איך לפרסם מאמר נכון....

peach20

New member
איך לפרסם מאמר נכון....

אני רוצה לפרסם מאמר באתר הבית שלי, בפורום שברשותי (יש שם אפשרות לשים מאמרים) ובכמה אתרי מאמרים באינטרנט. המטרה היא לקשר בין מילה מסוימת במאמר לאתר שלי וגם לתת ערך מסוים לגולשים על מנת שיכנסו לאתר. מהי הדרך הנכונה לעשות את זה? איזה מישהו אמר לי כשכדאי לי בשלב הראשון לפרסם באתר הבית, לחכות כיומיים שגוגל יסרוק את המאמר ואז יקשר אותו לאתר שלי ואז לפרסם בשאר המקומות-האם הוא צודק? אני מתכוונת לעשות שינויים קלים בכל פירסום על מנת שזה לא יהיה תוכן כפול.

ordanco

New member
הרובוט של גוגל בדרך אליך

גוגל לא סורק את האתר שלך כל יומיים, זה לוקח לו יותר זמן, איך אפשר לדעת מתי כן? שימי התראות גוגל (זה בחינם) על השם שלך עם עדכון יומי וברגע שהרובוטים של גוגל יגיעו לאתר שלך (או לשם שלך בכל מקום ברשת) זה שולח לך מיד מייל. זאת דרך מצויינת להיות ערני לחשיפות שלך ברשת, למשל כך גיליתי שהסרטונים שלי הפכו ללהיט ב: אתרים ברוסית, אתרים של חיילים, באתרים של מעריצי תוכניות טלויזיה ועוד. הצדק לגבי סדר העלאה הוא נכון, גוגל מתייחס יותר בחשיבות לתוכן מקורי וראשוני. מעבר לכך לטעמי מאמרים מצריכים יותר מאמץ מאשר חשיפות אחרות. בהצלחה! אורן

Itzik RDVC

New member
בגדול אתה צודק

גם הטיפים של אורן הם חשובים, אתראות גוגל הוא כלי מעולה לא רק לגלות עליך דברים, אלה גם על התחום בכלל. אני מריץ באופן קבוע על כמה מילות מפתח מהתחום וכך גם רואה מה העמיתים שלי עושים. כפי שאורן ציין, רק אם יש לך אתר גדול עם עדכונים רבים, גוגל מבקר בו כל יום או יומיים, אם זה אתר תדמיתי שאתה לא מעדכן כמעט, יכול גם לקחת 10 ימים לאינדקוס. דרך טובה לגרום לגוגל להגיע מהר יותר זה לשים לינק למאמר שלך מאתר פופולרי כמו פורומים או בלוגים. לדעת בוודאות שהמאמר בגוגל, פשוט חפש משפט ארוך מתוכו ותראה אם גוגל מוצא אותו. לגבי פרסום במקומות אחרים, מעבר לשינויים שכדאי שיהיו מרובים יש גם שיטה נוספת שאני עושה בה שימוש. לרוב המאמרים באתר שלנו הם מאוד יסודיים ובני לפחות 600 מילים לפעמים גם 3,000. באתרי מאמרים אני מפרסם את המאמר שהוא יותר מצומצם לסביבות ה-350-400 מילה. כך זה לא נראה כהעתק שלא שווה הרבה בעינייני גוגל.

מיכל קמ

New member
דעתי הכנה

את מדברת כאן על לעשות קידום אתרים מהסוג שבאופן די מוצדק זכה לשמו השפל "ספאם". להחביא קישורים לאתר שלך בתוך תוכן של "מאמר" (so called) הוא דרך אפשרית מבחינת מנועי החיפוש ואת מתארת כאן שיטה שבאופן תיאורטי יכולה לעבוד. אני אישית לא מאמינה בה. הדרך הזאת, לדעתי, היא קיצור דרך שעלול ליצור לך יותר נזק מאשר להביא תועלת. והסיבה? נעוצה בסדר העדיפויות השגוי שיש לעיתים למפרסמים בין קידום האתר במנועי החיפוש לבין הכנסת תכנים מכובדים לרשת החברתית. כשאני קוראת "מאמר" ופתאום מזהה בו קישורים נחבאים זה מעורר אצלי ישירות תהיות לגבי האופי הפרסומי של המאמר שגורמות לי לרוב להפסיק לקרוא ובטח שלא להיכנס לאתר המקושר, כי אינני יכולה יותר לסמוך על כותב המאמר. מבחינת גוגל- הקישורים יכולים להיות שם ולעשות את מה שהם עושים באופן תיאורטי למיקום שלך בתוצאות החיפוש. אבל מבחינתי כלקוחה פוטנציאלית- איבדת אותי ואת כל הרווחים שיכולתי להכניס לך באופן *ממשי* ישירות לכיס העסק. הזכרי לרגע מה המטרה העיקרית שלך- אני מתארת לעצמי שהיא להשיג כמה שיותר לקוחות פוטנציאלים לשירות שאת נותנת שיכניסו כמה שיותר רווחים לעסק, לא? מקום ראשון שני או שלישי בגוגל- רק יגרמו לך להשיג יותר לקוחות שכאלו. הבעיה היא שלקוח פוטנציאלי, בניגוד למנוע החיפוש, הוא אדם. לאדם הזה יש שתי עיניים ותובנה שלרוב היא מספיק גבוהה כדי לזהות מתי משהו לא מתנהל כשורה. וכשהוא מזהה "ספאם"- הוא יודע יפה מאוד להתרחק ממנו ומהאתר שאותו הוא מפרסם כמו ממחלה מדבקת. עכשיו, אם כבר ישבת וכתבת מאמר והשקעת בתוכן איכותי- למה שלא תפרסמי אותו בצורה מכובדת בפורום שלך? למה "ללכלך" אותו עם קישורים שיוכלו לעורר אצל קוראייך הסתייגויות ממך וממה שאת מייצגת? הרי זו תהיה לעצמך ירייה ברגל! ויקנה לך שם של "ספאמרית" שמכניסה תכנים פרסומיים בפורום במקום תוכן ענייני וחשוב שיוכל לתרום לקהילה! חשבי על האופציה השנייה- והיא לקחת את החומר האיכותי שכתבת, לפרסם אותו כמו שהוא בפורום ולגרום גם להעלאת רמת התכנים בפורום וגם להעלאת ערכך בעיניי הקוראים. במקרה הזה, אם יהיה קורא שיעריך את דברייך הוא ירצה להמשיך לקרוא אותם, הוא יתעניין בך ובאתר שלך ובכך תבטיחי לעצמך לא רק קישור לאתר אלא לקוח אמיתי ושם טוב לעסק. בקיצור, יש דרכים יותר מכובדות להכניס קישורים לאתר שלך באופן שלא יזהם תכנים של פורומים וקהילות. כבדי את חברי הפורום ואת הלקוחות הפוטנציאלים שלך, זה ישתלם לך!

peach20

New member
תודה אבל לא זו הכוונה

הכוונה לתת תוכן שיעזור. אני מצרפת קישור אחד לאתר שלי מתוך המאמר ואני כמובן לא מפרסמת בפורומים או במקומות אחרים שלא מתירים לפרסם אלא באתרי מאמרים. אם אני אפרסם רק באתר שלי, אף אחד לא יגיע לקרוא את המאמר ואם אני אפרסם בלי מילת קישור שמקשרת לאתר שלי, האתר שלי לעולם לא יגיע לאיזשהו מקום שיאפשר לאנשים להגיע אליו.

מיכל קמ

New member
פרסמי קישורים, אבל...

באופן שאינו מתחבא, באופן גלוי ואמיתי וכנה. הזמיני אנשים להכנס לאתר שלך, צרפי את הקישור בפרטי ההתקשרות... כל דבר מלבד ל"לדחוף" את הקישורים בכוח שאינם במקומות שהם הם אמורים להיות. קישור אחד, נקי וכנה יתן למאמר ולאתר שלך ערך הרבה יותר גבוה בכל מקדם אתרים מאשר מספר קישורים "מלכלכים", ושוב, כמו שכבר אמרתי- לקישור הזה יש גם סיכוי אמיתי להביא אלייך לקוחות ממשיים שבאמת מתעניינים בך ובמוצר שלך מתוך כבוד והערכה לתכנים החשובים שהבאת לקהילה, ולא רק מקום תיאורטי ברשימת תוצאות חיפוש אפשרית... בהצלחה!

למעלה