איך לקשט את הקירות של הבית מבחוץ?

izabu

New member
איך לקשט את הקירות של הבית מבחוץ?

יש לי בית והייתי רוצה לקשט אותו מבחוץ, חשבתי על משהו פסיפסי כזה.. אז אולי יש לכם רעיון-אני יודעת שזה מהפכני... תודה בכל אופן

לקשט ? רעיון טוב בואי נעשה את זה צעד ,צעד. באיזה חומרים את יודעת להשתמש ,ושאותם חומרים יהיו עמידים לתנאי חוץ ? שכתבת פסיפסי ,התכוונת לסיגנון ?

izabu

New member
אין לי שום נסיון,התכוונתי לסגנון

בקירות החיצוניים של הבית, אפשר לקשט עם אבנים או משהו אני רואה בבתים חדדשים וגם ישנים כל מיני סגנונות קישוט אז חשבתי שאולי יש לכם רעיון לחובבנים תודה רבה

נורוני

New member
../images/Emo140.gif אם מדובר בחיפוי של שטח גדול

זה עניין אחד ואם מדובר בקישוט על שטח מוגדר - עניין אחר. אם הכוונה לפסיפס - אפשר לתחום קטע ולהדביק שברי קרמיקה ו / או נגצים צבעוניים כך שהקישוט הוא אקראי. אפשר ליצור דוגמא ולהשתמש לצורך כך באבני פסיפס קנויות (מרובעות) או לחתוך קרמיקה עפ"י הצורך. אפשר גם לקשט ע"י הדבקה של צדפים / חצץ ועוד חומרים כיד הדמיון. בהצלחה

לקשט מה בידיוק?

זה קיר שלם?! כמה רעיונות תבדקי אם זה ריאלי:
לצבוע את הקירות בצבעים יפים
להכין שבלונות ולצבוע את הקיר בעזרתם..
יש אנשים שמצירים יפה על קירות, כמו אלו שיש על ביניינים ובארות מים לפעמים
ספיפס את יכולה להכין עם חתיכות חרסינה צבעוניות, לקנות או לבדוק בחנות של חרסינה אם יש שאריות שובורות ולנצל אותם
לפעמים לא צריך שמשהו יהיה זועק מידי מספיק קיר נקי וסביבה מסודרת בהצלחה בכל מקרה מקווה שמשהו יתן קצת השראה

רוקוקו

New member
אם את לא יודעת לצור פסיספס...

יש מוכנים בכל מיני דוגמאות.. פרטים נוספים רק במסר או במייל.

ספר לנו גם כמה זה עולה לא מספיק שזה יקר מאוד,לעומת פתרונות יצירתיים שאפשר לעשות עם שברי חרסינות שיעלו או לא יעלו מספר שקלים.צריך מיומנות לא קטנה להתקין דברים כאלה.וזה בכלל לא מתאים לקישוט של בית מבחוץ ,כמו ששאלו פה. ואל תתחיל למכור את עצמך גם בפורום הזה.

רוקוקו

New member
אין צורך במיומנות להתקנה של זה....

ומבחינת עלות זה לא בדיוק יקר.... נכון שיותר נחמד זה ליצר את זה לבד ואפילו מומלץ... אבל להזכירך חובב חובן לא כתבתי כאן טלפון ולא כתובת למרות שזה לא מפריע לך כי אתה כבר מורעל מהחברה שלך (אווה עמיחי... ולסיום מבחינת מתאים או לא מתאים לקישוט הבית את זה כבר נבקש לקבוע מאנשים שקצת מבינים ביופי..... ולמרות שהיום נמקרים דקורים מפסיפס בכמיות של 2500 יחידות בחודש (לא כולל פסים) ורק באיזור הצפון.... אז להם אין טעם טוב??? ולמידע כללי... את הפסיפסים שבתמונה אפשר לקנות בכל גודל (10*10 , 33*33 45*45 ועוד). שבוע טוב רוקוקו(ערן).

ערן את הסגנון כתיבה הזה תשאיר לעצמך. אולי אתה חושב שכולם אידיוטים ואתה החכם. אז אעדכן אותך ,אתה לא. אני והפורום נשמח לקרוא ולקבל את עצותיך המיקצועיות ,אבל בלי מהומות שמתעוררות בכל מקום שאתה כותב.ואל תאשים אחרים .ראיתי מה קורה לך בפורומים בהם אני דווקא לא משתתף. וחוץ מזה ,לא זה מה ששאלו .וגם לא ענית למה שאני שאלתי.

אני מתחיל תמיד../images/Emo22.gif וקצת ברצינות. הפורום התחיל ברגל ימין ,ומתנהל פחות או יותר על מי מנוחות . משתתפים נוספים היו תורמים לעוד מידע ועוד נושאים לדיונים. ואני מקבל בשימחה כל משתתף . הפורום נועד למשתתפים שרוצים לעשות במו ידהם ,ואם הם לא יודעים איך ,נעזור להם. וכמו שצינו ,אני מורעל .ולא רואה את זה בשלילה , מכל מלמדי השכלתי.לא פגשתי בחיים הרבה אנשים שאפשר ללמוד מהם - לחשוב. בזה אני רואה את הפרשה כסגורה.

למעלה