איך לרמוז לו ש..

VeNuS123

New member
איך לרמוז לו ש..

נניח שיש לכם ידיד טוב. באיזשהו שלב התאהבתם
בו, אבל אתם מתביישים לומר לו
אתם לא יודעים איך הוא מרגיש כלפיכם. לפעמים אתם חושבים שהוא מרגיש כמוכם, אבל לפעמים אתם חושבים שהוא לא מרגיש כמוכם ושהוא התנהג ככה כי הוא כ"כ נחמד. כולם אמרו לכם שאם לא תדברו איתו או לפחות תרמזו לו, לא תדעו ואתם יודעים שכולם צודקים במקרה הזה רק שאתם לא מעיזים לדבר איתו על זה (כן בישניים..) ואין לכם מושג איך לרמוז לו.. מה תעשו? יש לכם רעיונות איך לרמוז משהו כזה?
ההודעה מנוסחת בלשון נקבה אבל פונה לשני המינים

בתור בנאדם שהיה בסיטואציה הזו

לדעתי אין דבר כזה לרמוז. רמיזות זה בשביל ילדים שמעתיקים במבחן. אם יש לך משהו כזה חשוב להגיד למישהו אחר, אי אפשר לרמוז את זה, צריך להגיד את זה כמו שזה. יכול להיות שיהיה לזה סוף טוב, ויכול להיות שיהיה לזה סוף רע. מתוך הניסיון שלי זה פיפטי פיפטי, פעם אחת זה עבד לי והיה לזה סוף טוב, ובפעם האחרונה היה לזה סוף מר, אבל אין מה לעשות, חייבים לנסות, אחרת מצטערים על זה כל החיים.

VeNuS123

New member
מדובר בשני אנשים ביישנים..

שני הצדדים ביישנים וכן קשה לעלות את זה חוצמזה שזה שמדובר עליו בקרבי ובקושי יוצא לדבר איתו..

flowers girl

New member
בערך מה שעובר עלי בזמן האחרון..

אני אישית רמזתי לו בקטעים של.. פעם הרבצתי לו אז אמרתי לו שהרבצתי לו במקום ללטף אותו כי זה היה מוזר (זה אחרת ממה שזה נשמע עכשיו, פשוט אנשים מהבצפר שלי גולשים הרבה בפורומים אז אני קצת משנה את הפרטים), אני אומרת לו הרבה שהוא חמוד, אני נוגעת בו די הרבה, מסתכלת לו בעיניים.. רמיזות קלות כאלה. אם הוא לא יקלוט, הגיע הזמן שתעברי למשפט הגדול: "אני אוהבת אותך"

Anna Karenina

New member
מנסיון אישי...

הדרך הישירה, נקודה. במקום להתחיל לשחק משחקים, לרמוז בכל מיני צורות, שלעיתים עלולות להתפרש לא נכון..פשוט תשאלי אותו, האם הוא חשב פעם על אופציה שתהיו יחד. אתם כבר ילדים גדולים..ואת אומרת שלפעמים נראה שגם הוא מאוד מעוניין, אז יאללה..! לכי על זה..!! ואנחנו נחזיק אצבעות.. בהצלחה חמודה!

לדעתי לאט לאט

כי בישירות זה יכול להגמר ממש רע, ואם תרמזי לו לאט לאט את יכולה עוד לחזור בך ולהשאר ידידה שלו.

למעלה