איך לקרוא לה???

sagivkr

New member
איך לקרוא לה???

בוקר טוב לכולם. להלן נושא למחשבה ולהתחרבש בו קצת (לכל המשועממים והמשועממות): ובכן, אני וחברה שלי (אגדיר אותה כך בשלב זה), מתחתנים בעוד קצת פחות מחודשיים, ולאחרונה אני נוטה להתבלבל כשאני נקלע למצב בו אני מדבר עליה בפני זרים. עד לא מזמן, פשוט הגדרתי אותה כ"חברה שלי" אבל הסטטוס הנוכחי הוא כבר מזמן לא זה. למשל, אם חס וחלילה אצטרך לבקר אותה בבית חולים, וישאלו לקירבה לא אגיד סתם "חבר שלה" כי ארצה שידעו שאני קצת יותר מזה. (סליחה על הדוגמה, זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) וכך ניסיתי לעבור על האופציות העומדות לרשותי ואף אחת לא נראתה לי: ארוסתי- נשמע מיושן, שמרני מדי ואולי אפילו קצת דוסי (דתי). אשתי לעתיד- ארוך מדי זוגתי- פלצני מדי. נשמע כמו מישהו שמאמין בזוגיות ללא נישואין, שמתכוון לקרוא לחברה שלו "זוגתי" כל החיים. אז יאללה- פתרונות יצירתיים יתקבלו בברכה.

*שיר

New member
../images/Emo23.gif אהובתי!!! ../images/Emo23.gif

סתתתתתתם .... אבל זה בטוח ישמח אותה... בכל אופןם , אני מזדהה עם השאלה. אנחנו שבוע (!) לפני החתונה וכשאני אומרת "חבר שלי" זה באמת נשמע קצת דבילי

הילית*

New member
חברה שלי....

אני רוצה להגיד לך שאנחנו נשואים כבר שבועיים ויום ועדיין אני אומרת "חבר שלי" וכולם צוחקים ומתקנים אותי. אז קודם כל היא חברה שלך, וגם אחרי שתתחתנו... ואני רוצה להרגיש גם אני ככה עוד הרבה שנים...

*שיר

New member
../images/Emo23.gif אהובתי!!! ../images/Emo23.gif

סתתתתתתם .... אבל זה בטוח ישמח אותה... בכל אופןם , אני מזדהה עם השאלה. אנחנו שבוע (!) לפני החתונה וכשאני אומרת "חבר שלי" זה באמת נשמע קצת דבילי

יעלי2

New member
בת זוגי

אני קוראת לחברי שיהיה בריא, בן זוגי בפי כל אדם שלא מכיר אותנו (ראה ערך סוכן נסיעות, פקיד בבנק וכו). זה נראה לי יופי של פתרון שמתאים לי לקראת החתונה (ואף לפני שהוכרזה). ויותר מדבר אלי מארוסי או אחר.

סטארי1

New member
אשתי

ככה ג´ונס קרא לי עוד הרבה לפני החתונה בפני אנשים שלא מכירים ושאין כח להסביר להם. מה, זו לא הגדרה נכונה? (בהנחה שלא הניירות במשרד הפנים/הרבנות גורמים לכם להרגיש נשואים).

גם אניבעד אישתי, וגם לי צביקה

קורא אישתי כבר הרבה זמן. כשקראתי לצביקה ארוסי כשדיברתי עם מישהו, הוא שאל "איזה רוסי?" אז מאז הפסקתי לקרוא לא ככה, ואני פשוט אומרת צביקה, או בעלי (במיוחד בשבועיים האחרונים.... למרות שקונספטואלית, המילה בעלי היא בעיתית, ואני חושבת על אישי, או בן זוגי. הבעיה עם אישי הוא ששואלים אותי "מה אישי?" ואז צריך להסביר.... בן זוגי אכן נשמע כאילו אנחנו לא מתכוונים להתחתן לעולם.... אכן בעיה מעניינת.

sagivkr

New member
תודה, תודה

אחלה תגובות. עכשיו אני רגוע- זה לא רק אני. אני לא דפוק. לגבי אישתי- אז האמת שניסיתי מדי פעם גם את זה, אבל זה גרם פה ושם לפדיחות אז הפסקתי. למשל, לפני כמה ימים פגש אותי שכן חדש בכניסה לבניין וביקש משהו. מאחר והייתי בדרך החוצה, אמרתי לו "אין בעייה, תעלה תבקש מאישתי" כשהוא הגיע הוא אמר "דיברתי עם בעלך, והוא אמר שזה בסדר" וחברה שלי קצת התבלבלה ואמרה "בעלי? מה... אה.. בה..." אז הוא אמר "זה עם הקוקו והאופנוע זה לא בעלך?" אז היא התעשטה ואמרה "אה,כן... אנחנו מתחתנים עוד חודשיים, אבל אם הוא אמר אשתי, אני לא אשבור לו את המילה..." אז זהו, חיכיתי עד עכשין, נחכה עוד חודשיים ונכריז רשמית "אשתי...בעלי..."

למעלה