תודה
א אבי519 New member 16/7/19 #3 כל הגרעינים אני מיבש, וקולה ב120 מעלות שעה לקטנים שעה, לבוטנים שעה וחצי - שעתיים . הזמן לא קריטי כי בטמפרטורה של 120 מעלות זה כמעט אף פעם לא נשרף. הבפנים נשאר לבן אבל נהיה קריספי .  
כל הגרעינים אני מיבש, וקולה ב120 מעלות שעה לקטנים שעה, לבוטנים שעה וחצי - שעתיים . הזמן לא קריטי כי בטמפרטורה של 120 מעלות זה כמעט אף פעם לא נשרף. הבפנים נשאר לבן אבל נהיה קריספי .  
נ נטע.... Member 12/6/19 #1 איך לקלות גרעינים מאבטיח? קניתי היום אבטיח עם גרעינים, מתוך מחשבה לקלות את הגרעינים אחרי אכילת האבטיח. אבל איך עושים את זה בעצם? ראיתי באינטרנט רק מתכונים לגרעינים מיובשים ולא לקליית גרעינים טריים, ישר מהאבטיח אשמח למתכון.
איך לקלות גרעינים מאבטיח? קניתי היום אבטיח עם גרעינים, מתוך מחשבה לקלות את הגרעינים אחרי אכילת האבטיח. אבל איך עושים את זה בעצם? ראיתי באינטרנט רק מתכונים לגרעינים מיובשים ולא לקליית גרעינים טריים, ישר מהאבטיח אשמח למתכון.