איך לקנפג רשת ביתית עבור סטרימר על פייברבוקס?

yshach

New member
איך לקנפג רשת ביתית עבור סטרימר על פייברבוקס?

שלום,
בארון התקשורת יש לי את הראוטר הביתי (פרטי) שמחובר קווית לממ"ד/מחשב/מדפסת ולסלון (ואלחוטית). התקינו לי פייברבוקס חדש בסלון. מחובר עם מוקה למיניפייבר בחדר שינה ולמוקה בארון התקשורת שמחובר לכניסת ה- WAN של הראוטר הפרטי.
אני רוצה להשתמש בפייברבוקס כסטרימר בסלון - שיתחבר למחשב בממ"ד באופן קווי דרך הראוטר שלי. ברור לי שצריך לחבר את הראוטרים (פייברבוקס ופרטי) כ- LAN אחד לשני - הבעיה שחיבור המוקה ביניהם הורס לי את הפתרון.
כיצד לחבר ולקנפג את העסק? חשבתי לנתק את המוקה בארון תקשורת ולחבר LAN ל- LAN - יש לי RJ45 בין הסלון לארון תקשורת, השאלה איך לקנפג את הראוטרים שזה גם יעבוד? הפייברבוקס מתנהג כראוטר רגיל לצורך העניין? או שאפשר גם עם המוקה?
תודה, יובל

rafid1

Active member
מנהל
לא חושב שלפייבר יש מוד להיות AP של נתב אחר

בחיבור LAN-LAN. רק הפוך...

yshach

New member
הפוך עובד

חיברתי את הפייברבוקס LAN-LAN כמאסטר (DHCP) לראוטר שלי ששיניתי לו את הכתובת לתחום של ה- FB וניטרלתי לו את ה- DHCP. עובד אפילו יותר מהר... נשארתי עם מוקה מיותר ביד

הבעיה עכשיו, הסטרימר של ה- FB דפוק, לא קורא SRT מובנה ב- MKV, לא נותן לבחור שפה, ולא מנגן את הקבצים הכבדים יותר. בקיצור, משמש עכשיו כ- Switch עבור הסטרימר הישן שלי.

rafid1

Active member
מנהל
אם הוא 'דפוק', תבקש מהוט שיחליפו באחד שלא...

כי אתה משלם בשבילו.... נראה מה יגידו... ;P
לפי מה שתיארת, הואלא "סתם מתג" אלא הנתב הראשי שלך. יש לו עוד כמה פונקציות לבצע חוץ מסרטימינג, כמו לנתב...

yshach

New member
ברור שהוא גם נתב, של Sagem

עכשיו גם הממירים חלק מהרשת הביתית שלי. הסטרימר זה רק בונוס, אבל כנראה בונוס לא שימושי בכלל. קיוויתי לחסוך על סטרימר שני.

ואני רוצה לראות אותם מנסים להמשיך ולגבות ממני 10 שקלים על רכיב מיותר שכרגע מנותק מהרשת והחשמל.

rafid1

Active member
מנהל
יש מצב שהוא "חינמי"... (כלומר *מחביאים* את התשלום בס"ה.. )

למעלה