איך לצאת מהלחץ?

ביטנונת

New member
איך לצאת מהלחץ?

היי לכולן. זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום. אני בשבוע 29 עם אורך צוואר 26 מ"מ. בשמירת הריון אך לא בשכיבה מוחלטת. מקבלת פרסולאט להפסקת צירים. נכנסתי למצב נפשי מעורער עקב עודף זמן למחשבות מלחיצות. קשה לי מאוד להרגיע. למישהי יש עצה מועילה/מרגיעה?

להלן ההצעות שלי

לקרוא ספרים(אם יש לך סבלנות) לעשות רקמה או משהו דומה שאת אוהבת לראות סרטים לגלוש באינטרנט,להפגש עם חברות מנסיון של שמירה 6 חודשים בבי"ח בהריון הקודם בשכיבה מוחלטת וכיום בשכיבה כבר חודשיים מחשבות יכולות רק להרוס אז תעסיקי את עצמך כמה שיותר אפילו בבישול אם את אוהבת ואת לא צריכה לשכב בהצלחה.

לכל תקופה קשה יש סוף

כמו שנוסעים לחול או לחופשה אחרת תמיד אומרים - נגמר מהר. מי כמוני מבינה אותך שהשמירה שלי עוד ארוכה ארוכה. כמו כולן גם אני מייעצת לך קריאת ספרים, אינטרנט, עיתונים וכ"ד שמירה לא בשכיבה מלאה עוד אפשר לעשות הרבה - להיפגש בבית קפה קרוב עם חברה, לבשל משהו קליל. פשוט לחיות את החיים האיזי באיטיות להשתדל לנוח יותר מהרגיל ולהנות מהימים כי עוד מעט ממש עוד מעט תראי איך הזמן יעבור במהרה תחבקי תינוק מקסים שלא יתן לך לישון ולנוח. איתך ברגשותייך מיטל

דמיון מודרך

מדיטציה וכו'. זה מאוד מרגיע (אם זה מתאים לאשיות שלך, כמובן). אני שקעתי בספרים. גם עוזר. ולדעתי, אם יש צוואר מקוצר, כדי להרבות בשכיבה. אל תשבי הרבה, זה לחץ על הצוואר לא פחות (אם לא יותר) מאשר עמידה. בהצלחה

למעלה