איך לפתח קשר ?? איך להמשיך ???

דבש27

New member
איך לפתח קשר ?? איך להמשיך ???

אני בן 27 יש בחורה שאני עושה איתה קורס פעם-פעמיים בשבוע הבחורה ממש מוצאת חן בעיני והיא נראית מעולה דיברתי איתה בהפסקה, הצגתי את עצמי על היום הראשון לא היתה שיחה ארוכה ואחרי ההפסקה השניה היא באה והתיישבה ליידי יש לציין שאני דיי קפוא ולא מצליח למצוא את המילים בשביל לדבר איתה אני גר אצל ההורים והיא גרה עם שותף בדירה שכורה אני די מרגיש בעמדת נחיתות בקטע הזה בכל מקרה נראה לי שגם אני מצאתי חן בעיניה אני לא מרגיש מוכן מי יודע מה לקשר אבל ממש בא לי אני לא יוצא בזמן האחרון ואני לא יודע כיצד לפעול בקשר אליה. לקחתי את הפייסבוק שלה (אין לי את הטלפון וגם לא ביקשתי) נראה בתמונות שהיא עושה חיים ואני כולי מצטנע ונהנה מהדברים הקטנים בכלל אני גם לא הייתי אף פעם בחו"ל חוץ מחודש בתאילנד לפני 4 שנים. איך אני משתחרר עם בנות ???? אני רוצה להרגיש קליל... להינות מקשר ולא להילחץ ממנו... יש לציין שכשאני מרגיש ביטחון אני יותר זורם. גם כשאני מתחיל עם בחורה וכובש את לבה אני נתקע ולא מצליח לפתח את הקשר... מה עושים ???

שריר הקלילות

הי דבש27, אתה משתף בגילוי לב ומספר על התחושות שלך, על החששות שלך ועל הרצון שלך להיות יותר קליל ופחות לחוץ. זה נפלא שאתה יודע לזהות מה חוסם אותך ומהו השריר שאתה רוצה לאמן-שריר הקלילות. אם היית מאמן את שריר הקלילות באזורים שונים בחייך- מה חדש היה קורה? איזה דברים חדשים היו קורים? איזה ביטויים במציאות תהיה לקלילות שתביא? מה האפשרויות החדשות שתיפתחנה בפניך כשתהיה קליל? איך תרגיש כשתהיה יותר קליל? מה אתה יכול לקחת על עצמך לעשות השבוע, שיהיה ביטוי לאותה קלילות? גם בקשר לאותה הבחורה ובכלל.. כשאתה מסתכל על עצמך מהצד ושואל את עצמך- מה יש לי להציע לבחורה- מה עולה? איזה איכויות, עוצמות, מתנות יש בך שיכולות לעניין ולמשוך אליך בחורות? אשמח להמשיך ולסייע חג שמח וקליל! אילת לבנון

../images/Emo42.gifהיי דבש

ציינת בחטף כי אתה מרגיש בעמדת נחיתות בגלל המגורים אצל הוריך. האם אתה "נתקע" בקשר אליה בגלל עובדה זו? האם המחשבה כי הנושא יעלה משתקת אותך? תודה, דבי.

CIsaac

New member
שר הביטחון ../images/Emo13.gif

ואני לא מדבר על ברק. אני קורא את מה שכתבת ואם לא אכפט לך אשאל מספר שאלות (אולי תרצה לשתף
) 1. איזה נושאים מעניינים אותה? 2. מה היא אוהבת לעשות? 3. איפה היא אוהבת לבלות? 4. מי הם החברים והחברות שלה? 5. זה המקום להוסיף שאלה משלך
את התשובות לשאלות הללו (כולל זו שלך) לא אמליץ לך לחפש ב - Facebook. אם מעניינות אותך התשובות לשאלות האלה - שאל אותה. אשמח אם תשתף אותנו, לא בתשובות כמו בתחושה שלך כששוחחתם. איציק

למעלה