איך לרדת לבחורה?????

magal101

New member
איך לרדת לבחורה?????

נתחיל מזה שלי ולחברה שלי היתה שיחה והיא אמרה לי שהיא מרגישה מתוסכלת שאני לא יורד לה. היו לה בעבר קצת דימומים מאיזור הנרתיק שלא קשורים למחזור וזה קצת גורם לי לרתיעה, אז קודם כל אם אני נתקל בדם כשאני יורד לה, כמה זה מסוכן כשדם שלה בא במגע עם הלשון/פה שלי. שנית-איפה אני יכול למצוא מדריך לרדת לבחורה, מה לעשות? איפה?באיזו צורה- אני חסר ניסיון בעניין....

bulb

New member
שאל אותה איך היא מוצצת ותעשה להיפך

ראשית ,אין כל סכנה בדם. גם במחזור. זכור! טרקטור טוב חורש גם בבוץ. אין מדריך מסודר או הוראות הפעלה. לא כל אחת אוהבת את זה ומה שגורם הנאה לאחת ,יכול לגרום לתחושה לא נעימה לאחרת. אם אתה בכל זאת מתעקש על מדריך ,יש לא מעט ספרות בנושא. הכי פשוט? בקש ממנה הדרכה (בסגנון "חם קר"). איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו.

וובכן :

א - תתבייש !!! ב- אכן יש סיבה לתיסכול. ג- אין איך... צריך פשוט לנסות ולהתנסות... ויותר מזה - צריך לאהוב את זה. זה כל הקסם - לא תאהב את זה, זה לא יילך - זה יהיה טוב, אבל לא מצוין... אז אני מבין שקצת דם מרתיע אותך (למרות שממש ממש אין סיבה... כולל סקס בזמן מחזור..) אז גם לזה יש פתרון : בכל חנות סקס שמכבדת את עצמה יש מוצר שהתיאור הכי טוב שלו הוא "קונדום נשי" - וזה למעשה מין יריעת לייטקס דקה שמניחים על איזור השפתיים והדגדגן ופשוט מתחילים בעשייה. ניתן להשיג את המוצר הזה אפילו בטעמים שונים (ממש כמו קונדומים). זה בהחלט יכול לגרום לך להרתע פחות ממגע עם דם - ואז אולי ליישם טוב יותר את הביצוע. למרות - וזאת דעתי האישית - כמו שקונדום גורע מן ההנאה - גם כאן - אם לא יהיה מגע ישיר ההנאה תפגם קלות... ושוב - נסיון ותהייה - ישנן האוהבות מגע רך, וישנן האוהבות מגע קשה יותר, עם חדירה, בלי חדירה, עם נקישות או בלי, עם זיפים, בלי זיפים וכו'.... אם תדברו על זה, אם תהייה מספיק פתוח להיות מודרך, אם היא תסכים להדריך ואם תהיו רציניים לגבי הנושא זה יעבוד - והכי חשוב - לא להתייחס לזה כאל משימה אלא כאל דבר כייפי - זה יהיה מצוין.

אחח...

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.... איפה הרעל ?? איפה ההתלהבות ?? בחורה רוצה שתרד לה - ואתה מתייחס לזה כאילו זה מינימום טיפול שורש...

just 20 f

New member
המממממ... בבקשה בלי הכללות.

יש בחורות שפשוט רוצות זין (ושיהיה מכובד...)

just 20 f

New member
למה יש לי בעיה עם זה שכל הבנים...

פשוט מתים לתת מין אוראלי? מה, כי אתם רוצים payback?? (לא מצאתי את המילה המקבילה בעברית, עמכם הסליחה...). אולי פשוט תזיינו ותסתמו?

לא,

קשה באמת להבין שיש כאלה שאוהבים את זה ? ורק לידיעה כללית : כן - בנים אוהבים שמוצצים להם, זה מה יש. אבל בהחלט עדיף כשזה מגיע מרצון ולא מצורך - לא צריך לתת כדי לקבל - ולא צריך לקבל כדי לתת - כשזה בא מרצון ואהבה לנושא - זה בא הרבה יותר טוב.

mika tal

New member
אני שמחה על הפתיחות שלך עם בת הזוג.

אני חושבת שהכי כדאי שתשאל אותה מה בא לה, ולפי זה תזרום.. באופן אישי זה נראה לי דוחה ומזעזע לרדת לבחורה במחזור, ואין לי מושג איך בחורה במחזור יכולה להרגיש בנוח עם עצמה שיורדים לה...

just 20 f

New member
אני חייבת לדעת...(מצידי תענה בפרטי)

יש לך חברה? ולא, זה לא בגלל שאתה עושה לי את זה או את ההוא...

למעלה