ואם לא כך - לפחות רוב המגיבים הם כאלה...)

למעלה